icon

Odídené užívateľky

28. sep 2021

Hlavne tu každá vzýva evittam, ale pamätáte si na nick maminuska? Alebo napríklad vzápätí po vulgárnej hádke zrušila svoj účet nepríjemná leuchtturm... chýba vám tu niektorý nick?

Strana
z3
heleninamama
30. sep 2021

@gina17 Ja to nie som, som tu roky a nemám 5 detí. Ale písala som v inej diskusii, že maminuska je tu teraz ako 21október. Aj keď ona to poprela, hoci veľa vecí ju prezrádza.

autor
30. sep 2021

@heleninamama nemyslím si, že 21oktober je bývalá maminuska. Podla čoho tak usudzuješ?

jana_eyre_2
30. sep 2021

@arcaniss je na instagrame pod podobným nickom ako bola tu.. ma to naďalej veľmi ťažké, ale zvláda to úplne super.. celá jej rodina mi je sympatická, navyše jej syn mi veľmi pripomína môjho najstaršieho..

autor
4. okt 2021

@heleninamama pozrela som pár príspevkov od @oktober21 ano máš pravdu, je to maminuska... jednoznačne.

lvula
4. okt 2021

Inak ja Vas obdivujem, ze ste schopné viesť si v hlave takú kartotéku užívateľov, ja vôbec netuším, kto je maminuska, ani aky ma prejav, ani väčšina tu spomenutých 🤣

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
autor
21. nov 2021

A napadlo ma, z akeho dovodu uzivatelka odide a znova sa vrati pod inym nickom? To nemohla zostat pod povodnym menom? Vie to niekto vysvetlit? Tusim ty si odisla a znova prisla, preco?
@jana_eyre_2

nika82
21. nov 2021

vratit asi jedine s inym tel cislom kedze stym co mala uz nemoze, ale podla IP vedia zistit a mozu jej ucet aj tak zrusit

snezienkaaa82
21. nov 2021

Niektoré odídu, niekhtore zmenia nick. No štýl písania alebo u niektorej blbé komentare ostanu

martinkatinka
21. nov 2021

Mna zaujima, ci sa vratila @naty14

jana_eyre_2
21. nov 2021

@autorka áno ja som tu od roku 2011 a mala som nick jana_eyre.. jeden čas ma tu viac veci celkom nahnevalo a potom keď som sa dostala do potýčky s pár ženami ktoré na mňa chceli posielať sociálku za to, že som pochválila v statuse vtedy 7r syna že dal 10minut pozor na 3r brata doma s mobilom v ruke lebo som odviedla 5r dcéru na balet do vedľajšej budovy tak to má tak neuveriteľne sklamalo, že som si zrušila celý profil - vymazala.som sa.. asi po pol roku som sa vrátila s vynoveným nickom, aby ľudia vedeli ak si ma pamätajú kto som len už som diskutovala o dosť menej.. starý sa už použiť nedal tak som pridala dvojku.. stále ma občas vie niekto dobre uraziť aj takto virtuálne, ale už proste len predýcham a neriešim.. (áno, ano viem niekoho sa to tu vôbec nedotýka, avšak ja som úprimná a dokaze ma občas naštvať to povrchné súdenie čo je tu na MK také obľúbené)

autor
21. nov 2021

@jana_eyre_2 aha chapem, takze vybuch sklamania vyvrcholil do odchodu a potom s odstupom casu naval emocii ochladol a dalo sa ti pokracovat. Diky za zdielanie.

autor
21. nov 2021

@nika82 kedysi sa pri registracii telefonne cisla nepouzivali, takze nejaky starsi nick sa moze znovu v pohode prihlasit

jana_eyre_2
21. nov 2021

@autorka áno presne si to vystihla..

drahomirrra
21. nov 2021

Mne chyba natalym, mandala77, charity, mommytobe, potom este jedna taka, co mala maleho synceka, tiez jej nevedeli odpustit krasu.
Aj maminusku som rada citala, Potom Kveta, na tu som velmi zvedava, ktovie ako sa ma. Ostatne mi teraz nenapadnu, ale @moonlight2210 ty si moja uplne najoblubenejsia uzivatelka, co sa tyka rozhladu a mudrosti. Akoze naozaj.

autor
21. nov 2021

@drahomirrra mandala77 tu stale je, minule prispievala do niektorej diskusie. A maminuska je na 100% oktober21, uplne rovnako reaguje. U nej by ma tiez zaujimal dovod odchodu a vytvorenie noveho nicku. Ved ona posobila vtedy nad vecou, ale urcite sa nevyjadri k tomuto, ani ju nejdem oznacovat...

aylinn
21. nov 2021

Nám s @rebekamarcusko chýba janalehotska🤣🤣🤣🤣

rebekamarcusko
21. nov 2021

@aylinn a estw juhseverzapad chyba 😂

autor
21. nov 2021

@aylinn kto je janalehotska?

aylinn
21. nov 2021

@rebekamarcusko ona odišla?😃

heln
21. nov 2021

chyba mi cokolada789, jej pribehy ma fakt bavili.

rebekamarcusko
21. nov 2021

@aylinn anooo 😂

Strana
z3