Očné sanatórium - REOcentrum v Bratislave. Referencie?
ahojte..
poznate ho niektora?chodi tam vase dietatko?nas to caka od pondelka a tak by som sa rada dozvedla nejake info..ci sa tam detickam paci,comu sa venuju atd..
za odpovede vopred dakujem..
gitka
ahoj bets..
negativa ohladom rozvoja sa bojim aj ja,ale anna tam ide zatial len na 3mesiace a sa uvidi ci to ma vobec zmysel..
ked este dcerka nie je predskolacka, tak skuste.. aj na dlhsie. myslim, ze v beznej skolke ucitelka nemusi dostriehnut, ci dieta spravne nosi okuliare.... a ked bude mat spravny navyk, tak do predskolskeho rocnika ju mozete vratit naspat do vasej skolky...
ahoj..to nieje ma este len 3r a 3mes..okuliare vsak nosi uz od 15mes a bez problemov takze toho,ze by ich nemala,alebo mala zle na nose sa nastastie bat nemusim len v tom sanatoriu si ju denne berie p.ortopticka cvicit a to by jej malo pomoct znizit dioptrie a aj zmiernit tupozrakost..tak snad pomoze..dnes tam bola 1x tak musela ist na obed domov a ja som od nej dostala hubovu polievku,ze preco som prisla tak skoro takze sa jej tam paci a aj obrazok som si nasla na nastenke takze prvy dojem dobry 😀
xxmargaretka, aj ja som tam nosila svojho syna, určite mu to pomohlo, je tiež tupozraký, ale prišli mu na to až v piatich, takže do tohto sanatoria začal chodiť dosť neskoro, poznal a j chodenie do bežnej škôlky, takže sa mu tam veľmi nepáčilo, hlavne to, že nechodili von, ale čo sa týka zdrav. stránky a prístupu ja to môžem len odporučiť, má to význam a majú dobré výsledky, ved sa tam liečia hravou formou. mne vadilo len to, že som ho tam musela dopraviť ešte pred 7:45 a odchod bol tiež taký nejaký nezvyčajný, už si presne nepamätám. takže tam vydržte
@xxmargaretka
dobry den, citala som, ze ste chodili, chodite do REOcentra v Petrzalke. Nas tam odporucila nasa doktorka dr. Klamparova. V stredu tam ideme na konzultaciu, ci bude maly vobec schopny spolupracovat. Vraj na veku nezalezi. Mam obavu, ze ak maleho zoberu, ci to bude zvladat, teraz mal pred mesiacom dvaroky, este mame plienocku a aj pri papani mu treba pomoct. Dakujem za odpoved
dobrý deň,
@filipa77 mohli by ste mi prosím napísať nejaký kontak do REOcentra petržalke ... ako aj vaše postrehy a názory ako to tam funguje... a kde to centrum vlastne je.... cvičenia sú spoplatnené......... prípadne ma môžte kontaktovať aj mailom zuzana.smirinova@gmail.com............. Ďakujem... v rámci internetu som sa nedopracovala, rozmyšľame nad tým aby aj naša dcéra chodila na cvičenia s očkom... Ďakujem,...
dobry den,stranka reocentra a kontakt http://reocentrum.sk/kontakt.
Najprv sa treba objednat k Dr. Jurinovej a ta odporuci dalsi postup. My sme 3 mes chodili k terapeutke 2x tyzdenne na 30 mi. cvicenia. Po kontrole u nasej ocnej dr a jej odporuceni maleho zaradili do ich skolky na doobedie, zaciname od 1.7. 2013. Zatial sme neplatili nic, maju zmluvne poistovne. Co sa za skolku plati to neviem. S ockami cvici pani Olinka, velmi mila terapeutka
Ďakujem za info.. a kontak na Dr. náhodou nemáte, prípadne kde sa nacháda to centrum v Petržalke a prípadne kontakt... Ďakujem veľmi pekne....veľmi ste mi pomohli..
Ďakujem fillipa77 nevšimla som si ten kontakt na stránku-🙂))))) už sme sa objednali... aj my by sme chceli začať chodiť do škôlky od 01.07. naša ma 4 roky... som zvedavá ako to tam funguje... ešte raz vďaka...
ahojte, je tu niekto koho dietatko chodilo, resp. chodi do reocentra?
Ahojte do reocentra som chodila este aj ja ako mala a teraz tam chodime cvicit aj s nasim malym. Funguju uz dlho, maju tradiciu a vedia pracovat s detickami. My sme spokojny🙂

moj syn tam chodil, ale koli rehabilitaciam... neviem, ci su este spojeni... fungovalo to ako skolka s tym rozdielom, ze doobeda nechodili von, ale mali rehabilitacie, ti s ocnymi problemami, tiez nejake svoje aktivity. potom uz fungovali bezne. ale tym, ze tam maju jednu triedu museli sa hlavne venovat predskolakom, aby splnili predskolsky ucebny plan. robili rozne (nudne) pracovne listy, mensie deti neviem, asi tiez skusali, alebo len sa tak hrali.
co som postrehla pozitivum - kedze to je zdravotnicke zariadenie, tak prisne strazili, aby tam chodili zdrave deti, a moj syn tam vydrzal aj polroka zdravy, zatial co v beznej skolke bol kazde dva tyzdne chory.
negativum - mensie moznosti rozvoja dietata ako v skolke, co chodil predtym. to som velmi negativne pocitovala.... dokonca to prevazilo aj tu vyhodu tych rehabilitacii. neskor sme ho odtial zobrali a chodili rehabilitovat len ambulantne.
ale neviem ako ocna cast sanatoria, predpokladam, ze to bude mat pre vas vacsi vyznam ako pre nas...