icon

Od koho príspevky sú vám najmenej sympatické?

la_lotob
23. mar 2023

Taky prieskum. Videla som tu diskusiu, ktore uzivatelky su vam najviac sympaticke, najoblubenejsje. Tak ma napadlo, od koho nazory, prispevky vam lezu hore krkom, nesuhlasite s nimi, mate iny nazor? S ktorou uzivatelkou MK su vase nazory najvzdialenejsie?

viestta
24. mar 2023

@tiezjedna nemozes pouzivat presne definicie a matematicku logiku. Budes oznacena za povysenecku.

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
h2
24. mar 2023

@zoro9836 To si (zase raz) nepochopil. To "nemôžeš" je tam v zmysle "nemala by si". Ale nevadí, ja rada vysvetlím menej chápavým spoluobčanom, treba si vzájomne pomáhať. Ďakovať nemusíš. 😉

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
h2
24. mar 2023

@zoro9836 Nedala, kávu nepijem. Ani SO šľahačkou, ani bez. A je mi dobre, nemaj strach. Priam super!

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Autor odpoveď zmazal
h2
24. mar 2023

@zoro9836 Ja nefajčím. Fajčenie škodí zdraviu. A nemaj nemiestne narážky. Už si to tu dnes raz spomínal, prešla som to mlčaním. Ale buď taký dobrý a už sa tu k tomu nevyjadruj. Nehodí sa to.

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
h2
24. mar 2023

@zoro9836 Mne irónia nevadí. Ale to s tým fajčením áno. Prvýkrát som na to nereagovala. Ale zase si s tým prišiel. Keď by si reagoval na iróniu iróniou, OK. Ja ťa tiež neposielam tvojej žene vieš čo. Sú isté hranice.

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Autor odpoveď zmazal
adkoalauri
24. mar 2023

@h2 ty vážne myslíš, že má ženu?

cacianka
24. mar 2023

Sympatie - nesympatie , hamletovska otázka, na ktorú ťažko odpovedať. Ale skôr nechápem, prečo na ženskom fóre, určenom apriori pre mamičky a deti, oxiduju chlapi, a najmä takí čo sú mimo reality.
Pár chlapov tu píše veľmi fajn, sú prínosom v diskusiách, ale nájdu sa aj takí, čo sú tu iba preto, aby si o ženy a hlavne šikovné rozhľadené a silné ženy obtreli papule, lebo v reálnom živote ich pablbe reči nikto počúvať nechce. Taktiež je zaujímavé že poradiť v téme ako opraviť splachovanie, nastaviť práčku, aké kríky vysadiť, ako mať voňavé prádlo tam si neškrtnu, zato v témach o vzťahoch vyskakujú ako gašparkovia a trepú bigotné kydy , útočia na ženy keď chcú žiť na úrovni v rovnocennom vzťahu, podsúvajú v každej téme kde sa vyskytnú kresťanské drísty a pritom sa ako kresťania nevyjadrujú ani nesprávajú. Nad ženami sa vyvyšuju ako nadsamci, furt rýpu a dokazujú si svoje ego, honkanim zhadzovaním útokmi na prispievatelky . Pre mňa sú na úrovni asociálov a psychopatov.

cacianka
24. mar 2023

@adkoalauri nájdu sa aj také chuderi, a možno ani netuší čo vyvádza na ženskom fóre

tanyag
24. mar 2023

A zase ste sa zorom nechali vytočiť? 😁😁😁

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Autor odpoveď zmazal
bessie12
24. mar 2023

ach zienky. Ze vas to bavi sa s nim tu natahovat. Ja by som nemala na to nervy 😀

cacianka
24. mar 2023

@tanyag prečo ? Ženy sú kľudné, a majú ho hlboko v paži, preto tá irónia a občas aj sarkazmus

cacianka
24. mar 2023

@bessie12 ja ho už pár mesiacov ignorujem, reagovala som až teraz, na chlapov všeobecne

tanyag
24. mar 2023

@cacianka ako ktoré...niektoré sa vyjadrili, že ich zoro vytáča 😁 zo začiatku haha hihi a potom to už naberá grády...sa čudujem, že ich to baví

bessie12
24. mar 2023

@cacianka tiez ignorujem. Uz som sa par krat s nim pochytila na urcitych temach a tak som ho zacala ignorovat radsej.

tanyag
24. mar 2023

@zoro9836
Veď buď múdrejší a ustúp...svojím vysvetľovaním nikoho a nič nezmeníš...nemrhaj zbytočne svojím časom...ináč môžem vedieť, koľko máš rokov? nemusíš presne...stačí ak napíšeš nad 30, nad 40, nad 50 atď. 😁

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
tanyag
24. mar 2023

@zoro9836 Myslím, že niektoré a niektorí sa už ukázali 🙂 kto chce, názor si spraví

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
tanyag
24. mar 2023

@zoro9836 zvedaví ľudia sa vo svete nestratia 🙂 svojou zvedavosťou sa každým dňom naučia niečo nové...a ako som už vyššie uviedla...s niektorými tvojimi názormi sa stotožňujem, z niektorých som prekvapená milo a nad niektorými sa len pousmejem...preto ma zaujímal tvoj vek...nemusíš napísať ak nechceš...

h2
24. mar 2023

@zoro9836 Vieš, koľko som ja toho dnes už stihla a urobila? Bola som v práci, nakúpiť, doma vyložiť nákup, naložila som umývačku, práčku, potom druhú práčku, za synom prišiel kamoš, tak som im rozložila pingpongový stôl, kým hrali, kompletne som upratala synovu izbu, vrátane umytia dvoch okien. Potom som chalanom urobila minipizze (priznávam, z polotovaru, ale tak nemusela som im ani nič urobiť, že?). Teraz skladám prádlo, syn už je v posteli, ešte si číta. Neviem, prečo si myslíš, že okrem toho že si tu s tebou dopisujem, nič nerobím. Muž robí do 22:00, príde domov okolo 22:30, tak potom sa ti už venovať nebudem. 😘

zoro9836
Autor odpoveď zmazal