Od koho príspevky sú vám najmenej sympatické?
Taky prieskum. Videla som tu diskusiu, ktore uzivatelky su vam najviac sympaticke, najoblubenejsje. Tak ma napadlo, od koho nazory, prispevky vam lezu hore krkom, nesuhlasite s nimi, mate iny nazor? S ktorou uzivatelkou MK su vase nazory najvzdialenejsie?
@tiezjedna
@miscellaneous On viackrát písal, že má manželku o 18 rokov staršiu, rozvedenú, s deťmi. Oni spolu deti nemali. Keby si vymýšľal, vymyslel by si mladšiu. Takže nejaká tá manželka tam zrejme je.
@h2 Áno, viem o tom. Napriek tomu mi to hlava neberie. 🙂
@h2 @miscellaneous pozrite sa zeny, den pri dni citame, ze si zeny vezmu kadejakych exotov a potom zufalo vypisuju na Kona. Je celkom mozne, ze nejaka rozvedena pani bola dost zufala, aby sa zlakomila aj na takeho. Alebo lepsi pripad, bola dostatocne vypocitava, aby si namotala takeho zufalca aby bola zabezpecena a pekne s nim manipulovala a on si sem prisiel kompenzovat svoj spackany zivot.
@viestta Pravdu máš, táto teória sa javí ako najpravdepodobnejšia.
Vy ste ho vyštvali z konika hehe
Ale inak polovicu, čo tu pisal, som nechápala..Tie vetne konstrukty, on bol ako nejaky zneuznaly filozof, samotar, ĺutoval sa a utočil v jednom..Jak Matovič v jednom
@karolinakr Zhoríme za to v pekelných plameňoch. 😈😃
@karolinakr včera sa dokonca vyhrážal žalobou za urážku dobrého mena 😀
@jsrv82 vážne? tak to už musel byt na dne 🤣. a na koho?
@karolinakr myslím, že ckocka nick. Bolo to v tej diskusii o budhizme, kde nám potom takmer všetkým "feministkám" pomazali komentáre 😀
@jsrv82 😅 to čo je? to je cele zmazane? ja som prišla po 4.odpoved včera a odišla som, lebo načo sa hadat o krestanstve, ked chcel budhizmus a dneska tam len holá pláň ostala 🤣
@karolinakr presne tak, zmazali všetko, čo sa netýkalo témy 😀
Ženyyyyy....teraz zoro vytvára woodoo bábiky 😂 ste si zavarili 😂😂😂😂
@karolinakr presne na to som mierila, blaboly
Venujme jeho pamiatke tichu spomienku, spomenme si na jeho najvacsie perly. Toto sa uz opakovat nebude, treba vyssim mocnostiam (MK) uprimne a od srdca podakovat
@viestta bude musiet kompletne zmenit slovnik a namiesto latinkou pisať azbukou 😅

@tiezjedna Tiež sa mi dáko nechce veriť, že je ženatý (jedine, že by jeho pani martýrke presne tento typ čudáka vyhovoval).
Keď má na ženy takú silnú alergiu, asi by sa mu koprívka pravidelne vyhadzovala aj pri právoplatnej.
Prikláňam sa k verzii “starý mládenec s klávesnicou polepenou od piva”.
Záhadou je jeho účet na Pokeci - tu na MK sa pravidelne prichádzal mentálne vydáviť, čo za habaďúru, prepánajána, teda prevádzkuje/prevádzkoval na hentej platforme? (Alebo nie, radšej sa nad tým ani nezamýšľam.)