icon

Od koho príspevky sú vám najmenej sympatické?

la_lotob
23. mar 2023

Taky prieskum. Videla som tu diskusiu, ktore uzivatelky su vam najviac sympaticke, najoblubenejsje. Tak ma napadlo, od koho nazory, prispevky vam lezu hore krkom, nesuhlasite s nimi, mate iny nazor? S ktorou uzivatelkou MK su vase nazory najvzdialenejsie?

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
h2
24. mar 2023

@zoro9836 Príčina bola, že sa ti nepáčilo, čo som písala inému chlapovi. A ako chlap si mal potrebu sa ho zastať. Nič viac, nič menej.

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
bazarik456
24. mar 2023

Ja som tiež čítala tú diskusiu o obľúbených užívateľkách (objavuje sa tu pomaly každý mesiac) a presne mi napadlo, že by bolo zaujímavé vedieť, koho užívatelia nemusia, ale vedela som že nikto sa nebude chcieť vyjadriť a ísť do otvoreného konfliktu. Ja mám tiež nicky, ktoré rovno preskakujem, lebo máme iné názory. Ale čo som chcela je, že v poslednej dobe som si všimla, že niektoré baby s ktorými som súhlasila nejako zmenili názory, že až žasnem, čo sú schopné napísať (alebo som sa zmenila ja, neviem). Nebudem písať konkrétne osoby, ale kedysi vedeli poradiť a slušne vyjadriť názor aj keď opačný, teraz idú do autorky ako osy a len urážajú a vysmievajú sa a keď ich autorka alebo iná užívateľka upozorní, tak vypenia a dramaticky odídu alebo sa periodicky do diskusie vracajú frfľať a rýpať úplne odveci. A ešte mi vadí, keď niekto žije dlhodobo v zahraničí a má potrebu sa stále vyjadrovať k situácii na Slovensku, o ktorej vie holé nič alebo len nejaké sprostredkované útržky zo správ.

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
h2
24. mar 2023

@zoro9836 Keď sa budem niekedy veľmi nudiť, tak ti to pohľadám.

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
beataxxx
24. mar 2023

Nepáči sa mi, keď niekto reaguje agresívne a uráža druhých, toto by mala byt skupina, kde si ľudia navzájom pomáhajú…..

akiana
24. mar 2023

@h2 Tiez ale musim na teba apelovat, aby si mu prestala davat podnety komentovanim, a to nielen pod tymto prispevkom. Nechcem vypnut notifikacie, aby mi neusli ine komentare, ale vzdy sa musim najprv prescrollovat cez balast vygrckov od zora a zacina to byt otravne. MK naozaj musi zaviest funkciu blokovania uzivatelov, ktorych prispevky nechces vidiet.

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
tanyag
24. mar 2023

@viestta Všetko som iste nečítala, lebo tu nesedím celý čas...ale...aj ak by mi @zoro9836 alebo hocikto iný napísal niečo nevhodné...(podľa niektorých urážku), tak by som sa nad tým len usmiala, pretože mňa nemôže uraziť človek, ktorý o mne absolútne nič nevie, takže takéto veci si vôbec ale vôbec neberiem k srdcu...uraziť by ta mohlo jedine to, ak by dotyčný/dotyčná trafila do čierneho a sama by si si uvedomila, že má pravdu a v podstate sa ťa to dotkne...aspoň ja takto beriem "urážky" zo strany niekoho cudzieho...🙂

viestta
24. mar 2023

@tanyag mas iste pravdu, lenze...

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
akiana
24. mar 2023

@zoro9836 Prvy krat s tebou suhlasim, zoro, normalne tomu sama neverim. Lebo vcera si sa bil do prs za urazky na cti, ked som povedala, ze tvoje prispevky su uchylne trollovanie. Takze podla tvojej logiky len trafena hus zagagala, takze sa zhodneme. No vidis!

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
akiana
24. mar 2023

@zoro9836 Jaj tak, uz rozumiem. Takze kritika z tvojej strany je trafena hus zagagala, ale v opacnom garde to neplati, to je prilis detinske. Inak pojmom feministka ma neurazis, ja sa otvorene hlasim k tomu, ze som feministka 😁

dkethe
24. mar 2023

Tak su tu dve uzivatelky, ktore aj keby som chcela sa nedaju vyfiltrovat, lebo su v KAZDEJ diskusii. V kazdej. Obe mudre jak radio. Vsetko vedia. Dajme tomu ze 60% ich prispevkov je prinosnych, coz je celkom slusna statistika. Jedna byva v inej krajine a vkuse sa vyjadruje aj o financiach, skolstve, socialnom systeme 🤦 a to mi miestami vadi, lebo nikdy nenapise 'zijem inde' a tak novsie uzivatelky mozu byt z tych nazorov zmatene.

A bolo tu aj par zien fakt inspirativnych, ale uz odisli 😏

h2
24. mar 2023

Človek, ktorý ani nevie, čo znamená slovo "feministka", ide rozdávať cenu feministka roka? Tak to je dobrý fór. 😂🤣

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
viestta
24. mar 2023

@h2 a kazdu chvilu ju udeli nejakej inej, je jedno, ze aj viac krat do roka 😀 Asi ma plnu skrinu "oskarov"

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
natalienka12
24. mar 2023

Ja určite patrím medzi najneoblúbenejšie niky. A viem prečo. Ale nevadí mi to, iba sa na tom smejem.

h2
24. mar 2023

@zoro9836 Tiež by si si zaslúžil nejakú cenu. Napríklad peknú kľúčenku... 😉

jsrv82
24. mar 2023

@h2 😂😂😂

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
miskakyska
24. mar 2023

@h2 načo ho provokuješ?..potom si urazená keď Ťa pošle do teplých krajín

h2
24. mar 2023

@zoro9836 Ja nie som v strese, nemám byť z čoho. Je piatok popoludní, pohodička.

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Autor odpoveď zmazal
viestta
24. mar 2023

Hlavne klud. Zmazu to tu a potom zas nebude kde nakladat... Vsak nech si ulavia vsetky, ktore potrebuju niekomu nalozit