icon

Od koho príspevky sú vám najmenej sympatické?

la_lotob
23. mar 2023

Taky prieskum. Videla som tu diskusiu, ktore uzivatelky su vam najviac sympaticke, najoblubenejsje. Tak ma napadlo, od koho nazory, prispevky vam lezu hore krkom, nesuhlasite s nimi, mate iny nazor? S ktorou uzivatelkou MK su vase nazory najvzdialenejsie?

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
jsrv82
25. mar 2023

@viestta 😂😂😂

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
25. mar 2023

Však nepisal tu par sekund dozadu, ze kto zmazáva, nie je pravdivy? A sám si po sebe zmaže za 10 sekúnd všetko? a takýto tu kaže o moralke? vsak si sam serie do huby, ale hlavne, žeby chcel byt filozof a prednášat na fakulte ako Ovidius

viestta
25. mar 2023

@zoro9836 keby som ta ohovorala, tak to spravim inac. Ked pisem do temy viem, ze si to precitas, pocitam s tym, ze si to precitas, cize aj ked je to o tebe s inymi, vzdy to je tak, ze vies co pisem a aj sa k tomu mozes vyjadrit.

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
25. mar 2023

@zoro9836 prezradzaš o sebe viac, než by si si myslel

viestta
25. mar 2023

@cacianka nie, oznamila mu, ze mu dava 5 minut a potom ho uz caka vysavac.

jsrv82
25. mar 2023

@zoro9836 ty si "výpoveď" sám o sebe 🤦‍♀️

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
kristiii
25. mar 2023

@zoro9836 a nezabudni pokračovať s mazaním v téme chorý pes verzus svokrin paušál, lebo tam tiež perlíš
@viestta on má robotický nie? Však ako správny chlap kúpil a uľahčil žene JEJ robotu

viestta
25. mar 2023

@kristiii ale roboticky nepovysava gauce ani za skrinou. To je jeho robota. Vybabral so sebou, to co robila zena robi robot, ostatne ostalo na neho

kristiii
25. mar 2023

@zoro9836 jej, ty mazes ešte aj lajky, to je milé 🙂

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
tiezjedna
25. mar 2023

@zoro9836 tududumdum…😉

viestta
25. mar 2023

@tiezjedna ty si aka zakerna 😀

kristiii
25. mar 2023

@zoro9836 keď si spomenul prirovnanie s politikou, vieš na ktorého politika som si pri tvojom konaní hneď spomenula? Na toho cvoka, ktorého syn zavraždil dvoch nevinných ľudí. Ten chvíľu po čine pomazal väčšinu svojich nenávistných statusov na svojom profile. A nie nechcem tým povedať, že ty si tu písal podobné statusy, ale vážne ty tu chceš niekoho poúčať a ešte do toho miesat politiku? Dávaj si pozor na to čo píšeš a čo robíš, v ľuďoch to môže vzbudiť aj taketo veľmi zlé asociácie.

jsrv82
25. mar 2023

@tiezjedna a o také "múdro" nás chcel náš učiteľ pripraviť 😰

karolinakr
25. mar 2023

este politiku do toho mieša? zorro priznaj sa, že ty chceš kandidovat v najbližšich volbach a na modrom koniku si robiš predvolebnu kampaň! 🤣

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
tiezjedna
25. mar 2023

@viestta učím sa od Jožka😂
@jsrv82 no presne! To som vám nemohla odoprieť😂

kristiii
25. mar 2023

@karolinakr len nech ide, aspoň by ubral Ficovi pár percent. Ale to by mu on nespravil.

tiezjedna
25. mar 2023

@zoro9836 a pointa, Jožko? 😂 viestta maže komentáre, či čo nám demonštruješ? Že vieš fotiť? 👏😂Či sa zase nepochopil iróniu?? Ukľudni sa, Jožko! Lebo keď si vytočený tak robíš ešte nezmyselnejšie veci než obvykle😘

jsrv82
25. mar 2023

@tiezjedna baby, hociktorá, prosim, toto mi vysvetlite 🙏😂

viestta
25. mar 2023

@karolinakr ale uznaj, vsak on by tam bol na spravnom mieste. Iste je, ze tam bude aj Fico aj Matovic. Jeden demagog, druhy demagog, Zoro zapadne do partie

kristiii
25. mar 2023

@jsrv82 to je polepená klávesnica od piva

viestta
25. mar 2023

@jsrv82 nemozes od nas ziadat vysvetlovat blaboly nahodneho genaratora slov.

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Autor odpoveď zmazal