icon

Od koho príspevky sú vám najmenej sympatické?

la_lotob
23. mar 2023

Taky prieskum. Videla som tu diskusiu, ktore uzivatelky su vam najviac sympaticke, najoblubenejsje. Tak ma napadlo, od koho nazory, prispevky vam lezu hore krkom, nesuhlasite s nimi, mate iny nazor? S ktorou uzivatelkou MK su vase nazory najvzdialenejsie?

miscellaneous
27. mar 2023

@tiezjedna Tiež sa mi dáko nechce veriť, že je ženatý (jedine, že by jeho pani martýrke presne tento typ čudáka vyhovoval).
Keď má na ženy takú silnú alergiu, asi by sa mu koprívka pravidelne vyhadzovala aj pri právoplatnej.
Prikláňam sa k verzii “starý mládenec s klávesnicou polepenou od piva”.
Záhadou je jeho účet na Pokeci - tu na MK sa pravidelne prichádzal mentálne vydáviť, čo za habaďúru, prepánajána, teda prevádzkuje/prevádzkoval na hentej platforme? (Alebo nie, radšej sa nad tým ani nezamýšľam.)

cacianka
27. mar 2023

@kristiii aj ja som ho mesiace ignorovala, hviezdil vsade, kde som počas voľna či cestovania nazrela.
Ale teraz som už nemohla byť ticho...
@viestta ale sadol by mu 300%🥳🤣
@gejb - ako a kde sa dá stiahnuť?

h2
27. mar 2023

@tiezjedna
@miscellaneous On viackrát písal, že má manželku o 18 rokov staršiu, rozvedenú, s deťmi. Oni spolu deti nemali. Keby si vymýšľal, vymyslel by si mladšiu. Takže nejaká tá manželka tam zrejme je.

miscellaneous
27. mar 2023

@h2 Áno, viem o tom. Napriek tomu mi to hlava neberie. 🙂

viestta
27. mar 2023

@h2 @miscellaneous pozrite sa zeny, den pri dni citame, ze si zeny vezmu kadejakych exotov a potom zufalo vypisuju na Kona. Je celkom mozne, ze nejaka rozvedena pani bola dost zufala, aby sa zlakomila aj na takeho. Alebo lepsi pripad, bola dostatocne vypocitava, aby si namotala takeho zufalca aby bola zabezpecena a pekne s nim manipulovala a on si sem prisiel kompenzovat svoj spackany zivot.

miscellaneous
27. mar 2023

@viestta Pravdu máš, táto teória sa javí ako najpravdepodobnejšia.

karolinakr
27. mar 2023

Vy ste ho vyštvali z konika hehe

karolinakr
27. mar 2023

Ale inak polovicu, čo tu pisal, som nechápala..Tie vetne konstrukty, on bol ako nejaky zneuznaly filozof, samotar, ĺutoval sa a utočil v jednom..Jak Matovič v jednom

h2
27. mar 2023

@karolinakr Zhoríme za to v pekelných plameňoch. 😈😃

jsrv82
27. mar 2023

@karolinakr včera sa dokonca vyhrážal žalobou za urážku dobrého mena 😀

karolinakr
27. mar 2023

@jsrv82 vážne? tak to už musel byt na dne 🤣. a na koho?

jsrv82
27. mar 2023

@karolinakr myslím, že ckocka nick. Bolo to v tej diskusii o budhizme, kde nám potom takmer všetkým "feministkám" pomazali komentáre 😀

viestta
27. mar 2023

@jsrv82 tak to uz bol uplne zufaly

jsrv82
27. mar 2023

@viestta už kopal ako divý kôň do každej 😂

karolinakr
27. mar 2023

@jsrv82 😅 to čo je? to je cele zmazane? ja som prišla po 4.odpoved včera a odišla som, lebo načo sa hadat o krestanstve, ked chcel budhizmus a dneska tam len holá pláň ostala 🤣

jsrv82
27. mar 2023

@karolinakr presne tak, zmazali všetko, čo sa netýkalo témy 😀

tanyag
27. mar 2023

Ženyyyyy....teraz zoro vytvára woodoo bábiky 😂 ste si zavarili 😂😂😂😂

aurora33
27. mar 2023

@h2 juchuuuu 😅😄😄

h2
27. mar 2023

@tanyag Hádam by sa ako oddaný kresťan neuchýlil k takýmto kacírskym praktikám? 😂

tanyag
27. mar 2023

@h2 človek nikdy nevie 🙂

h2
27. mar 2023

@tanyag To je fakt. Hlásal kresťanstvo, ale skutkami bol úplne niekde inde. V každom prípade, ja sa cítim viac než dobre. Zatiaľ! 😁

cacianka
27. mar 2023

@karolinakr presne na to som mierila, blaboly

viestta
27. mar 2023

Venujme jeho pamiatke tichu spomienku, spomenme si na jeho najvacsie perly. Toto sa uz opakovat nebude, treba vyssim mocnostiam (MK) uprimne a od srdca podakovat

tanyag
27. mar 2023

@viestta Ver mi, že sa to opakovať bude...on sa vráti...on bol priam závisly na MK...😁 a hlavne nedopraje, aby ste sa tešili...

h2
27. mar 2023

@viestta Jeho najväčšie perly navždy vôjdu do análov. Myslím, že presne tam aj patria. 😂

viestta
27. mar 2023

@tanyag ano, pride. Len uz ma chlapec smolu, on sa raz dva prejavi a tym padom mame v rukach tromf dvojitej registracie

tanyag
27. mar 2023

@viestta a dvojitá registrácia nie je povolená?

viestta
27. mar 2023

@tanyag nie, mozes ju nahlasit

tanyag
27. mar 2023

@viestta ahaaaa...ach jaj, chudák on 😁

karolinakr
27. mar 2023

@viestta bude musiet kompletne zmenit slovnik a namiesto latinkou pisať azbukou 😅