Od koho príspevky sú vám najmenej sympatické?
Taky prieskum. Videla som tu diskusiu, ktore uzivatelky su vam najviac sympaticke, najoblubenejsje. Tak ma napadlo, od koho nazory, prispevky vam lezu hore krkom, nesuhlasite s nimi, mate iny nazor? S ktorou uzivatelkou MK su vase nazory najvzdialenejsie?
@zoro9836 uz niekolko krat som ti napisala, ze ani ty mi o nenavist nestojis. Ty si pre mna len tragicka figurka, ktora sa v mojom zhodou okolnosti vyskytla, ktoru so svojho zivota absolutne bez problemov vyskrtnem.
A ked sa tak hlboko zamyslaim nad podstatou podstatneho mena nenavist a jeho vyznamom, tak v mojom zivote sa nevyskytuje nikto, ku komu by som tento negativny cit mala. To len ty vo svojej nekonecnej sebevstrednosti si namyslas, ze plytvam svojou energiou na nenavist voci tebe. Nie, neplytvam.
@zoro9836 jediný kto tu predvádza svoje ego, si ty. A nenávisť voči ženám tu predvádzaš tiež iba ty, lebo na MK prispieva veľa mužov , všetci veľmi slušne, kultivovane, aj keď majú iné názory, komunikujú slušne, bez zrážok a invektiv. Len ty tu plujes oheň a síru, rozsievas nenávisť, utočíš a urážaš, googlujes a sťahuješ články a keď info z netu použije niekto iný, hejtujes, vystrajas tu ako trápny gašparko bez gúl.
Ty tragéd trápny
Ked je spolocnost diskutujucich zien v tejto teme taka uboha, pod niekoho eticku a moralnu uroven, vobec nechapem preco sa tu zdrziava.
@zoro9836 ty sa skrývas za kresťanstvo, utočíš ako sa ľudia odkláňajú od boha a sám ho berieš nadarmo do úst, keď sme tu na fóre tak úbohé a blbé, prečo s nami stracas čas !? Veď sa realizuj na stránke pre mužov, ale to ťažko, tam by ťa ešte skôr odhalili ako blba čo sa hovnu rozumie, že si chlap čo nemá gule, iba plnu hubu zvastov. tak radšej robíš orgie tu medzi ženami. Si úbohá karikatúra muža, prečo tu onanujes a nie si v kostole ?!
@viestta No predsa preto, aby nás "obrátil", poučil nás o tom, že máme akceptovať vedúcu úlohu muža. Lebo muž je už od prirodzenia (asi doslova) predurčený vládnuť a rozkazovať ženám a oni sa musia podvoliť, podriadiť a poslúchať. Ale my nie! Namiesto toho, aby sme boli za túto osvetu vďačné a s pokorou sklonili hlavy pred pánmi tvorstva, chceme svojou feministickou vzburou zničiť celý svet, k čomu nepochybne už čoskoro dôjde a bude to len a len naša vina.
@h2 ja inac neviem co sa tak boja toho konca sveta. Ked pride, tak pride, Uz nebude nic, nicovate nic. Ani hnusne feministky, ani chrabri bohabojni ritieri, ktori ohnom a mecom bojuju o nastolenie svojho poriadku. Proste nic. My, co sme fatalisti jednoducho nebudeme, a ti vyvoleni pojdu tam, kde si zasluzia. Bodka, vybavene, moze sa zhasnut.