icon

Odchod zo Slovenska. Kde sa oplatí žiť?

janulienocka
10. mar 2013

Rada by som sa vas opytala na nazory: Uvazujeme s manzelom dost vazne nad odchodom do zahranicia. Kvoli sebe a hlavne kvoli detom, mame pocit ze nasa krajina je dobra akurat tak pre zlodejov a pod. a normalni ludia tu tazko prezivaju ... nejake financie mame, pracu mame cez pc cize nie je problem, deti maju dva a pat rokov. Uvazujeme nad rakuskom, svajciarskom, nem., mozno norskom, kde si myslite ze sa oplati zit ? 😎

Strana
z2
julik_martinus
27. apr 2016

Len nechod norska. Moja sesternica tam šla z manželom a aj dieťaťom a vraj to v norsku robia tak, že hockedy k vam može prísť socialka vziať vám dieťa a dať ho do inej rodiny a pod. potom by ste už ani na slovensko späť nemohli ísť bývať. A ešte jedna vec. Jedna mama tam vraj svojmu dieťaťu vytrhla zub a dali ju do basy za TÝRANIE dieťaťa. Nwm možno švajčiarsko alebo nemecko len nie NORSKO 😖

insed
21. nov 2016

@pali3x Ahoj. Tvoj príspevok má takmer 2 roky a chcem sa opýtať, či ste sa rozhodli pre odchod, ak áno, ako ste to zvládli. Ďakujem.
Ako rodina sme vo veľmi podobnej situácii.

insed
21. nov 2016

@merylla Pozdravujem. Predpokladám, že ste už odišli bývať do DE a zaujíma ma, ako to zvládli deti, hlavne to školopovinné, nový jazyk, spolužiaci. Som v rovnakej situácii, o mňa a manželku sa nebojím, ide mi o dieťa, má 8 rokov, či nebude mať problém sa etablovať do inej skupiny. Ďakujem za odpoveď

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2