icon

Od koho príspevky sú vám najmenej sympatické?

la_lotob
23. mar 2023

Taky prieskum. Videla som tu diskusiu, ktore uzivatelky su vam najviac sympaticke, najoblubenejsje. Tak ma napadlo, od koho nazory, prispevky vam lezu hore krkom, nesuhlasite s nimi, mate iny nazor? S ktorou uzivatelkou MK su vase nazory najvzdialenejsie?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
bessie12
26. mar 2023

@zoro9836 všimol si si správne 😀 rada peciem. Je to taky môj koníček, pri ktorom relaxujem. Včera som tiez upiekla koláč. Krémový s jahodovym pyré 🤤 ale chápem, že nie každému sa chce a ma na to trpezlivosť.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
viestta
26. mar 2023

@zoro9836 ja som kupila tvaroh, nebudem kupovat kolac.
Tak nic, nic som sa od teba nedozvedela ani o vlne, ani o kolaci, takze co zdovodni pritomnost na fotre pre mamicky, kde sa ma radit?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
viestta
26. mar 2023

@zoro9836 ja nie som pajedna. Ja sa len slusne pytam, cim chces zdovodnit svoju pritomnost, ked nedokazes poradit ani v trivialnych zalezitostiach. Ale dam ti este sancu, z chlapskej oblasti. Porad farbu na balkon, ktora sa dazdom nezmyje.

bessie12
26. mar 2023

@zoro9836 svadba je momentalne v nedohladne, ale nevadi. Su dolezitejsie veci ako toto. Chceme sa stahovat do vacsieho mesta, a tak hladame novy dom. O mesiac idem na Slovensko, tak sa tesim, ze uvidim hlavne maminu. A vraciam sa k akvaristike po 10 rokoch 😀

cacianka
26. mar 2023

@zoro9836 v nedeľu na nákupe ?! Ty taký veľký kresťan a znesvecuješ deň Božieho pokoja ?!

h2
26. mar 2023

😃😃😃😃😃 BABYYYYY!!!! (Musím sa priznať, že v tom mám tak trochu prsty, nahlásila som ho v tej diskusii o Budhizme. Ale až taký efekt som nečakala.) Tak snáď tu už konečne bude pokoj.

bessie12
26. mar 2023

@h2 neveriiiim 😳😳😳😳😳
Ale však on sa ešte vráti, ale pod iným nickom 😁

h2
26. mar 2023

@bessie12 Veľmi dúfam, že nie.

bessie12
26. mar 2023

@h2 tiez dúfam, že nie. To je provokovanie a urazanie žien sa mi vôbec nepacilo

cacianka
27. mar 2023

@h2 dobre si spravila, už aj som ho raz nahlásila, lebo jeho schizofrénicke kydy boli riadne cez. Neskutočne vyvádzal, jeho texty nemali hlavy päty, raz tak potom inak, odporoval si . Otrasný chlap.
Ale - čítať môže aj vrátiť sa.

tiezjedna
27. mar 2023

@h2 fakt mu dali ban??? Ahaaaa.... Joj, bude mi chýbať, Jožko😂

jsrv82
27. mar 2023

@tiezjedna všetkým 😭😂

cacianka
27. mar 2023

@tiezjedna už roním krvavé slzy 😪😰😥😢🤧

viestta
27. mar 2023

@cacianka a ja som sa cudovala, ze len tak strucne sa vyjadril v tej teme o "bossovi" v manzelstve. Tak tu je dovod.
@tiezjedna mne chybat nebude, ten jeho machizmus urcite nie a poradit nemal s cim.

cacianka
27. mar 2023

@viestta nerozumiem trochu

viestta
27. mar 2023

@cacianka bola tu debatka, kde sa manzel vyjadril, ze je boss lebo on zaraba. Tam som cakala jeho dlhe predlhe komenty, vsak sa tam zisli same "hnusne feministky" a dal len 2 a potom nic.

tiezjedna
27. mar 2023

@viestta pre mňa bol on fakt zábavný, bolo zaujímavé sledovať ako prišiel niekam vyrývať a navážať sa a keď dostal po prašine, tak začal mektať ako koza a ťukať čím ďalej väčšie hovadiny, pretože ho človek zahnal do kúta. Žiaden jeho komentár by ma nikdy nedokázal uraziť (a nielen preto, že takmer žiaden nedával zmysel), ale preto, že je jasné, že s jeho mentálnou kapacitou to proste nemá. Ja som sa na ňom bavila.

kristiii
27. mar 2023

Ešte pred časom by som povedala, že mi bude aj chýbať, bol svojský, ale býval aspoň ako-tak slušný. Ale v poslednej dobe neviem, či mal nejaké osobné problémy alebo čo, ale to čo začal predvádzať, to mi už naozaj chýbať nebude. To už bolo čisté vyrývanie a samé urážky.

viestta
27. mar 2023

@tiezjedna @kristiii to jeho nezmyselne mektanie a urazky to nebol fenomen poslednej doby. Takto pred rokom sa na mna predviedol tak, ze hlboko podkopal uroven 4. cenovej. Jeho stacilo zahnat do kuta a uz sa nekontroloval. Ale iste je jedno, bavilo ma zahanat ho do kuta, nech sa predvedie.
No a teraz mozme tisko polutovat tu jeho zienku, ak teda vobec nejaku ma, lebo teraz bude vsetko ventilovat na nej. Ale co si vybrala, to ma.

h2
27. mar 2023

@tiezjedna Mne teda chýbať nebude, ale že vôôôbec.

tiezjedna
27. mar 2023

@viestta ja neverím, že má nejakú ženskú. Podľa mňa hákuje niekde vo fabrike a býva u mamky. Frustrát ako z katalógu.

cacianka
27. mar 2023

@viestta už viem, tam bol prekvapivo krotky a celkom stručný. To on tak býval, v tom bola tá jeho schizofrénia, že občas napísal slušný,stručný príspevok, celkom k veci a potom zase rozbehol svoje nezmyselné blaboly. Keby si nevšimnem nick ,tak neverím že to píše 1 osoba.

cacianka
27. mar 2023

@kristiii už aj na jeseň mal takéto vyplody, útoky a mekotanie, jeho správanie bolo na veľmi veľkých vlnách

cacianka
27. mar 2023

@viestta presne, už vtedy silno rezonovala jeho psychopatia

kristiii
27. mar 2023

@cacianka @viestta tak je pravda, že ja som sa ho snažila istú dobu ignorovať a nereagovať naňho, tak mi tieto jeho výkyvy asi zrovna "ušli". Ale v poslednej dobe to už nešlo 😅

viestta
27. mar 2023

@cacianka a islo to aj bez toho obrazku 😅 Kazda, ktora ho videla a kazda, ktora s nim mala cest urcite mala rovnaku asociaciu, tym som si takmer ista