Pomohlo by PS, keby Šimečka odstúpil?
Prajem pekný deň všetkým vospolok 🙂 Zaujíma ma normálna diskusia, nie hádky.
Dávali teraz na TA3 volebný prieskum a PS tam celkom kleslo. Nehovorím, že tým prieskumom človek musí úplne veriť, a tak premýšľam, že to asi súvisí s tými kauzami - nepomohla by teda PS zmena lídra?
Nie som volič PS, ani nebudem, ale sympatické sú mi skôr strany súčasnej opozície, to priznávam.
ja absolútne netuším ako sa správa volič PS - poznám jedného a to je mladý chalan ktorý vie že syn nie je zodpovedný za chovanie rodičov - jeho na PS hnevajú iné veci ku ktorým má výhrady ...
takže netuším fakt, čo ovplyvňuje voličov PS v rozhodovaní ... 😒
@anonym_autor Nedá sa dopredu povedať. Je riziko, že by to dopadlo ako so stranou Hlas, keď sa jej líder, podržtaška, odpratal na reprezentatívnu funkciu. Proste nezostal tam nikto, kto by mal sexi jamky na lícach a ich preferencie klesli niekoľko násobne.
Som volič PS (nesúhlasím so všetkým čo chcú presadiť, ale kým slovaci neskúsia aj druhu stranu mince, nebudú vedieť vi život na Slovensku môže byt aj lepšie). Ideálne by som volila inú opozičnú stranu al by bola taká možnosť, ale nie je.
Šimečkovi nepriťažujú kauzy, ale to, že nie je žiaden líder. Ja si lídra opozície predstavujem niekoho, kto tvrdo ukazuje na to, čo sa deje, kto vrieska od nervov na námestiach a burcuje davy k zmene.
PS nepotrebujem aby odstúpil šimečka - PS potrebuje nepresazovat LGBTQ+ agendu a lídra, ktorý vie čo to znamená viesť. Inak je voči koaličným stranám veľmi slabý odvar toho ako by mal líder viesť.
Ešte doplním, že napr. chápem, že mladého človeka asi nezaujíma, odkiaľ rodičia berú peniaze ak sa mu ponúknu, že mu budú platiť telefón - teda toto chápem. Len sa to tak nejako nabaľuje a nezdá sa mi, že by argumentačne presvedčil :-/
Tomuto hlúpemu národu už nepomôze nič,obávam sa.Ano,myslím,ze taký Korčok by viac oslovil ,hlavne staršiu generáciu.Volim inú opozicnu stranu,nie ps.
Som volič PS (nesúhlasím so všetkým čo chcú presadiť, ale kým slovaci neskúsia aj druhu stranu mince, nebudú vedieť vi život na Slovensku môže byt aj lepšie). Ideálne by som volila inú opozičnú stranu al by bola taká možnosť, ale nie je.
Šimečkovi nepriťažujú kauzy, ale to, že nie je žiaden líder. Ja si lídra opozície predstavujem niekoho, kto tvrdo ukazuje na to, čo sa deje, kto vrieska od nervov na námestiach a burcuje davy k zmene.
PS nepotrebujem aby odstúpil šimečka - PS potrebuje nepresazovat LGBTQ+ agendu a lídra, ktorý vie čo to znamená viesť. Inak je voči koaličným stranám veľmi slabý odvar toho ako by mal líder viesť.
@anonym_178486 to noooo sice niesom volic PS a momentálne ani neviem koho
Ale s tebou súhlasím
Lebo ,, plán,, môžu mať miestami fajn ,chýba líder,niekto kto ma osobnostnu silu ísť tvrdo za tým a ma jasno usporiadane priority a vedie ľudí, nasledujú ho a nie len vtedy, keď ide o kampaň ale keď už sa implementuju sľuby do reality....a to je najväčší kameň úrazu v dnešnej dobe
Ja osobne nie som volička PS, volím inú opozičnú stranu...no Šimečka podľa môjho názoru nie je správny líder strany. Je moc slabý, nemá dobrý prejav, mne furt pripadá keď ho počujem rozprávať ako taký vystrašený chlapček...ešte aj hlas sa mu trasie. Proste buď to človek v sebe má, také niečo vodcovské alebo nemá...on to nemá ale že absolútne!!!!!
@anonym_autor Nedá sa dopredu povedať. Je riziko, že by to dopadlo ako so stranou Hlas, keď sa jej líder, podržtaška, odpratal na reprezentatívnu funkciu. Proste nezostal tam nikto, kto by mal sexi jamky na lícach a ich preferencie klesli niekoľko násobne.
@chrobak7 Podľa mňa nie je chyba ,že tam Pelle nie je,ale ich líder zmatkár Eštok tam je.Ale téma bola iná,to je len môj výlev.
Ano, pomohlo. Ja si tam viem predstavit napr. aj Mesterovu.
mne by sa páčilo keby mladého šimečku vymenil starý šimečka. ten sa mi páči v názoroch čoraz viac. ale to sa nikdy nestane - práve preto že má také názory aké má 😂
@anonym_178486 mali sme moznost experimentu,preto vtedy vyhral volby Matovic a Saska a co urobili pre ludi??Okrem danoveho bonusu,aby ludom zavreli usta a oci??Nic,nic a nic.A este nechali skrachovat kopec firiem a zivnostnikov.No asi naozaj chceme zanik slovenska ale ono je to vlastne jedno kto tam bude,toto nas caka tak ci tak.
Nech urobia cokolvek uz to nezabrzdi tuto drahu.Ludia tak ci tak pridu o pracu,lebo vojny,lebo zla situacia vo svete.Tych par ludi,co bude davat do systemu moc tomu nepomozu.Cele zle.
@anonym_178486 mali sme moznost experimentu,preto vtedy vyhral volby Matovic a Saska a co urobili pre ludi??Okrem danoveho bonusu,aby ludom zavreli usta a oci??Nic,nic a nic.A este nechali skrachovat kopec firiem a zivnostnikov.No asi naozaj chceme zanik slovenska ale ono je to vlastne jedno kto tam bude,toto nas caka tak ci tak.
Nech urobia cokolvek uz to nezabrzdi tuto drahu.Ludia tak ci tak pridu o pracu,lebo vojny,lebo zla situacia vo svete.Tych par ludi,co bude davat do systemu moc tomu nepomozu.Cele zle.
@anonym_e80b93 matovič nechal skrachovať kopec firiem a živnostníkov len preto že je neschopný blbec? určite?
Problem nie je v trapnych par sto eurach na telefon alebo v tom, co robi jeho mama s uctovnictvom. Problem je v style, akym on komunikuje tento problen. Politik s ambiciou byt premier sa sprava inak. Dalsim problem je chybajuca charizma a liderstvo.
@anonym_e80b93 matovič nechal skrachovať kopec firiem a živnostníkov len preto že je neschopný blbec? určite?
@biba_18 hovorim,ze tato draha k zaniku Slovenska je uz v plnom prude rozbehnuta a je jedno kto to dielo dokona.
@anonym_e80b93 mne Matovič práveže ako živnostníčke pomohol. Počas korony a zatvorenia prevádzky mi štát posielal peniaze ako náplasť za to, že je lockdown. Keby tam bol v Tom čase Smer, tak nikomu nedajú ani euro. Matovič pomohol veľa ľuďom a pomohol aj mnohým rodinám a dôchodcom. Ja volím jedine hnutie Slovensko
@anonym_autor Simecka je všetko iné, len nie líder. Zarevane decko, ktoré opakuje naučené frazy, Toto nie je žiadna osobnosť so skúsenosťami.
@anonym_e80b93 mne Matovič práveže ako živnostníčke pomohol. Počas korony a zatvorenia prevádzky mi štát posielal peniaze ako náplasť za to, že je lockdown. Keby tam bol v Tom čase Smer, tak nikomu nedajú ani euro. Matovič pomohol veľa ľuďom a pomohol aj mnohým rodinám a dôchodcom. Ja volím jedine hnutie Slovensko
@anonym_b0b82f pomohol ti z prazdnej kasy do este väcsich ... co slovensko ma.
Áno, podľa mňa by im veľmi pomohla zmena lídra. Šimečka sa za lídra ani vlastne nedá označiť. Jeho štýl vystupovania, vyjadrovania a celkovo on nie je typ na lídra. Chcelo by to niekoho skúsenejšieho, ostrieľanejšieho, vodcovskejšieho, takého čo vie lepšie komunikovať a tak nejak prirodzene presvedčiť davy ľudí.
Ja veľmi dúfam, že táto otázka je prieskumom strany PS a že sa nad tým vážne zamyslia... 🙏
@anonym_e80b93 áno máš pravdu
Jediná možnosť aktuálne či chceme,nechceme
Vlk sýty aj koza celá
Všetko okrem toho je buď zlé alebo nereálne
Ja som volič PS. Zamna by to pomohlo. Nie preto, že si myslím že by za niečo mohol simecka - ako mladý pochybujem že riešil ako majú vyriešené jeho rodičia platby mobilov a nemôže za chyby svojej mamy. (Zaujímave ako sa nikto nezameriava na rodinu Fica, pretože tam je evidentne koľkym veciam pomáhal on sám) Koľki ste sa na výške zaujímali o to ako vaši rodičia riešia platby?
Pomohlo by to ale z nejakého psychologického hľadiska, že PS vie aktívne reagovať na problémy okolo. V PS sú vhodnejší kandidáti na predsedu - premna je to odor alebo korcok. Prirodzene vyvolávajúci autoritu, skúsení a rozhľadení ľudia ktorí dobre komunikujú. Simecka je odomna mladší, čím neznevazujem jeho profesionalitu, ale od začiatku namna nepôsobí ako líder. Ja budem naďalej ich volič, ako som raz čítala výrok - voľby nie sú manželstvo, nehľadáme dokonalosť ale ide o čo najbližši program k nášmu presvedčeniu. A to premna PS ma, plus ma veľmi schopné ženy a aj mužov, ktorí sa dajú kruzkovat. Ale ľudia sa zameriavajú vždy len na jednu osobu v strane a to je chyba
Druhá moja voľba je SAS, premna si veľmi polepšili že nemajú sulika a ciganikovu, obaja premna totálne nevolitelni odjakživa. Ale v minulosti som SAS volila, avšak nie tých dvoch.
Ešte doplním, že napr. chápem, že mladého človeka asi nezaujíma, odkiaľ rodičia berú peniaze ak sa mu ponúknu, že mu budú platiť telefón - teda toto chápem. Len sa to tak nejako nabaľuje a nezdá sa mi, že by argumentačne presvedčil :-/
@anonym_autor tento narod potrebuje niekoho, kto hovori jednovetne sarkasticke odpisy a bucha pastou po stole. Zatial.
Taky v podstate sebavedomy action hero z Hollywoodu 80. rokov, ale s vizazou moderneho muza z 2026.
Ked toto lider pochopi, takto sa odprezentuje a ziska si tym aj tych volicov, co nerozmyslaju, necitaju programy stran (ani im nerozumeju, a aj keby ich citali, nudi ich to natolko, ze nevydrzia po prvom odstavci), v politike sa vyznaju velmi povrchne a idu len po tej vonkajsej vizualnej stranke prezentacie chlapa, co vie, co chce (lebo im to imponuje, takto sa chcu vidiet aj oni), tak potom moze nasledne (az vyhra) zacat pomalicky zvolnovat a ucit narod, ze ma aj samostatne premyslat.
A az potom sa moze prezentovat ako Simecka teraz. Lebo ludia uz budu realne pocuvat, co politik hovori a rozmyslat nad tym.
A s trapnym skandovanim hesiel politika poslu do (prec).
Ale dovtedy to chce niekoho s vyraznou autoritou.
Ja si viem predstavit Korcoka namiesto Simecku..opozicia moc makka a slusna oproti Smerakom..a ludia ocividne preferuju zlodejov a prasce ...
Naozaj sa ludia musia pripravit na velku chudobu,ziadne rodicaky,materske,pridavky,podpori.Toto vsetko zrusia,aby stat ako tak fungoval.Vela ludi este stale pride o pracu.Urad prace velmi rad vyradi,len aby statistiky boli krasne.A zistia,ze aj tam usetria na uradnikoch,a aj ten zanikne.
Naozaj je to uz perfektne rozbehnute a uz sa budeme krajat k madarom.Vidime to,co sa deje.K cechom ved sme boli Ceskoslovensky stat.Tak to bude znova a vsetcia zacneme od zaciatku.
@anonym_b0b82f pomohol ti z prazdnej kasy do este väcsich ... co slovensko ma.
@anonym_e80b93 prázdnu kasu prevzali od tejto mafiánskej bandy, skočili rovno do pandémie a museli riešiť veci a situácie,čo žiadna iná vláda neriešila. Aj napriek tomu stali na strane ľudí a snažili sa pomôcť. Teraz nie je žiadna korona a táto vláda nás ženie do záhuby a teraz živnostnici končia.......
@anonym_e80b93 prázdnu kasu prevzali od tejto mafiánskej bandy, skočili rovno do pandémie a museli riešiť veci a situácie,čo žiadna iná vláda neriešila. Aj napriek tomu stali na strane ľudí a snažili sa pomôcť. Teraz nie je žiadna korona a táto vláda nás ženie do záhuby a teraz živnostnici končia.......
@anonym_b0b82f to nadväzuje k tomu,ide to dalej a dalej a pojde to dalej a dalej.A je jedno kto tam bude na vyber mat nebudu,ale krasne to znie tak nadherne vedia podat klamstva a ludom to lahodi a skutek utek.Zial
@anonym_b0b82f to nadväzuje k tomu,ide to dalej a dalej a pojde to dalej a dalej.A je jedno kto tam bude na vyber mat nebudu,ale krasne to znie tak nadherne vedia podat klamstva a ludom to lahodi a skutek utek.Zial
Ano, podla mna by to pomohlo. Ta kauza im uskodila, to Smerakom proste vyslo a ani Michal nie je ten spravny lider.
@anonym_autor Simecka je všetko iné, len nie líder. Zarevane decko, ktoré opakuje naučené frazy, Toto nie je žiadna osobnosť so skúsenosťami.
@anonym_e7778b Plny suhlas. Ps moze mat akykolvek dobry program a ine osobnosti nez Simecka, ale on ako predseda je tragedia a taha stranu dole.
@anonym_e80b93 nebudem komentovať to, že Matovič je blbeček, ale nikto na svete nemal takú štartovaciu čiaru ako on. Toto by nikto na svete s graciou nemal šancu poraziť -covidové obdobie. A je veľmi nefér porovnávať to s kľudným obdobím bez covidu a bez vojny, ked Fico raboval ako po nebohom, miesto toho, aby zdvihol našu ekonomiku a pripravoval krajinu na horšie časy.

@anonym_autor ľudia, ktorí budú chcieť voliť PS si tam iných kandidátov nájdu, či bude alebo nebude šimečka na hlave strany. Volebné prieskumy sú neraz manipulácia s ľuďmi 🙂