Od koho príspevky sú vám najmenej sympatické?
Taky prieskum. Videla som tu diskusiu, ktore uzivatelky su vam najviac sympaticke, najoblubenejsje. Tak ma napadlo, od koho nazory, prispevky vam lezu hore krkom, nesuhlasite s nimi, mate iny nazor? S ktorou uzivatelkou MK su vase nazory najvzdialenejsie?
@zoro9836 Bodaj by si mal pravdu, s tým platením. Uvítala by som taký job: celý deň na koníku a ešte za to aj príde výplata. Bohužiaľ, nie je to tak.
A s nikým tu na koníku nie som zohraná, nikoho tu nepoznám osobne. To, že máme na niečo rovnaké názory, bude niečím iným, než našou vzájomnou konšpiráciou.
A ja neviem, kto je ocelova Katka 😢🍿
@drahomirrra To buď rada. Aj by som ti o nej napísala, ale bol by to dlhý príbeh. Nick "katkazocele".
Nemám proti nikomu nič, ale pár žien ktoré má v minulosti urazili ignorujem, hoc s nimi aj mám niekedy rovnaký názor.. ja si niektoré nicky pamätám, niektoré nie, s niektorými síce nesúhlasím, ale diskutuje sa s nimi fajn.. menovať nebudem, nevidím v tom zmysel.. jediné čo mi je naozaj proti srsti sú urážky.. je jedno koho, ale sarkazmus, urážanie a zovseobecnovanie rada nemám a snažím sa mu vždy vyvarovať..
Preto má niekedy zamrzí, že niektoré ženy o ktorých mám celkom vysoku mienku sa znížia k urazaniu.. ale tak je to každého vec ako sa vyjadruje, len vravím že to namna pôsobí smutne..
@drahomirrra najdi si ju a máš postarané o celonočné čítanie :D
@zoro9836 keby som sa ako manželka i matka dvoch synov dočítala takýchto názorov od svojich detí/manžela, ako vypisuješ ty, tak by som ich na celý týždeň zavesila za gule a hanbila by som sa ako pes...prepáč, v hlave máš poriadne nasra...é
@zoro9836 ako ta ohrozuje rada ohladom pretekajuceho splachovaca tvoje bytie v tejto krajine? Ako ohrozuje moja rada tyranej zene tvoje bytie v tejto krajine? Ako ohrozuje moja rada o vysadzani paradajok tvoje bytie v tejto krajine? Ako ohrozuje tvoje bytie v tejto krajine moja existencia?
@tiezjedna samozrejme. Stranka ma € z reklam. Cim viac klikov tym viac€. Rovnako ako niektore media napisu clanok o znamej osobe a je rozpisany na 15 klikov. A ako dokaz daju fotku do galerie. A ked sa tam dostanes je tam 100 fotiek danej celebrity a ta konkretna je samozrejme posledna.
@zoro9836 Jožko, prosím ťa, ujasnime si. Nemôžeš napísať blud viz toto: "ty podporuješ nerovnováhu pohlavia jedného na úkor druhého." Aby to dávalo zmyselo musela by "podporovať rovnováhu pohlavia jedného na úkor druhého." Akože pochybujem, že to poberieš, ale skúsila som 😇 Ty chceš znieť hrozne múdro a sofistikovane, ale nemáš na to kapacity. Niektoré formulácie sú pre teba nedosiahnuteľné, tak sa radšej drž pri zemi🙏