icon

Od koho príspevky sú vám najmenej sympatické?

la_lotob
23. mar 2023

Taky prieskum. Videla som tu diskusiu, ktore uzivatelky su vam najviac sympaticke, najoblubenejsje. Tak ma napadlo, od koho nazory, prispevky vam lezu hore krkom, nesuhlasite s nimi, mate iny nazor? S ktorou uzivatelkou MK su vase nazory najvzdialenejsie?

Strana
z28
viestta
27. mar 2023

@karolinakr a popracovat na pravopise 😀

h2
27. mar 2023

@karolinakr Odhalíme ho, nech by robil čokoľvek.
Ináč, mňa už začína bolieť hlava, tak neviem, či je to tým počasím, alebo už zoro trieska kladivom do "mojej" woodoo bábiky. 😂

jsrv82
27. mar 2023

@h2 mäso z kravy je kravina 😀. Povedz, či to nie je skvost? 😂

viestta
27. mar 2023

@h2 ako spravny krestan by sa mal modlit za nase (zbludile) duse. Ci?

bessie12
27. mar 2023

@viestta
@jsrv82
@h2 tak co dámy, už ste buchli šampanské? 🍾😅

h2
27. mar 2023

@viestta Tak tí, čo voľakedy pred stovkami rokov také, ako sme my, upaľovali na hranici, sa tiež považovali za správnych kresťanov. Aj sa za nich modlili, kým ich telá škvrčali v plameňoch. 😁

viestta
27. mar 2023

@h2 asi tak.
@bessie12 nie, nemam co oslavovat. Jeho som zhruba od druhej diskusie s nim len lutovala, pretoze on si lutost zasluzil, len nevedel preco a on bol na ten dovod pre moju lutost aj hrdy.

h2
27. mar 2023

@bessie12 Tiež nemám pocit, že je to na nejakú oslavu. Ale som vážne rada, že je preč.

bessie12
27. mar 2023

@viestta on ta musel "milovat". Neustale sa do teba navazal. Ze by komplex menejcennosti ? 🤔
@h2 tak nie oslava v pravom slova zmysle. V takom pripade tam nie je co oslavovat, ale vypit si na to, ze tu uz nie je. Hoc aj nealko 😅

viestta
27. mar 2023

@bessie12 ano, miloval ma svojou zvratenou laskou k sebe samemu a na mne si dokazoval, ze on je cosi viac. Chudak. Nevedel co cini. Nech mu je dopriate odpocinutie vecne na smetisku virtualneho sveta
🌹💻🌹

bessie12
27. mar 2023

@viestta že je čosi viac. A nie je ? Vsak je to chlap a ty si "len" žena 😁😁 svojim zmýšľanim sa zasekol niekde v stredoveku 🤦‍♀️ keď sa takto prejavuje / sprava aj doma, tak dakujem pekne .. 🙄

tanyag
27. mar 2023

@bessie12 Nemyslím, že sa takto správa doma...ak by sa správal, tak by nemal potrebu sa takto správať aj tu...ja osobne si myslím, že doma je riadne pod papučou...a svoju flustráciu si vybíjal práve na ženách na MK...doma si to dovoliť nemohol...teda nemôže...

bessie12
27. mar 2023

@tanyag možno skúšal byť doma takýto, ale nevyslo mu to 😁

h2
27. mar 2023

@bessie12 😁😁😁 Ani tu mu to nevyšlo!

h2
27. mar 2023

😟 Normálne mi teraz prišlo ľúto tej jeho starej ženy. Bude to mať s ním dnes ťažké.

bessie12
27. mar 2023

@h2 nie nevyslo mu to 😂 a dobre mu tak.
Myslim, ze ta jeho manzelka mu to da vyzrat, ak bude doma vyskakovat. Dostane papucou po hlave a ked nepomoze, tak aj metlou mozno 😂

h2
27. mar 2023

@bessie12 Ktovie, či majú doma metlu, chválil sa, že kúpil manželke robotický vysávač. Tak možno po ňom hodí ten. 😂

bessie12
27. mar 2023

@h2 skoda ten vysavac, ale v takom pripade bude musiet kupit novy a kvalitnejsi 😂

cacianka
27. mar 2023

@bessie12 aspoň vecheť, po umytí wc a pred vyhodením

jsrv82
27. mar 2023

@viestta ty si ho ako pekne pochovala 😂😂😂.... amen 🙏

bessie12
27. mar 2023

@cacianka v takom prípade to musi byt riadne zasvinene 😁

viestta
27. mar 2023

@jsrv82 kazdemu co jeho jest. Amen

viestta
27. mar 2023

@bessie12 vsak ten co puzila, hned po tom, co ho pan tvorstva pouzil. Ked mu z hlavy vypadavali take exkrementy, vies si predstavit co vychadza opacnym koncom?

bessie12
27. mar 2023

@viestta nie, neviem si to predstavit a radsej ani nechcem. Obcas je lepsie nevediet 😅

viestta
27. mar 2023

@bessie12 asi tak 😀

cacianka
27. mar 2023

@viestta exkrementátor 👍

brembo
30. mar 2023

@h2 a čo keď je kacírsky kresťan?😂

Strana
z28