icon

Od koho príspevky sú vám najmenej sympatické?

la_lotob
23. mar 2023

Taky prieskum. Videla som tu diskusiu, ktore uzivatelky su vam najviac sympaticke, najoblubenejsje. Tak ma napadlo, od koho nazory, prispevky vam lezu hore krkom, nesuhlasite s nimi, mate iny nazor? S ktorou uzivatelkou MK su vase nazory najvzdialenejsie?

jana_eyre_2
25. mar 2023

@zoro9836 žeby preto, lebo ty si to lajkol?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
jana_eyre_2
25. mar 2023

@zoro9836 každá konfrontácia sa dá robiť slušne..

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
jsrv82
25. mar 2023

@zoro9836 ako rešpektuješ jej názor, keď jej protirečíš? .... Nie znamená nwsúhlas.

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
jsrv82
25. mar 2023

@zoro9836 si posledný komu by som sa zdôverila 😉

tanyag
25. mar 2023

Ja vážne nechápem, ako vás ženy mohol zoro uraziť...veď si neberte jeho slová tak k srdcu...je to pre vás cudzí človek, ktorý nemá žiadne miesto vo vašom živote...a nie sa tu doťahujete na 23 strán, lebo vás urazil 😂 mne aj keby napísal, že mám schudnúť a že som hrošica, feministka, mužatka...Marfa z mrázika, tak by ma neurazil, pretože je pre mňa úplne ale úplne nepodstatný človek...a ak už...v tejto diskusii...práve v tejto, nevravím o iných, ste začali urážať vy jeho...tiež to asi o niečom svedčí...

kristiii
25. mar 2023

@bessie12 ja už práveže ani nereagujem. Lebo toto, na čo sa znížil v posledných komentároch... Keby aspoň prihodil svoju fotku, keď si dovolí toto písať na akúkoľvek ženu...

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
kristiii
25. mar 2023

@zoro9836 a ako zvyčajne sme (mimochodom, kto by si nevšimol, nie našou "feministickou" prirážkou), skončili pri Ukrajine. Čím to bude...

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
kristiii
25. mar 2023

@zoro9836 paralelu hej? Hlavne, že moja asociácia s mazaním statusov istým pánom podľa podľa TEBA nemiestna....

viestta
25. mar 2023

odchaza, prichadza, odchadza, prichadza, rozluci sa, pride, zas sa rozluci aby nakonec dosiel s novou xxx (nie, nie nakoniec, on pride zas a znova) 🙄

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
mirka1988
25. mar 2023

@tanyag presne tak , máš úplnú pravdu. Ja sa skôr čudujem , že majú čas vypisovať tu, očividne majú veeeľa voľného času a nevedia , čo s ním

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
kristiii
25. mar 2023

@zoro9836 ale TY môžeš vidieť paralely kdekoľvek...takže podľa seba sudim teba, ale druhý si tvoje správanie nesmie spojiť s niekým iným, lebo podľa teba je to nemiestne...

viestta
25. mar 2023

@zoro9836 mohol by si sa aj ty postarat o ten svoj

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
adkoalauri
25. mar 2023

@zoro9836 Ani ja sa ničomu nečudujem a vieš prečo? Lebo ak sa mladý človek narodený v roku 1998 ešte nenaučil to, že ak niečo vyslovím, napíšem tak si za tým stojím a ak sa treba, aj sa ospravedlním a nie sa otáčam, ako vetroplach a bojím sa, že sa niekto dostane aj neskôr k mojim komentárom a mažem si ich jednu za druhou a rozprávam o objektivite - tak sme preto tu tak, ako sme....pre mňa sú to ľudia, čo nemajú gule...takže objektivita tu začala a aj končila

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
viestta
25. mar 2023

@kristiii nevysli potraty, nevysli gender temy, nevysli ani antinabozenske nalady, tak skusa nahodit udicku s Ukrajinou...

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
mirka1988
25. mar 2023

@1fifinka1 z týchto nie je očividne múdrejší ani jeden 🤦‍♀️

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
adkoalauri
25. mar 2023

@zoro9836 nemal by si robiť, lebo to robíš

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
adkoalauri
25. mar 2023

@zoro9836 koniec koncov mne je to aj jedno...pre mňa sú to ženy vyjadrujúce svoj názor- taký či onaký, ale aspoň si za tým stoja..na rozdiel od teba

kristiii
25. mar 2023

@zoro9836 mne si vyčítal moju asociáciu konania tvojej osoby s istým pánom, ktorý tiež mazal svoje príspevky...a čo mi napíšeš o pár hodín ty?
"veľa ľudí jedna tak že ja niečo urobím tak ja môžem a ak to urobí niekto iný tak nesmie lebo je hovado a ja sa tvárim ako svätý za dedinou."
A kde ostali tie tvoje kecy o nastavovaní zrkadla, však pred chvíľou to bolo podľa teba najsam super riešenie. Jaj, ale to sa týkalo len teba...keď to robia iní/iné, to až také super nie je, čo?