icon

Od koho príspevky sú vám najmenej sympatické?

la_lotob
23. mar 2023

Taky prieskum. Videla som tu diskusiu, ktore uzivatelky su vam najviac sympaticke, najoblubenejsje. Tak ma napadlo, od koho nazory, prispevky vam lezu hore krkom, nesuhlasite s nimi, mate iny nazor? S ktorou uzivatelkou MK su vase nazory najvzdialenejsie?

h2
24. mar 2023

@tanyag Raz dávnejšie písal, že má o niečo menej, ako ja. Ja mám 48, takže má nad 40.
@adkoalauri Tak viackrát tu o nej písal, nemám prečo mu neveriť. O 18(!!!) rokov staršia, rozvedená, s deťmi z prvého manželstva. Oni dvaja spolu deti nemajú.

tanyag
24. mar 2023

@zoro9836 35-40 povedzme 😁

h2
24. mar 2023

Tak pardón, niečo menej, ako 40.

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
h2
24. mar 2023

@zoro9836 A koľko si si myslel? Vek mám uvedený v profile, nijako sa ním netajím.

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
h2
24. mar 2023

@zoro9836 Sranda. Pritom si mi písal, že máš "o niečo menej, ako ja". Tak som predpokladala, že to vieš. Aspoň približne. Si si myslel, že som nejaká mladá čaja? 😁

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
fadama
24. mar 2023

Rovné nicky na niekoľko strán sa tu dokážu naťahovať 🤣🤣🤣 to nemáte nič lepšie na práci? 🤔🤣🤣

h2
24. mar 2023

@zoro9836 Neboj sa, niečo také mi ani v zlom sne nenapadlo.

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
24. mar 2023

@h2 zorro ma 35 leda tak vo sne..tomu uveri iba uplna naivka prečitaj si jeho odpovede posledne 3 mesiace, menej ako 55 nemá..Podla mňa ma 60 paskovane trenirky, pivo v ruke, nervači za monitorom..takto ho vidím ja

karolinakr
24. mar 2023

@h2 za klúčenku maš 1 bod 🤣

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
kristiii
25. mar 2023

@zoro9836 takže ty zámerne preberáš na seba od žien to zlé, respektíve hlúpe (myslím to s tou manipuláciou). A nie je to trocha detinské? Sama som v niekoľkých diskusiách napísala, keď opisovali nejakého chlapa a pomenovali ho manipulátorom, že tento s ním nemá nič spoločné a upozornili na to viaceré, lebo áno, je pravda, že jednu dobu tu bol ozaj pomaly každý chlap označený za manipulátora. Časom sa to ukludnilo (zo strany žien) a prevzal si si to ty. Vážne ti to príde hodné chlapa v tvojom veku (inak tiež som si myslela, že si starší)?
"tak,že ak vo vztahových záležitostiach radiš nenávistnym spôsobom s podporou jedného pohlavia na úkor iného podporuješ tak vzájomnú nenávisť medzi pohlaviami a tvoje konanie zapríčiňuje to že sú zbytočne ľudia nešťastný lebo hľadajú vyrovnaný vzťah no ty podporuješ nerovnováhu pohlavia jedného na úkor druhého a zasievaš tak to vzťahov strach.
A tvoja motivácia je ak idem do hĺbky motivovaná vlastnou nenávisťou."
Uvedomuješ si, že toto čo si napísal, sedí do bodky najmä na teba samého? Asi nie, že? Ale ty si práve ten, ktorý si na 99% zastane vždy chlapa, dokonca už aj v prípade násilia na žene, lebo veď žena musí vo vzťahu niečo strpieť (nepamätám si už presne tvoje slová, ale možno by sa dalo dohľadať, ak si to nezmazal), vždy by bolo treba počuť aj druhú stranu, keď sa kydá na chlapa (samozrejme, že by to bolo ideálne, ale to v každom prípade, ale keď sa kydá na ženy to nepotrebuješ) a mohla by som pokračovať...

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Autor odpoveď zmazal
kristiii
25. mar 2023

@zoro9836 sám si odporujes vo svojej vlastnej odpovedi. Píšeš že sa táto nezmyselná aktivita zastavila pretože bola nenávistná a v podstate chybná.
Ako sa mohla zastaviť, keď v nej ty sám pokracuješ? 🤔

kristiii
25. mar 2023

@zoro9836 a dať sem čosi od Matúša a pritom sa priznať, že sám pokracuješ v šírení chybnej a nenavistnej aktivity, to je presne také kresťanstvo, aké veľa ľudí od viery odkláňa.

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
berta100
25. mar 2023

Zoro ma údajne okolo 50-tky a jeho žena je o 18 rokov staršia 😳😃/písal to v niektorej diskusii./No podľa mňa je ďaleko starší ,okolo 60-65 ky ,starý mládenec s obrovskou averziou voči ženám a šíri len zlo,nenávisť.Keby mal nejakú ženu ,netrávi tu celé dni .Alebo má nefunkčný vzťah a jeho žena ho má na háku.Veď ten chlap žije iba konikovský život .

berta100
25. mar 2023

@karolinakr Klame ,jasné ,že nemá 35-40😄

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
kristiii
25. mar 2023

@zoro9836 a ty patriš podľa teba do ktorej skupiny kresťanov? Predpokladam, že sa radíš do zrna, ale je ti jasné, že zámerne šírenie nenavistnej aktivity tiež nepatrí k hodnotám kresťanstva? Ty si prototyp kresťana, ktorý si ho upravuje podľa toho ako ti vyhovuje.

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Autor odpoveď zmazal
kristiii
25. mar 2023

@zoro9836 poukazovaním by bolo, keby si toho, kto označí niekoho za manipulátora nezmyselne, na to upozornil. Ale tým, že ty tu označuješ každú druhú ženu za manipulátorku, túto aktivitu šíriš. Keby si aj chcel nastavovať v minulosti zrkadlo, okej, ale mal si s tým prestať, keďže ako si sám napísal, zo strany žien sa to zastavilo. No ty naschvál prilievas aj naďalej olej do ohňa. Čiže nie, na poukazovanie to už neuhráš.

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
kristiii
25. mar 2023

@zoro9836 tvoju poslednú odpoveď som nepochopila. Môžeš uviesť nejaké príklady, kde toto vidíš?