icon

Od koho príspevky sú vám najmenej sympatické?

la_lotob
23. mar 2023

Taky prieskum. Videla som tu diskusiu, ktore uzivatelky su vam najviac sympaticke, najoblubenejsje. Tak ma napadlo, od koho nazory, prispevky vam lezu hore krkom, nesuhlasite s nimi, mate iny nazor? S ktorou uzivatelkou MK su vase nazory najvzdialenejsie?

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
jsrv82
25. mar 2023

@viestta ale aspoň už chápem, prečo nechápem 😀😀😀

viestta
25. mar 2023

@zoro9836 bud tej lasky, nechaj tie svoje komenty na ploche trosku dlhsie, takto prichadzam o "velmi prinosne" perly ducha a je mi to potom luto

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
25. mar 2023

ano zorro najlepšie je napisat prispevok a zmazat ho do 3 sekund, aby si to opačna strana nestihla prečitat..to je velmi užitočna taktika na zmätenie nepriatela
Zorro - zneuznaly politik, filozof, a básnik, ktorého ženy nechápu..

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
viestta
25. mar 2023

@jsrv82 tak to potom ani mne nepojde. Filipa nemam, zato mam dost chochmesu aby som sa utvrdila, ze niekto rano zabudol zobrat tabletocky. Asi tak bezal na Kona, ze nestihal ani ranne ritualy

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
viestta
25. mar 2023

@zoro9836 venujem sa svojmu milovanemu, vsak tak sa to od zienky domacej ocakava. Kvoli tebe som mu nestihla ani cajik vcas zaliat a teraz si popalil papulku. Takto ty bojujes za prava muzov, ze nakoniec kvoli tebe pridu k urazu

tanyag
25. mar 2023

🤭🤭🤭

viestta
25. mar 2023

@zoro9836 viem, ze ty si aj psychiater amater, takze ta tvoja diagnoza ma vobec neprekvapila. Este, ze nie si gynekolog amater, to by to na tom Koni inac vyzeralo

jsrv82
25. mar 2023

@viestta toto tu uložím, nech aj ostatní vidia, aký je to "inteligentny" človek.

jsrv82
25. mar 2023

@zoro9836 zabudol si zmazať jeden komentár venovaný mne 🤦‍♀️

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Autor odpoveď zmazal
viestta
25. mar 2023

@zoro9836 my uz davno nepotrebujeme chapat tvoje vyplody. Generator nahodnych viet sa pochopit neda. Obzvlast ked ma taku mizerny,amaterom vypuceny algorytmus ako ten tvoj.

kristiii
25. mar 2023

@jsrv82 ten vyhodnotil, že preňho nie je nebezpečný 👈😁

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
25. mar 2023

@viestta 😂😂

jsrv82
25. mar 2023

@viestta a najhorší sú tí, ktorí ho nemajú a predstierajú, že ho majú 👇

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
viestta
25. mar 2023

@jsrv82 vdaka, tuto perlu ducha som nestihla.

jsrv82
25. mar 2023

@viestta sorry za označenie, ale je taký rýchly v mazaní, že nestíham ani reagovať na jeho komentáre... Zoro, píše sa "nejde"!.... ty tomu "slovenčinovi" dávaš zabrať 😀

mircalla
25. mar 2023

Kaslite na neho, ja uz dlho hovorim, ze to je troll a luzer. To je strasne nesexy takyto chlap

viestta
25. mar 2023

@jsrv82 ja idem nieco uzitocne robit. Tento zakomplexovany troll ma nateraz smolu, bude sa musiet uspokojit so samomluvou (ktoru potom zmaze). Predpokladam, ze to tu zatrolii bohato a stavnato

jsrv82
25. mar 2023

@viestta súhlasím, aj ja už idem 😀

akbara77
25. mar 2023

@la_lotob teraz sa už naozaj cítim ako v kuríne.

tiezjedna
25. mar 2023

@jsrv82 podľa mňa to zahesloval😂 tajná reč iluminátov😂

tiezjedna
25. mar 2023

nezachytil niekto tú jeho poslednú myšlienk venovanú mne? Než som sa k nej dostala, tak to stihol zmazať... že by som sa niečo plodné dozvedela😂

zoro9836
Autor odpoveď zmazal