Odkaz pre mamičku, ktorá dala bábätko do hniezda záchrany
Ďakujem Ti za to, pre mňa si hrdinka, dala si mu šancu na krásny a šťastný život
@viestta Zazvorka to myslela pravdepodobne tak, ze to mozno pisala mamicka, ktora kedysi dostala babo prave z hniezda zachrany a teda si to velmi vazi a preto cin tejto mamicky neodsudzuje, ale praveze vie, ze niekto iny bude taky stastny ako ona, ze sa docka babatka.
Naozaj nevies citat s porozumenim?
@zazvorka87 rovnaky štyl aj zaujmy , silné protipotratové statusy a spamovanie, máš klon asi potom ešte ma napada a aj odpovede že jo všetci sme blbci iba ty lietadlo
@elementissa pokial je to od zázvorky tak nie, oni čokolvek využije jedno čo na svoju zálubu a presvedčenie, niekedy mám pocit že je to jej životna agenda na vykupenie
@zazvorka87 trafena hus zagagala sa vraví porekadlo ,zaujimave rovnaké doslova reakcie
@janai1 a ešte si si nevšimla že tu funguje určita hierarchia nickov čo sa angažuje ohladne interupcii hotová mafia , a dvojity nick nie je problém stači ina ip a môžeš si pisat aj sama sebe cely tyžden,
takže ano mohla to kludne , a vyždy ked takto začne pisat sa len usmejem pretože viem že vznikla situacia tj. trafila som klinec po hlavičke
snaží sa ale moc jej to nejde ale je to presne jej štyl spamu proti interupciam
čakam kedy sa tu zvyšné nicky zlietnu
@sara07 toto nebude fazuľa na 100% ..zázvorku osvietilo až po tom šoku,čo zistila,že čaká štvrté dieťatko😁 360 stupňovã otočka...pred tým ani ň ...ani mi to k nej vôbec doteraz nepasuje😆ale ináč v pohode,zazvorka naša..
@miskakyska 360st otocka 😂😂😂 tento vyrok ma vzdy pobavi ako mimo ho pouzivaju
@ladyblcha no presne,že? Mňa tiež 🤷😂😂😂 taký zastaralý výrok čo nemã ani hlavu,ani pätu...
@miskakyska
mal by zmysel keby ľudia používali výrok 180 st. otočka...a nie 360🤗
@miskakyska posielam ti uhlomer🤪
@miskakyska
v pohode🤗
@ladyblcha ja sa neobhajujem..chcela som byť múdra a som za debila..nezbláznim sa z toho..😂😂😂✌️
@sara07 áno, daná užívateľka má veľmi silnú vlastnú sektarsku agendu, s tetkou Zaborskou je asi rodina. Ale nemáme ako vedieť, či to písala ona.
@elementissa tento štyl vedenie boja tohto druhu ma tu len par nickov
@zazvorka87 Zlataaa ❤️❤️❤️
@sara07 áno, neboj, ja som na ňu úplne rovnako alergická ako ty, ale nakoľko sú mi adoptovaní ľudia velmi blízki (aj moj manžel je), tak hoci moja svokra nie je sektarka ako zazvorka, vždy povie, že pre ňu je žena, ktorá ho dala do hniezda záchrany hrdinka a bez jej rozhodnutia by ona nemala syna. Takže to kľudne mohla napísať žena, čo má adoptované dieťa a dočítala sa to niekde v správach... Inak, neviem odkiaľ ľudia chodia na tieto informácie, že kde sa aké dieťa odovzdalo do hniezda záchrany... Veď snáď to nie je jediný prípad za 10 rokov, aby o tom museli pustiť reportáž na STV 🤷 takže vôbec netuším odkiaľ táto info prišla, ale kľudne to mohla napísať nejaká žena, čo má tiež dieťa z hniezda záchrany. Proste nevieš. Veď nikde tam nie je napísané, že "si hrdinka, lebo si nešla na potrat, lebo potraty su neľudské " a takéto žvásty čo tu zvyčajne teta dáva. A mne sa nezdá, že by prave ona podporovala adopcie. Ona núti decko každej žene, to je jedno v akej je situácii, veď to dieťa potrebuje len ju a nikoho iného. V tomto si myslím, že sa mýliš, lebo ona je iba prolife. Nie pro-responsibility. Len nech sa žene nakotí detí ako potkanov, čo tam po tom, že sa nevie starať, veď adopcia je neľudská, to bábätko nepotrebuje jesť ani byť zabezpečené, ono potrebuje iba žiť v biede so ženou z ktorej maternice vyliezlo. Myslím, že zrovna ona by tu nedávala ódu na adopciu. Sektarky pro-life majú záujem o dieťa len kým je v maternici. Čo je s nimi potom, ich už netrápi. Hlavne, že majú ten "úžasný" život (pri niekom kto ich ani nechce). Ja osobne som veľmi pro-adpocna. No sama by som dieťa na adopciu nedala. Už iba preto, že mám skúsenosť s tehotenstvom a nikdy by som to už neabsolvovala znovu. Je to nebezpečné, mňa to ohrozilo na živote a ďalšie by neohrozilo už iba mňa, ale aj rodinu, za ktorú mám zodpovednosť. Môjho syna, môjho muža. Takže keby som sama dieťa nemala a nevedela by som, aké je tehotenstvo nebezpečné, tak by som každému radila adopciu. Teraz už mám iný pohľad a radím ju len vtedy, ak tehotenstvo nepredstavuje žiadne nebezpečenstvo pre ženu a je absolútne bez komplikácií. Inak v tom, čisto pragmaticky nevidím zmysel- ohroziť seba a svoje existujúce dieťa pre nejaké embryo, ktoré ani nechcem. Nehrozí. Ale každý sa na túto tému pozerá inak. Niekto cez emócie, niekto cez strach zo zatratenia, niekto logicky a pragmaticky, niekto čisto zdravotnícky a vedecky, niekto na základe predchádzajúcej skúsenosti, ďalší na základe predošlej traumy. Každý nech si žije svoje presvedčenie, ale sektarov, čo iba masírujú mozgy citovo labilnejsim kusom a hnusne ich citovo vydierajú, by som zakázala.
@elementissa nemyslím že to písala taká žena lebo tu sa podobné xy prispevok vždy vyrojí ked je v parlamente ma byt alebo je predloženy zakon a robia to na striedačku
vždy je to takto , uplne všetko možné zneužíju na svoj postoj viery
oni len kecaju ale realna pomoc žiadna však prečo na takéto hniezda nerobia zbierky aby ich bolo viac ?
toto je tu vždy okolo tohto obdobia ako neviem či si všimla umelo vytvarané temy aby sa zistil prieskum ako kto má na čo názor ked rozmyšlaju čo schvalit alebo čo dat , pripadne čo sa tu deje pred volbami , tiež umelo tahané diskusie , však mk ma určity staly počet uživateliek +- a teraz sa tu vôbec nikto nemá potrebu riešit politiku v takom meritku ako sa to hrotí pred volbami
napr tetno tyžden boli protiinterupčné temy alebo príspevky len čo som ja zachytila asi 8 inak je tu klud v podstate , sem tam raz za čas hodí agendu ale to je všetko
@sara07 to som si vôbec nevšimla, ja popri práci keď ma niečo z diskusií zaujme, tak otvorím, prečítam, ak tak niečo napíšem, ale tým že vôbec nesledujem politické dianie (nemám na to nervy ani žalúdok, všetko čo sa týkalo politiky som blokla), tak ani neviem, kedy sa čo rieši (ignorance is a bliss), šetrím si tým kopu nervov :D nemáme TV ani rádio, takže ani správy nepočúvam. Tak je to tu s politikou zlé, že som ju radšej úplne vyblokovala, lebo som už mala mindrak z toho :D ale ak vidíš ten suvis, tak áno, je to možné, že to tu v rámci svojej agendy robia schválne. Ja si stále myslím, že daná používateľka je nejaká Záborskej dcéra alebo dokonca priamo ona :D iba sa hrá na mladú
Nie je to tak, že sa žena, ktorá odloží dieťa do hniezda záchrany preň môže do nemocnice vrátiť?
@suge "Ak si rodičia rozmyslia tento čin a žiadajú dieťa späť, nemocnica im ho vydať nemôže. Pri osvojení dieťaťa sa postupuje podľa zákona o rodine, preto nemocnica rodičov odkáže na ÚPSVaR.
V princípe však domnelá matka musí počkať na výsledky testov o preukázaní biologického materstva a následne čakať na rozhodnutie súdu, čo môže trvať aj rok."
Prostredníctvom tohto hniezda sa zachránilo 19 detí a z toho sa 2x stalo, že rodičia žiadali dieťatko späť. Píšu na webe. 😊

@kataina co jej ma co kto odpustat prosim ta?