Od koho príspevky sú vám najmenej sympatické?
Taky prieskum. Videla som tu diskusiu, ktore uzivatelky su vam najviac sympaticke, najoblubenejsje. Tak ma napadlo, od koho nazory, prispevky vam lezu hore krkom, nesuhlasite s nimi, mate iny nazor? S ktorou uzivatelkou MK su vase nazory najvzdialenejsie?
@zoro9836
Včera (piatok) posledný tvoj príspevok v tejto diskusii 22:48, dnes (sobota) prvý 7:16.
Jediné, čo mi napadá, že ty manželke tie svoje komenty zrejme diktuješ a ona ďobe do mobilu/klávesnice, inak neexist, že spolu trávite čas.
😇
(Nič v zlom, nevyrývam, bavím sa.)
@zoro9836 Ježiš, fakt. 🥰
@tanyag tak neviem ako kolegyne, ale mňa zoro Jožko vôbec nevytáča😎 Ja sa na ňom ohromne bavím, fakt ma svojimi komentármi, ktoré majú znieť inteligentne, ale bohužiaľ v nich často používa výrazy, ktoré asi niekde zachytil, ale nemá páru, čo znamenajú, dokáže neskutočne pobaviť😀 Mne skôr príde, že často je to práve on, kto sa akože snaží byť nad vecou, tvári sa ako keep calm guru, ale nechá sa pomerne ľahko vytočiť a hneď tam hádže (nie moc originálne ) invektívy😉 Ja som za Jožka náhodou rada, je taký vtipný prvok MK a aby som mu nekrivdila, občas píše aj pekne a súvisle❤
@zoro9836 to správanie je tu prítomné akurát tak tebou. Ale potom sa nečuduj, že sa vráti aj to slovíčko, ktoré tu hlavne ty ešte stále tak rád podsuvas, opäť aj z opačnej strany. Keď ty sám ho schválne ženám vrývaš späť do hláv, aj keď tým akože bojujes za jeho odstránenie. Šak toto neverím, že dokážeš obhájiť vôbec sám pred sebou 🙃
@zoro9836 Musela by som byť kliešť, aby si ma dokázal vytočiť. 😎
@zoro9836 áno Jožko, máš pravdu. Ale dokážem, na rozdiel od teba, určité výrazy vkladať do komentárov tak, aby dávali zmysel. Mal by si to potrénovať aj ty, troška osvety, samovzdelávania, viac čítať knihy a nie vysedávať na koni. Skús to. Uvidíš aký posun nastane - prestaneš byť generátor náhodných slov a svet konečne porozumie tomu, čo mu chceš povedať😍
@jsrv82 mal tam najskôr "historická", len hneď to šupom opravoval, keď si uvedomil, čo za somarinu zase vyplodil (pominieme, že ako na to prišiel zostáva pre mňa záhadou 😀 ). Ale podľa všetkého to má s týmto výrazom popletené rovnako ako s iróniou a satirou. Evidenente stačí, aby to znelo aspoň trošku podobne😂

@zoro9836 myslím tu zo 7:56