icon

Od koho príspevky sú vám najmenej sympatické?

la_lotob
23. mar 2023

Taky prieskum. Videla som tu diskusiu, ktore uzivatelky su vam najviac sympaticke, najoblubenejsje. Tak ma napadlo, od koho nazory, prispevky vam lezu hore krkom, nesuhlasite s nimi, mate iny nazor? S ktorou uzivatelkou MK su vase nazory najvzdialenejsie?

h2
24. mar 2023

@miskakyska Ale ja nie som urazená. To, že píšem, že ma uráža, neznamená, že ma aj urazí. Ja som v pohode, naozaj.

h2
24. mar 2023

@zoro9836 Kávičku nepijem, daj si aj za mňa.

katka700
24. mar 2023

@la_lotob Nemám obľúbených či neoblubenych užívateľov, v jednej diskusii môžem s názorom istej osoby súhlasiť v inej nie 😊
Skôr mi vadí keď niekto príde po radu a hneď začnú urážať alebo deptat popisom svojho dokonaleho života, 'užitočné' rady napríklad riešiť všetko čo sa týka financií zvýšením kvalifikácie, neschopnosť akceptovať iný názor, urážky a nalepkovanie.

valeria_h
24. mar 2023

Zaujímavé, že píšete, že vám vadí viestta. Mne ona príde ako veľmi rozumná a rozhľadená žena a to sa fakt len tak nevidí. A pritom sme sa koľkokrát v diskusii nezhodli. Hlavne čo sa Ukrajincov týka.

viestta
24. mar 2023

@valeria_h nielen v tom 🙂 si medzi tymi, s ktorymi sa da diskutovat aj ked mas ine nazory

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
viestta
24. mar 2023

@zoro9836 skus pritvrdit

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Autor odpoveď zmazal
h2
24. mar 2023

@zoro9836 Čo tým chceš povedať? Aj ja mám "mužské vzdelanie" a dovolím si tvrdiť, že z hľadiska svojho odboru som tu už viacerým poradila. Na tom je niečo zlé? Myslela som, že práve naopak.

dkethe
24. mar 2023

@viestta ak ma niekto vela odporcov, zarucene ma aj vela priaznivcov. Otazne je, z coho cerpes. Ci len z pacikov, alebo aj z konstruktivnej kritiky. Mas kopu trefnych nazorov. Ale to, ze sa vyjadrujes vzdy a vsade aj tam kde prispevok je uplne zbytocny (hlavne aby bol na prvej strane), je fakt. A to, ze casto mas nadradeny ton, a z prispevkov je citit despekt, je tiez fakt.

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
kristiii
24. mar 2023

Ja som napríklad viesttu spočiatku tiež nemusela, prišla mi príliš priama či povýšenecká, neviem ako to nazvať ..ako už niekto písal, všade som bola, všetko viem...ale v konečnom dôsledku som pochopila, že ona fakt skoro všetko vie 😃 (cháp má brutálny všeobecný rozhľad) a za to by sa nemali ľudia odsudzovať, ale práve naopak. A nejde len o jej vzdelanie, ako niekto naznačil, ona vie poradiť, aj čo sa týka pestovania, ovláda dejiny...to nemá nič spoločné so strojárstvom (mimochodom toto som ani nezachytila). Na druhej strane nemôžem povedať ani, že by mi tu vadil Zoro, aj keď občas áno 😅 ale s ním sa dá aspoň väčšinou vcelku povymienať názory. Sú tu aj takí.. minimálne jeden.. s ktorými sa nedá, lebo všetko, čo človek napíše, prekrutia a s takým človekom sa fakt bavit nedá...

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Autor odpoveď zmazal
kristiii
24. mar 2023

@zoro9836 ja si nemyslím, že je to len o googli. Mala som kamošku, ktorá mala tiež fakt prehľad takmer o čomkoľvek a ver mi, že to bolo ešte v dobe, kedy bežný Slovák o googli ani len nechyroval. Myslím, že je skôr podobný typ.

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
viestta
24. mar 2023

@zoro9836 tak aspon zhruba zhrniem kde viem poradit. Pestovanie rastlin, sitie, pletenie, varenie, zalezitosti okolo interieru, upratovanie, pranie. Cisto babske zalezitosti, v ktorych ty poradit nevies. Ze viem poradit ako opravit hajzlik, je len pridana hodnota
A naozaj, to by si sa musel velmi snazit aby si ma prekvapil. Vsetko co o mne napises je len iny variant toho isteho, ty presne vies coho, ja presne viem coho. Ostatni mozu, nemusia vediet.

viestta
24. mar 2023

@dkethe nikdy som pacicky nepozerala, nie su pre mna podstatne. Ak by som isla len po pacickach, idem s davom, nie za pravdou. A naozaj som nikdy nemala ambiciu pacit sa kazdemu. Nikdy. Viem, ze niektorym by sa hodilo (pacilo) obalit moje prispevky do cukrovej vaty, ale v tej by sa stracala podstata.

viestta
24. mar 2023

@zoro9836 pouzit uja googla nie je hanba. Niektori nedokazu ani to. Uz len spravne sa spytat googla aby si dostal relevantnu odpoved je umenie a bez vseobecneho prehladu ti ani ujo Googel nepomoze.

dkethe
24. mar 2023

@viestta zle si ma pochopila. Pytam sa, ci cerpas len z vyjadreni "viesta je super, rozhladena, mudra" atd atd - a toto ti staci. alebo cerpas aj z konstruktivnej kritiky.

hopsadobrandejsa
24. mar 2023

Myslim, ze je dobre, ze k vymene nazorov dochadza na online platforme a nie pocas osobneho stretnutia. To by sa ludia z MK zrejme pozabijali.

To ako sa tu k sebe ludia chovaju len preto, ze nezdielaju nazor je ozaj sokujuce. 🤷🏻

mirka1988
24. mar 2023

@viestta myslím , že opäť ukazujes, prečo ťa niektorí ľudia tu nemajú v obľube

viestta
24. mar 2023

@dkethe cerpam, neboj sa cerpam.

viestta
24. mar 2023

@mirka1988 vsak v pohode. Nemusi ma kazdy mat rad. Kde by som dosla ak by som sa snazila kazdemu zapacit?

h2
24. mar 2023

@zoro9836 😂😂😂 Ja odpadnem! Čiže keď bude @viestta vedieť niekomu poradiť, alebo napríklad ja, ale bude to otázka z "mužskej" oblasti, ako máme teda postupovať? Keď poradím, ale potom napíšem, že som len žena, tak nech sa ešte radšej pre istotu opýtajú nejakého muža, tak to bude v poriadku?!

mirka1988
24. mar 2023

@viestta opravím sa teda - ani nie , že ťa nemajú v obľube , skôr by som to definovala , že lezies na nervy. U mna určite. Ja sa nezapájam do diskusií často , ale pozriem si zaujímavé témy . No keď vidím , že si prvá , poprípade medzi prvými a samozrejme všetko vieš najlepšie , si miestami drzá , ako kočka vyššie písala , lezie mi to na nervy .

viestta
24. mar 2023

@mirka1988 v poriadku, so, s tym stotoznena, ze su take, ktorym leziem na nervy. Aj ja mam par takych co preskakujem ani necitam, staci vidiet nick. Vsak v pohodicke.

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
viestta
24. mar 2023

@h2 ani ja neviem ako postupovat. Kym to nie je o hrncoch asi sa mame zdrzat. Len potom vazne rozmyslam preco Zoro radil v laktacnej poradni