Od koho príspevky sú vám najmenej sympatické?
Taky prieskum. Videla som tu diskusiu, ktore uzivatelky su vam najviac sympaticke, najoblubenejsje. Tak ma napadlo, od koho nazory, prispevky vam lezu hore krkom, nesuhlasite s nimi, mate iny nazor? S ktorou uzivatelkou MK su vase nazory najvzdialenejsie?
Niektorí by potrebovali rovno kazajku a pobyt na oddelení po tom, čo v tejto diskusii predvádzajú.
@mircalla Ja nechapem, ze v dnesnej dobe este existuju ludia, ktori ani nevedia, co realne feminizmus znamena, ze je to aj znak ucty a respektu k muzom.
Jdu blejt, velebnosti
Ja sa len divim, ze s tolkym hejtom proti muzom, sa tu este niektora pride divit, ze ako to, ze si roky nemoze najst ziadneho alebo poriadneho partnera.
@zoro9836 Je choré to, čo tu predvádzaš, a reagovala som až potom čo si mienil označiť a zmazať. Wtf. Veď akože chceš sa správať akože nad vecou a už niekoľko strán toto predvádzaš? Veď robíš iba zle meno skutočne inteligentným mužom. To nemáš nič iné na práci? Urážaš pravidelne ženy úplne z cesty. Ja neviem aké máš problémy, ale toto je fakt na odborníka ak takto vieš reagovať na internete.
@zoro9836 Nerob zo seba obeť. A nepausalizuj. Povedala som to celkovo a tým ako si zareagoval ďalej si to vlastne ukázal, že aj ty tam patríš. Máš pocit, že si neomylny, že vlastne všetky tu majú niečo proti tebe bezdôvodne. Ale to tak nie je. Problémy majú s tebou až po tom, čo v rôznych diskusiách si reagoval úplne mizogynne. Tak ako niektoré ženy idú z extrému ze muži sú rovnakí a bla bla. Tak ideš presne ty tým istým smerom ze zeny všetky sú rovnaké a bla bla. Nemáš im čo vyčítať. Si rovnaký a ešte aj viac vzťahovačny.
@mimka1402 Muzi, ktori nenavidia zeny.
https://dennikn.sk/3090169/hovoria-ze-zeny-treb...

@zoro9836 a ty si tu ako jalovy kohut, Kikirikas, kikirikas a nic z teba