icon

Odkaz od upratovačky

25. mar 2022

"zamysleli ste sa niekedy nad tým, že váš čistý riad odkladám tými istými rukami, ktorými drhnem toalety? Prichádzam o piatej, dovtedy máte šancu uložiť si ho sami a uvoľniť tým odkvapávač, ktorý potrebujem umyť" .. Čo si o tomto myslíte? Toto nechala upratovačka pri dreze v kuchynke, podľa mňa maximálne nevhodné. Pracujem v banke.

Strana
z6
fiafia
26. mar 2022

@tristo každému by sa ľahšie žilo,keby sa zamyslel nad prácou druhého, trocha ľudskosti a ohľaduplnosti by to chcelo. Upratovačky sú neviditeľné a nedocenené no stačí,že niesu dva dni v robote a ako to vyzerá. 👍 Držím palce aby to nemalo pre Vás dôsledky

vandica
26. mar 2022

@tristo dobre, že ste za ozvala 👍 napíšte v pondelok ako to dopadlo. Som zvedavá či panička bude ešte nadradená po tomto náklade čo tu dostala.

jaris84
26. mar 2022

Moja zlatá, zamyslela si sa niekedy nad tým,aký čas má tá upratovačka na upratanie priestorov a aký má za to plat? Namiesto toho,aby ste ju tu teraz pretriasali? Ja som tiež pracovala v banke a s upratovačkou som si dobre rozumela. A keď sa mi zdôverila za akú sumu to robí, ..... Ver nechcela by si a možno by si nespravila ani toľko čo ona. Nám je jednoduchšie človeka odsúdiť,ako pochopiť. A nenapísala,že riad neodprace...

nttnnt
26. mar 2022

asi uz vas ma slecinky bankarske plne zuby ked ma po kazdej jednej spratavat riady a zo stolika upratovat vase papiere aby si mohla urobit svoju pracu. Za ten tvoj vyrok ze ci nevie dvihnut par papierov a upratat ti stol by som ti iny odkaz nechala moja zlata a asi by sa ti velice nepacil....

aandrea9
26. mar 2022

Tebe odpadnú ruky alebo iba nechty ak si ten tanier po sebe utries a odlozis?

katarinka89
27. mar 2022

Skôr by som na vašich pozíciách všetky tie , ktoré pracujete v banke a riešite takéto veci- porušila vaše neprofesionálne správanie v bankách konkrétne. Nechcem menovať v akom meste, ani o akú banku išlo ale to správanie- pred klientom si suskajuc svoje osobné veci , co robíte po práci, s kým si zase ujete po práci a s pohŕdanim sa pozeráte na klienta ktorý si prišiel požiadať o pôžičku ( lebo vám bola objasnenie klientova situacia) a napokon keď sa klient vzápätí o sekundy otočí ku vášmu stolu lebo si tam zabudol dáždnik už rozoberate klienta v tom pohorsujucom slová zmysle . Išlo konkrétne o mňa a bola som svedkom XY vašich rozhovorov kde ste si hneď každá tej druhej všetko zvestoval o klientovi počas môjho vybavovanie. Tak nad týmto by som sa radšej ja zamyslala byť tebou

letfenixa
27. mar 2022

Pracujem v škole a naše upratovačky majú nariadené nachytať papiere na stoloch, takže v banke to považujem za samozrejmosť. Kuchynku nemáme, svoje riady si umýva každý sám.

katarinka89
28. mar 2022

🤣🤣🤣🤣🤣 ja odpadnem, pani upratovačka dávam 👍 @tristo

bilancia
29. mar 2022

u nas pocas kovidu teraz chodia po front office a kancloch aj dezinfikovat priestory, nielen upratovat, a musime si vsetko po sebe poupratovat, poodkladat, nech maju priestor na upratovanie a dezinfekciu. takze tak . napisala to drzo, ale asi uz nevedela, co ine by zabralo na vas:D

laura164
7. júl 2022

U nás upratovačka umyje umývadlá, wc, podlahy, to je všetko, my si v kancli upratujeme stoly sami, aj prach, dezinfikujem kľučky, stol. A kuchynku si upratujeme tiež sami. Po jedle si umyjem po sebe stôl, riady a aj ich utriem a odložím, je to pre mňa normálna vec

dkethe
7. júl 2022

Ak nema v naplni prace pratanie riadu, tak by ste to mali robit vy. Nicmene ten drzy odkaz je fakt sila. A potom ze sa ludia kastuju na zaklade zamestnania, a tuto pani upratovcka dava toto povolanie svojim chovanim sama dole 😏
Inac ja som obcas v praci dlhsie, a upratovacka je okolo mna. Ked utiera stoly, ide okolo vsetkych veci, nic nepodvihne. Ani tento papierik.. 🙊

petricka22
7. júl 2022

@dkethe a co ako ma urobit s tym papierikom? Zahodit ho do kosa? Co ak tam ma niekto nieco napisane (napr heslo) a ak su to smeti, hadam nie je povinna ich za vas este zbierat po stole, triedit, co je dolezite a ostatne vyhodit. A stoly nemaju upratovacky co utierat, mas tam dokumenty, informacie o klientoch a hlavne svoj neporiadok. Ona ti nema co utierat ramiky s fotkami od prachu 🤦‍♀️
Neviem, podla mna si kazdy clovek za sebou ma upratat, ci pouzije spolocny riad, ci vyprodukuje nejaky odpad, tak ho ma vyhodit. Ste dospeli ludia, tak majte nejaku kulturu.

1bambinko1
7. júl 2022

možno by som jej aj ja nechala nejaký odkaz. nepoviem, neviem čo má pani v náplni práce, no takéto odkazy, to je si myslím detinské a navyše aj nemiestne

fadama
7. júl 2022

@dkethe a keby si ho zdvihla ty? 🤔🤔

dkethe
7. júl 2022

@petricka22
@fadama ej ci ste mudre 😊 ano som leniva povysenecka pzda ste hned usudili? 😂😂

Ten papierik obsahuje dolezitu info, nie je to odpadok. Pointa je v tom, ze upratovacka ho pri utierani stola obchadza, miesto toho aby ho podvihla. Lebo cele to upratovanie kanclov je len na oko, ako sa v tejto diskusii spomina. Ako ked ta nasa utiera podlahu, nepresunie ani stolicku, pricom tam je najviac bordelu a my nebudeme opustat kancel so stolickami odtiahnutymi cez cely ofice kvoli jej pohodlnosti.. Alebo ked utiera parapet, nepodvihne kvety, ide okolo kvetinacov.
Kto chce, pochopi. A potom ste tu vy dve.

fadama
7. júl 2022

@dkethe ak je to dôležitá info, tak sa jej nema co dotýkať 🤔🤔

lucmirka124
7. júl 2022

@dkethe tak ja upratujem uz 3 roky uplne inym stylom ako to ty tu popisujes a zatial nikto nepovedal ze sa daco stratilo nieco nenasiel, to ze ja prelozim kopu papierov o 15 cm, alebo si zlozim zo stola a vratim nazad, nieje problem🤷‍♀️ Ide oto ze upratovacky nemaju co cumet do tych papierov, zatial som pocula len to ze boze to je super pani upratovacka nemame na stoloch 1 cm prachu, ani kolo pocitacov, parapety mame utrete ...zas ten stol netreba umyvat dokladne kazdy den, ale ked 1 x za 1-2 tyzdne,takze ziadna trauma, mne pride zas trapne aby som ja upratovala a niekto si po mojej praci musi ten stol i tak riadit sam...papierily odkazi jasne ze musi, kvoli prachu, smetiam, podlahe umyvaniu, dezinfekcii wc,,,atd sa vacsinou najima upratovacka

petricka22
7. júl 2022

@dkethe to si usudila ty sama, uz len ta posledna veta vypoveda o tom, ze si usudila spravne…

Strana
z6