Odhadnete môj vek?
@vevapeto asi odpadla z toho "rozsahu" 🙈😅
23
📌
@miskakyska ba, existuje, zažila som. Naozaj sme si mysleli , že má okolo 40, pritom mladučká baba. Ale že všetky sme zostali zaskočené. Prvý moment samozrejme .
správna odpoveď asi neexistuje 😀
@miskakyska co ty vies. Aj fotka skresluje, aj od oblecenia to zavisi. Od chovania a sposobu vyjadrovania. Niektore moje spoluziacky zo strednej vyzerali uz v 30 ako riadne tety 🤷♀️😁
@katharas Ten skutočný vek tu napíšeš po šesťdesiatich stranách, či ako? Alebo zrátavaš tipovačky okolo 25-ky, aby si to kolegyni "natrela" ???
@ninka297 Mňa len iritujú tie naťahovačky na 10 strán, vlastne "o ničom"
@katharas Mne na prvy pohlad z fotky pripadalo, ze vek okolo 20. Ale tazko povedat z jednej fotky a posobis skusenejsie.
@miskakyska Mna ked licili na fotenie na maturitne tablo, mi povedali, ze mam vrasky jak 30-rocna. Len tak medzi sebou, akoby som tam nebola 😀 . Takze zial, stava sa.
@ninka297 to nie je fotka a už vôbec nie jej a jej priateľa🙂) je to tam aj linknute...
@tykat ako komu. Ja vyzerám mladšie, keď som chudá.
@katharas 25
@katharas Mila autorka, ked uz si zadala temu s otazkou, zeny ti tu na 6 stran napisali tipy, bolo by celkom slusne odpovedat alebo aspon podakovat.
@katkine_terapie Súhlasím.
bez odpovede?
Autorka, dnes by som ti sem napisala, ze 50+. 😅 Za ten Tvoj pristup. Spravila si si z nas respondentov, ale odpovede nam nevyhodnotila.
Ak si nejak takto podobne v zivote pristupovala aj ku svojej kolegynke, tak Ta tym tipovanym vekom zrejme chcela za nieco pekne poštengrovať. 😁😁

.. kolegyňa bude asi len zásterka😁
Neverím, že existuje človek, ktorý by mladému dievčaťu šplechol medzí oči, že vyzerá ako 40 tnička
..