icon

Od koho príspevky sú vám najmenej sympatické?

la_lotob
23. mar 2023

Taky prieskum. Videla som tu diskusiu, ktore uzivatelky su vam najviac sympaticke, najoblubenejsje. Tak ma napadlo, od koho nazory, prispevky vam lezu hore krkom, nesuhlasite s nimi, mate iny nazor? S ktorou uzivatelkou MK su vase nazory najvzdialenejsie?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
drahomirrra
25. mar 2023

@zoro9836 Ja nechapem, co mi chces povedat. Ja vseobecne tvojmu vyjadrovaniu nerozumiem. Nechapem, co mas proti zenam vseobecne.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
viestta
25. mar 2023

este, ze sa uz nedaju upalovat carodejnice...

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
25. mar 2023
drahomirrra
25. mar 2023

@zoro9836 K utlacaniu muzov? Cital si ten clanok, ako hnutie incelov radikalizuje a poriada znasilnovacky a obtazovanie 11-13 rocnych dievcat? Ze z toho, ze su neschopaci, ktori nevedia mat sex a zbalit zenu, vinia prave tie zeny?
Kto sa boji chodit po tme po parkoch v meste? Muz, ci zena? Ako mozeme smerovat k matriarchatu, ked sme hoc len od rovnopravnosti na mile daleko?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
mircalla
25. mar 2023

@zoro9836 To s tym sexom tipujem pises o sebe, nakolko cely cas posobis, ze si zufalec, ktory nema koho pretiahnut resp. poviem to slusnejsie, ktory je odmietany zenami cely zivot

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
viestta
25. mar 2023

@mircalla 👍

drahomirrra
25. mar 2023

@zoro9836 Ja neviem: tak nejako po lopate musim pri tebe. Ano, ak mam mat s muzom sex, musi sa mi pacit, musi ma pritahovat, byt proste chlap. Schopny, akcny, taky, ktory vie, co robi, vie potomstvo nielen urobit, ale sa o neho aj schopne postarat.

Dnesne zeny musia zvladat tolko ako kon. Praca, rodina, deti, domacnost, dobre vyzerat, neustale denno denne dokazovat svetu, ze su dobre. Makat. Makat o zivot. Muzi boli storocia zvyknuti, ze nakolko disponuju penisom, nemusia nic. Ze svet im lezi pri nohach len na zaklade toho, ze su muzi. Nemusia byt sikovni, nemusia ani trt. Chvalabohu, spolocnost ide dopredu. A dnes su taki, ktori si myslia, ze ked su muzi, tak vybavene: povazovani za absolutnych neschopakov. Ano, s takym sex nechcem, dogrcala by som sa.
Verim, ze aj tu je vela bab, ktore by s radostou prevzali role spred storocia, ked vsetko zabezpecoval chlap a ony iba rodili a starali sa o potomstvo. Ale dnesni chlapi su tak neschopni, ze bez druhej mzdy v rodine by neuzivili ani prd. Takze zialbohu. Zeny musia ist vpred. A vdakabohu, ze idu.

liljana
25. mar 2023

@drahomirrra No neviem. Stazovala si sa pred chvilou na myzogyniu, ale to co pises, je zase averzia voci muzom (ktori nesplnaju tvoje poziadavky). 🙂 Inak zaujimave, ze veda ma nazov na spravanie, ked muzi neznasaju zeny, ale naopak to nie je.
Pracu a domacnost musi zvladat kazdy, ak chce jest a nechce byvat v spine. A deti nemusi mat kazdy.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
viestta
25. mar 2023

@drahomirrra presne to je ten problem, ze zeny maju naroky. Uz nie su odkazane a spolocnostou dotlacene do toho aby boli s hocikym, len aby boli. Maju moznost si vyberat, aj medzi potencionalnymi otcami svojich deti si (niektore) uz vyberaju uvazene. A to je najvacsia chyba tych silnych a sebevedomych zien v ociach niektorych muzov, ktori sa zmyslanim zabudli v minulosti. To je ten najvacsi probem. Ti, ktori zmyslaju a konaju primerane tejto narocnej dobe nie su sami bez partneriek.

jsrv82
25. mar 2023

@zoro9836 nemáš 😀

drahomirrra
25. mar 2023

@liljana Toto nie je aberzia na muzov. Toto je zhodnotenie. Je velmi malo zien, ktore by robili ataky voci muzom, organizovali sa, zneuzivali muzov, obtszovali ich a radikalizovali sa na socialnych sietach.
Ale Ano, viem, tvoje prispevky proti zenam vo vseobecnosti dobre poznam. Kde pise muz, tam sa s nim stotoznis. A zenu kde mozes, tam zhodis.

drahomirrra
25. mar 2023

@zoro9836 Nie, ulohy neboli rozdelene. Kto ich ako rozdelil? Kedysi bolo. Ano. Kedysi nebol penicilin a ludia kapali ako muchy na banálne infekcie. Ty odmietas tezu, ze vsetko ide vpred?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
liljana
25. mar 2023

@drahomirrra Ked som za kompromis a pozeram na vec z druhej strany, to je zhadzovanie zien? 🙂 Preco sa pokladas za hovorkynu vsetkych zien? Mam nejaku zivotnu skusenost a vidim, ako zeny po radach, co tu casto dostavaju, vacsinou koncia na vyzvaludom, ze nemaju z coho zit. Lebo posluchli rady: Nepracuj, o nic sa nestaraj, on ta musi zivit do smrti. A prd ... Druhy/a ta bude zivit dovtedy iba, kym chce on/a a nie dokedy chces ty.
Toto je uz pomaly extrem typu, ak ti narastla vagina, nikdy nepracuj.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
25. mar 2023

zaujimave, ze ja nepoznam široko daleko ženu čo nepracuje cely život a muž ju musi živit..ja neviem, kde su, ale s takou som sa nestretla za celý život, a tu na koniku sa pranieruju, akoby ich bolo 90% tak neviem, kde sa vsetky schovavaju

drahomirrra
25. mar 2023

@liljana Ja neviem, kde stretavas take zeny. Ja take pomaly ani nepoznam. Tu na koniku sa take casto najdu, ale realne v zivote poznam malicko zien, ktore by sa “vesali na chlapa” aby ich zivil. Chcu a vedia sa uzivit same, avsak pozaduju po muzovi aby sa plnohodnotne podielal na celej domacnosti a detoch. Tym to vsak nevonia, lebo ved najlepsie je, aby baba makala, platila vsetko na polovicu, ale o deti a domacnost sa najlepsie starala sama.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
drahomirrra
25. mar 2023

@viestta Ja hlavne len oci otvaram, ako moze vobec niekomu vadit, ze zena chce svoje prava. Ved nikomu tym prava neukracuje. Dpc, sak tym, ze si pytam rovnaku vyplatu ako muzsky kolega, tak jemu sa tym neznizi. A podobne. Je rok 2023 a niekto stale trva na tom, ze zena je podriadena muzovi? Ze je nieco menej? Ako fakt?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená