Od koho príspevky sú vám najmenej sympatické?
Taky prieskum. Videla som tu diskusiu, ktore uzivatelky su vam najviac sympaticke, najoblubenejsje. Tak ma napadlo, od koho nazory, prispevky vam lezu hore krkom, nesuhlasite s nimi, mate iny nazor? S ktorou uzivatelkou MK su vase nazory najvzdialenejsie?
@zoro9836 každá konfrontácia sa dá robiť slušne..
Ja vážne nechápem, ako vás ženy mohol zoro uraziť...veď si neberte jeho slová tak k srdcu...je to pre vás cudzí človek, ktorý nemá žiadne miesto vo vašom živote...a nie sa tu doťahujete na 23 strán, lebo vás urazil 😂 mne aj keby napísal, že mám schudnúť a že som hrošica, feministka, mužatka...Marfa z mrázika, tak by ma neurazil, pretože je pre mňa úplne ale úplne nepodstatný človek...a ak už...v tejto diskusii...práve v tejto, nevravím o iných, ste začali urážať vy jeho...tiež to asi o niečom svedčí...
odchaza, prichadza, odchadza, prichadza, rozluci sa, pride, zas sa rozluci aby nakonec dosiel s novou xxx (nie, nie nakoniec, on pride zas a znova) 🙄
@zoro9836 Ani ja sa ničomu nečudujem a vieš prečo? Lebo ak sa mladý človek narodený v roku 1998 ešte nenaučil to, že ak niečo vyslovím, napíšem tak si za tým stojím a ak sa treba, aj sa ospravedlním a nie sa otáčam, ako vetroplach a bojím sa, že sa niekto dostane aj neskôr k mojim komentárom a mažem si ich jednu za druhou a rozprávam o objektivite - tak sme preto tu tak, ako sme....pre mňa sú to ľudia, čo nemajú gule...takže objektivita tu začala a aj končila
@zoro9836 nemal by si robiť, lebo to robíš
@zoro9836 koniec koncov mne je to aj jedno...pre mňa sú to ženy vyjadrujúce svoj názor- taký či onaký, ale aspoň si za tým stoja..na rozdiel od teba
@zoro9836 mne si vyčítal moju asociáciu konania tvojej osoby s istým pánom, ktorý tiež mazal svoje príspevky...a čo mi napíšeš o pár hodín ty?
"veľa ľudí jedna tak že ja niečo urobím tak ja môžem a ak to urobí niekto iný tak nesmie lebo je hovado a ja sa tvárim ako svätý za dedinou."
A kde ostali tie tvoje kecy o nastavovaní zrkadla, však pred chvíľou to bolo podľa teba najsam super riešenie. Jaj, ale to sa týkalo len teba...keď to robia iní/iné, to až také super nie je, čo?

@zoro9836 žeby preto, lebo ty si to lajkol?