icon

Od koho príspevky sú vám najmenej sympatické?

la_lotob
23. mar 2023

Taky prieskum. Videla som tu diskusiu, ktore uzivatelky su vam najviac sympaticke, najoblubenejsje. Tak ma napadlo, od koho nazory, prispevky vam lezu hore krkom, nesuhlasite s nimi, mate iny nazor? S ktorou uzivatelkou MK su vase nazory najvzdialenejsie?

jsrv82
25. mar 2023

@zoro9836 ja som sa snažila byť satirická,sarkastická, alebo ironická... neviem, aké slovo použiť, aby si to správne pochopil 😀

cacianka
25. mar 2023

@tiezjedna 🙋

tiezjedna
25. mar 2023

@zoro9836 Jožko, to čítanie s porozumením ti fakt nejde😂😂
@jsrv82 😂😂😂 skús mu polopate vysvetliť, ako si to myslela, pretože zase zjavne skratuje😂

tiezjedna
25. mar 2023

@jsrv82 evidentne marná snaha😂 Nevadí, nechaj ho v tom, že si ma urazila😅

liljana
25. mar 2023

@zoro9836 Zorro, toto nevyhras. Mnoho psov, zajacova smrt. :D
Ja ta tiez vo vsetkom nemusim, obcas siris hoaxy a vid ste ovce, ak nevolite Fica a podobne hlasky. Ale trpezlivost mas. Na druhej strane zeny, niektore trapne urazky a kolke ste sa pustili do neho, nie je prilis ferove ani slusne. Zi a nechaj zit. Ze tu pise? Ved tu pisu vsetci. A ovela viac a ovela viac kravin. Je pekne pocasie, chodte radsej vsetci von. Prepnite sa na pozitivnu energiu, prestante sa urazat a zhadzovat.

karolinakr
25. mar 2023

@zoro9836 ale prečo ty si sa tak zmenil? vsak ty si bol donedavna prijemna osoba ...potom akoby sa niekto nabural do tvojho učtu, uplne ti preplo a zrazu sama nenavist. Keby všeobecne k zlym javom ale u teba je to len voči ženam a chceš ich presvedčit, len to sa ti takymto spósobom nepodari..ber si priklad z @brembo ..ten vie, ako si ženy predchadzat sladkymi rečičkami, vie sa zasmiat aj sam na sebe a neni protivny a uražlivy...

viestta
25. mar 2023

@liljana u nas leje a ja tu tisko cakam kym sa moji chlapi zobudia aby som im naservirovala ranajky.

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Autor odpoveď zmazal
tiezjedna
25. mar 2023

@liljana no ešte to tak! Ja som sa aj teraz pri tom jeho komentári z 8:51 tak nahlas zasmiala, že aj deti dobehli mrknúť, čo sa deje😂 Ranná káva a Jožko - to je ideál na navodenie dobrej nálady👍

karolinakr
25. mar 2023

@zoro9836 no mne si neodpisal ! prave si sa priznal, že si vytočil ženy..tak ty si plateny troll, aby si vytačal ženy z konika a privyrabaš si tak k penzii

sticker
jsrv82
25. mar 2023

@tiezjedna motto dňa "čo je zmazané, to akoby neexistovalo" 🙏😀

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
jsrv82
25. mar 2023

@karolinakr k akej penzii? Veď má 35!!! 😀

mircalla
25. mar 2023

Jednoznacne @zoro9836
Vidim, ze nie som jedina

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
jsrv82
25. mar 2023

@zoro9836 vitaj späť....to " No tak sa majte krásne" dlho netrvalo 😀

tiezjedna
25. mar 2023

@jsrv82 a už zas to prepísal, ja z neho fakt nemôžem 😂😂 Napíše kravinu a prepíše na ešte väčšiu kravinu😅 made my day!

viestta
25. mar 2023

@jsrv82 👍😀

karolinakr
25. mar 2023

@jsrv82 🤣🤣 teraz som ho ja vytočila

kristiii
25. mar 2023

@zoro9836 ty si naozaj myslíš, že tým, že pomažeš svoje komentáre vytočíš čo i len trošku niektorú z tých, ktoré sme tu písali? Veď my sme ich čítali. Vytočíš možno tak ľudí, ktorí sa dostanú k tejto diskusii neskôr a ktorí by s tebou niektorí možno aj súhlasili, ale tým, že si všetko pomazal, za prvé pre nich čítanie stratí zmysel a za druhé si pomyslia svoje tak o tebe, keďže sa podľa toho ako konas sám hanbíš za svoje názory, keďže máš potrebu ich mazať. Pretože každý normálny človek maže len komentáre, v ktorých vie, že napísal blbosť (aj ja mne sa to už párkrát stalo).

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
jsrv82
25. mar 2023

@zoro9836 prosím, toto mi vysvetli 🙏... dopredu, dozadu, doľava, doprava....ja to nechápem 🤷‍♀️

tiezjedna
25. mar 2023

@jsrv82 konečná totoooo 😂😂

tiezjedna
25. mar 2023

@jsrv82 si histerickyironická, že nechápeš, alebo čo??😂😂😂

kristiii
25. mar 2023

@zoro9836 vitaj späť! Ja si skôr myslím, že ľudia si budú domýšľať, aké hlúposti si asi musel popisat, keď ti bolo toto všetko popísané a ešte si to aj prifarbia a vieš, že ľudia prifarbuju skôr tmavými farbickami..A inak, vieš aj, že existuje taká funkcia ako screenshot?

viestta
25. mar 2023

Tak hrdina odvazne zdrhol, zameta po sebe stopy 😀 Charakter 😅

cacianka
25. mar 2023

@viestta asi ho stará ovalila po hlave keď ho načapala písať také drísty

jsrv82
25. mar 2023

@tiezjedna dá sa toto pochopiť? 😂

viestta
25. mar 2023

@zoro9836 este ti par komentov ostalo,. sustred sa na robotu, nelajdaci 😉