Od koho príspevky sú vám najmenej sympatické?
Taky prieskum. Videla som tu diskusiu, ktore uzivatelky su vam najviac sympaticke, najoblubenejsje. Tak ma napadlo, od koho nazory, prispevky vam lezu hore krkom, nesuhlasite s nimi, mate iny nazor? S ktorou uzivatelkou MK su vase nazory najvzdialenejsie?
@zoro9836 Zorro, toto nevyhras. Mnoho psov, zajacova smrt. :D
Ja ta tiez vo vsetkom nemusim, obcas siris hoaxy a vid ste ovce, ak nevolite Fica a podobne hlasky. Ale trpezlivost mas. Na druhej strane zeny, niektore trapne urazky a kolke ste sa pustili do neho, nie je prilis ferove ani slusne. Zi a nechaj zit. Ze tu pise? Ved tu pisu vsetci. A ovela viac a ovela viac kravin. Je pekne pocasie, chodte radsej vsetci von. Prepnite sa na pozitivnu energiu, prestante sa urazat a zhadzovat.
@zoro9836 ale prečo ty si sa tak zmenil? vsak ty si bol donedavna prijemna osoba ...potom akoby sa niekto nabural do tvojho učtu, uplne ti preplo a zrazu sama nenavist. Keby všeobecne k zlym javom ale u teba je to len voči ženam a chceš ich presvedčit, len to sa ti takymto spósobom nepodari..ber si priklad z @brembo ..ten vie, ako si ženy predchadzat sladkymi rečičkami, vie sa zasmiat aj sam na sebe a neni protivny a uražlivy...
@zoro9836 no mne si neodpisal ! prave si sa priznal, že si vytočil ženy..tak ty si plateny troll, aby si vytačal ženy z konika a privyrabaš si tak k penzii

@karolinakr k akej penzii? Veď má 35!!! 😀
@jsrv82 🤣🤣 teraz som ho ja vytočila
@zoro9836 ty si naozaj myslíš, že tým, že pomažeš svoje komentáre vytočíš čo i len trošku niektorú z tých, ktoré sme tu písali? Veď my sme ich čítali. Vytočíš možno tak ľudí, ktorí sa dostanú k tejto diskusii neskôr a ktorí by s tebou niektorí možno aj súhlasili, ale tým, že si všetko pomazal, za prvé pre nich čítanie stratí zmysel a za druhé si pomyslia svoje tak o tebe, keďže sa podľa toho ako konas sám hanbíš za svoje názory, keďže máš potrebu ich mazať. Pretože každý normálny človek maže len komentáre, v ktorých vie, že napísal blbosť (aj ja mne sa to už párkrát stalo).
Tak hrdina odvazne zdrhol, zameta po sebe stopy 😀 Charakter 😅

@zoro9836 ja som sa snažila byť satirická,sarkastická, alebo ironická... neviem, aké slovo použiť, aby si to správne pochopil 😀