Od koho príspevky sú vám najmenej sympatické?
Taky prieskum. Videla som tu diskusiu, ktore uzivatelky su vam najviac sympaticke, najoblubenejsje. Tak ma napadlo, od koho nazory, prispevky vam lezu hore krkom, nesuhlasite s nimi, mate iny nazor? S ktorou uzivatelkou MK su vase nazory najvzdialenejsie?
@viestta pre mňa bol on fakt zábavný, bolo zaujímavé sledovať ako prišiel niekam vyrývať a navážať sa a keď dostal po prašine, tak začal mektať ako koza a ťukať čím ďalej väčšie hovadiny, pretože ho človek zahnal do kúta. Žiaden jeho komentár by ma nikdy nedokázal uraziť (a nielen preto, že takmer žiaden nedával zmysel), ale preto, že je jasné, že s jeho mentálnou kapacitou to proste nemá. Ja som sa na ňom bavila.
Ešte pred časom by som povedala, že mi bude aj chýbať, bol svojský, ale býval aspoň ako-tak slušný. Ale v poslednej dobe neviem, či mal nejaké osobné problémy alebo čo, ale to čo začal predvádzať, to mi už naozaj chýbať nebude. To už bolo čisté vyrývanie a samé urážky.
@tiezjedna @kristiii to jeho nezmyselne mektanie a urazky to nebol fenomen poslednej doby. Takto pred rokom sa na mna predviedol tak, ze hlboko podkopal uroven 4. cenovej. Jeho stacilo zahnat do kuta a uz sa nekontroloval. Ale iste je jedno, bavilo ma zahanat ho do kuta, nech sa predvedie.
No a teraz mozme tisko polutovat tu jeho zienku, ak teda vobec nejaku ma, lebo teraz bude vsetko ventilovat na nej. Ale co si vybrala, to ma.