Od koho príspevky sú vám najmenej sympatické?
Taky prieskum. Videla som tu diskusiu, ktore uzivatelky su vam najviac sympaticke, najoblubenejsje. Tak ma napadlo, od koho nazory, prispevky vam lezu hore krkom, nesuhlasite s nimi, mate iny nazor? S ktorou uzivatelkou MK su vase nazory najvzdialenejsie?
Rozduchavat vasne na MK....good idea 👍
V niektorych diskusiach je tak dusno, ze by sa to napatie dalo doslova krajat a ty chces aby sa prilial olej do ohna.
Precitaj si par diskusii a budes presne vediet kto ma koho v zozname 😉
🍿
@la_lotob
su zeny, ktore maju vela podobnych nazorov ako ja ja a zopar nazorov uplne odlisnych. A je to v poriadku. Ved nie sme klony. Ja skor nemam rada, ked namiesto k veci zacnu komentovat gramatiku. Ved nevedia, ci ten clovek nema nejaku dis ci inu porichu a zhejtuju ho tu za sprostosti aby si pozdvihli svoje ego. Ale neznasat niekoho za iny nazor? Ved kazdy si odzil iny zivot, ma ine skusenosti tak co. Ano noe som anjel, nieco ma vie paradne vytocit ale to neznamena, ze doticna musi byt zla.
A na 85 % b to bol velky rozdiel komunikovat priamo ako pisat. Vtedy sa aj nedorozumenia vysvetlia rychlejsie a jednoduchsie ako pri pisani. Tak by sa zistilo, ze aj ta ina je vlastne na zivo celkom fajn zenska ci chlap.
Taketo ohovaracky su detinske. Verejne tu niekoho oznacovat. Ved na to maju funkciu admini, ked uznaju za vhodne a stihaju, tak bloknu.
Nie je to užívateľka, ale užívateľ. Nebudem menovať, ale myslím, že nie som sama, komu dotyčný a jeho do neba volajúce drísty ležia v žalúdku.
Vymaž to !ak máš deti staraj sa radšej o nej ak nemáš nájdi si iný portal
ja si pamätám konkrétne osoby, keď som zapojená v diskusii. Keď ju ukončím, nezapájam sa, tak vypúšťam z hlavy, kto čo povedal. V jednej diskusii môžem s tým človekom súhlasíť a v druhej nie. Nevidím dôvod, aby som si tú osobu pamätala. Nemám tu k nikomu vytvorený žiadny ,,citový,, vzťah - že by som bez niekoho nevydržala alebo na druhej strane, niekoho neznášala.
@h2 prečo?..nevšimla som si, že by bol nejaký okleplý.. keď som naňho narazila písal slušne a k veci...
@miskakyska tak to si nečítala jeho iné príspevky, roztrojena osobnosť
Co si vsimam j kazdejo ine...hlavne u zakladatelok tem. Ak prikyvujes a kydas na osobu kt ohovara si oblubena, ak mas iny nazor si neoblubena
Ja nemam rada len konkretne veci, nie konkretnych ludi.
Vie pobavi, ale i znechutit, ked sa ludia nechaju strhnut nejakou banalitou v uvodnom prispevku a cela podstata problemu im unikne.
Obvykle ich pozornost takto od podstaty odvedu kontroverzne veci.
Alebo ked niekto reaguje na siestej strane na uvodny prispevok, hoci presnejsie uz bolo vsetko vysvetlene neskor. A ked ho potom opravia, ze uz ide s krizikom po funuse, urazene to obhaji tym, ze nema cas si citat vsetko.
Pritom staci rychlo preluskat iba odpovede od autora, su dokonca zvyraznene zltou a nie je ich (zvycajne) vela.
Nemusi citat naozaj vsetko.
Vadia mi príspevky od jedného chlapa, čo sa stále len lutoval, a pindal na ex v pár príspevkoch ,aj som mu to napísala,potom všetko vymazal , iba fotky tam nechal, čiže to nie je ohováranie za chrbtom, neviem ako sa volá , má takú peknú dlhovlasú dcéru
Absolutne take nemam. :D Viem pochopit aj iny nazor.
Ten človek ako Zoro nikomu neubližuje a tu sa ho musím zastať. Treba si uvedomiť že toto je len nejaké socialne forum kde ani nevieme ako tí ľudia realne žiju. Ja pravda, že tiež nemám rada ked je niekto očividne v príspevkoch povýšenecký a hrá sa na sebavedomú a nezávislu buchtu. Ale je to sprosté niekoho súdiť na základe nejakého fóra.
Mne nevadia užívatelia pre ich názory, ale pre ich neschopnosť tie názory vyjadrovať 😄 ale je to žiaľ väčšina, takže si konkrétne nicky nepamätám, pamätám si len pár tých, ktoré poznajú význam slova diskusia, neprezentujú subjektívne domnienky ako fakty, vedia uznať, že sa v niečom pomýlili a nikdy do debaty neťahajú osobné útoky. To je vždy ako závan čerstvého vzduchu 😄
Neviem co stale proti nemu mate. Ze obcas napise drist? No a? Tak ako ja alebo zvysok MK tiez obcas napise drist. Ja by som bola rada keby tu bolo viac muzov. Davaju na problem iny pohlad ako stale tie iste zenske odpovede.
@la_lotob keď budeš mať nabudúce nejaký podobný skvelý nápad, najprv napočítaj aspoň do 100 a pri tom zhlboka dýchaj - okysličí sa ti mozog a zistíš, že si vymyslela naprostú blbosť, ktorá nikomu nič pozitívneho neprinesie
ja nemám nič proti nikomu koho by som vyložene menovala, ale niektoré komentáre ma vedia vystreliť z trenírok, niektoré si musím prečítať dvakrát, pretože mi prídu až neuveriteľne stupídne, iné mi zdvihnú kútiky. Čo ma ale dokáže dožrať - a nechápem tú toleranciu zo strany adminov - že sa tu často zakladajú fakt pritrúble témy anonymne! 😠 Toto nedokážem nejak pobrať, pretože anonymizácia príspevkov má svoje pravidlá, ktoré sú tu ale každému u prdele a adminom je to úplne jedno. Nechápem.
@miskakyska Si si istá, že hovoríme o tej istej osobe???
Take nemam, v jednej diskusii s niekym nesuhlaism aj sa pohasterime a v druhej suhlasim a proste nenapadne ma to riesit, ze nemam rada niekoho :DD vela krat hodim rukou nad kadecim, prestanem sa aj dotahovat, pretoze vidim, ze problem je pochopenie citaneho a niekto ma den blbec, lebo kolkokrat sa tu ludia hadaju a v podstate pisu to iste, len sa tahaju za slovicka. A moze to byt ze sa ani nehadaju.. ale proste pisany text, chyba vela veci, na to aby clovek vedel zhodnotit "ako to ten clovek myslel", chybaju emocie, pise sa co najstrucnejsie atd... velakrat to posobi az arogantne, ale vobec to tak nemusi byt.

Ja pisem len z cistej zvedavosti ale naozaj si myslis ze niekto napise ze tato osoba za tymto nickom mi lezie na nervy ?
Ved kazdy moze mat iny nazor na danu diskusiu a ked s nim nesuhlasis na mile daleko tak predsa nebudes reagovat a podsuvat svoj nazor ( avsak tu na Mk je to bezna prax , nerozumiem preco sa maju potrebu medzi sebou hadat uplne cudzi ludia )
Ja napisem podla seba mne osobne nelezu hore krkom nazory ( ved kazdy mame nejaky ) ale to ze sa tu objavuju skoro v kazdej otazke diskusii tie iste nicky . Mam par ktore ked vidim tak necitam idem dalej a hotovo naco si kazit den / noc 🙂