icon

Odkaz pre mamičku, ktorá dala bábätko do hniezda záchrany

10. sep 2021

Ďakujem Ti za to, pre mňa si hrdinka, dala si mu šancu na krásny a šťastný život

Strana
z3
viestta
Odpoveď bola odstránená
vanda323
10. sep 2021

@viestta Prečo by to mala byť zazvorka?

tatianka0000
10. sep 2021

@zazvorka si to ty ?

tatianka0000
10. sep 2021

@viestta ona to asi nieje. Je neaktivna

nafka0483
10. sep 2021

@viestta myslela @zazvorka87 ale nevidim v tom uvodnom prispevku hejt.

Zazvorka je praveze vyrazne pro-life proti potratom, cize v pripade, ze je to ona, tak praveze to nie je hejt, ale naozaj, ze je rada, ze dietatu dala sancu na zivot.

klip0
10. sep 2021

Skončilo teraz nejaké dieťa v hniezde záchrany ? Alebo tu tá mamička písala, či o čo ide ? 😁🤷🏻‍♀️

nafka0483
10. sep 2021

@klip0 Ano, v Kosiciach, uplne zdravucky pardnovy chlapcek, pravdepodobne po domacom porode.

klip0
10. sep 2021

@nafka0483 Aha to som nepostrehla, ďakujem za info. A čo s tým má zazvorka ? Niekde hejtovala tu mamičku či?

deti95060810
10. sep 2021

fíha o ničom ešte neviem...niečo mi uniklo?

vanda323
10. sep 2021

@deti95060810 Tu sa dejú veci 😀

fineta
10. sep 2021

@klip0 nehejtovala, práve naopak, vzdala jej úprimnú poklonu za to, že darovala syncekovi život aj napriek tomu, že sa oňho sama nemohla postarať. Klobúk dolu. 🤍

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
nafka0483
10. sep 2021

@klip0 Nema s tym nic, iba si viestta myslelal, ze to pisala zazvorka87 anonymne. Lebo ona sa casto vyjadruje proti potratom, ze vzdy treba dat sancu atd, je to proste jej presvedcenie.

Ja inak nevidim nikde hejt v tom uvode, lebo praveze mi to pride uprimne, ze autorka dakuje akoze za to babo, ze mu dala sancu na zivot.

andrea_82
10. sep 2021

Mne sa to tiež nezdá ako hejtovacia správa. Mne ako žene, čo čaká na adopciu, sa to skôr zdá ako pekné poďakovanie.

sara07
10. sep 2021

@tatianka0000 zázvorka tu má už druhy nick pretože akosi jej nevyhovalo čo jej baby kopirovali s jej vyjadrení a ono sa to potom tažko znaša
ale je to stale ta ista baba

stanulienkat
10. sep 2021

Nech je maličký zdravy, šťastny a milovaný celý svoj život. Nech nájde láskavých a milujúcich rodičov.

fineta
10. sep 2021

Detektívka @sara07 povedala. ☝️🧐🤦‍♀️

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
elementissa
10. sep 2021

Tiež si myslím, že je to úprimná správa. Bábätko pôjde hneď na adopciu, v poradovníku je veľmi veľmi veľa párov.

rubinka
10. sep 2021

@zazvorka87 - 😁 som sa pobavila

viestta
Odpoveď bola odstránená
zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
vanda323
10. sep 2021

@zazvorka87 Aj ja som proti potratom.....❤️❤️❤️ Som za život 100 percentneee

fineta
10. sep 2021

Milá @viestta.. Snáď pri každej téme vidím tento nick. Vyzerá to tak, že máte patent a liek na všetko. Ale pozor. Zdanie klame.
Viete, niekto podporuje a píše takým, ktoré tu riešia svoje UPT. Napíše takej presne to čo si chce prečítať a podporí to šialené rozhodnutie. A sú tu aj opační, ktorí vyzdvihnú voľbu matky darovat život. Co vy viete, možno si mamina chlapčeka toto prečíta a bude jej znova o trosku lepšie, že urobila to najlepšie čo mohla. Nie každý sa k neželanému tehotenstvu postaví zbabelo a ide na potrat. To teda hrdinstvo nie je.

viestta
Odpoveď bola odstránená
rubinka
10. sep 2021

Ja tu vidím hejt jedine tak zo strany mamičiek útočiacich na zazvorka87 🤷

jaja20
10. sep 2021

@fineta 👏👍

kataina
10. sep 2021

chlapček bol na svete sotva pár hodín, ked ho dali do hniezda
https://kosicednes.sk/spravy/slovensko/kosice/v...
naozaj držím palce mamičke, ktorá to urobila, nech jej všetci odpustia a hlavne ona sama sebe. Nech verí, že dieťatko bude mať krásny život v šťastnej rodine

mamamasama
10. sep 2021

@fineta uplne suhlasim... 👏👏👏

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3