Odkaz pre mamičku, ktorá dala bábätko do hniezda záchrany
Ďakujem Ti za to, pre mňa si hrdinka, dala si mu šancu na krásny a šťastný život
@zazvorka si to ty ?
@viestta ona to asi nieje. Je neaktivna
@viestta myslela @zazvorka87 ale nevidim v tom uvodnom prispevku hejt.
Zazvorka je praveze vyrazne pro-life proti potratom, cize v pripade, ze je to ona, tak praveze to nie je hejt, ale naozaj, ze je rada, ze dietatu dala sancu na zivot.
Skončilo teraz nejaké dieťa v hniezde záchrany ? Alebo tu tá mamička písala, či o čo ide ? 😁🤷🏻♀️
fíha o ničom ešte neviem...niečo mi uniklo?
@deti95060810 Tu sa dejú veci 😀
@klip0 Nema s tym nic, iba si viestta myslelal, ze to pisala zazvorka87 anonymne. Lebo ona sa casto vyjadruje proti potratom, ze vzdy treba dat sancu atd, je to proste jej presvedcenie.
Ja inak nevidim nikde hejt v tom uvode, lebo praveze mi to pride uprimne, ze autorka dakuje akoze za to babo, ze mu dala sancu na zivot.
Mne sa to tiež nezdá ako hejtovacia správa. Mne ako žene, čo čaká na adopciu, sa to skôr zdá ako pekné poďakovanie.
@tatianka0000 zázvorka tu má už druhy nick pretože akosi jej nevyhovalo čo jej baby kopirovali s jej vyjadrení a ono sa to potom tažko znaša
ale je to stale ta ista baba
Nech je maličký zdravy, šťastny a milovaný celý svoj život. Nech nájde láskavých a milujúcich rodičov.
Tiež si myslím, že je to úprimná správa. Bábätko pôjde hneď na adopciu, v poradovníku je veľmi veľmi veľa párov.
@zazvorka87 - 😁 som sa pobavila
@zazvorka87 Aj ja som proti potratom.....❤️❤️❤️ Som za život 100 percentneee
Milá @viestta.. Snáď pri každej téme vidím tento nick. Vyzerá to tak, že máte patent a liek na všetko. Ale pozor. Zdanie klame.
Viete, niekto podporuje a píše takým, ktoré tu riešia svoje UPT. Napíše takej presne to čo si chce prečítať a podporí to šialené rozhodnutie. A sú tu aj opační, ktorí vyzdvihnú voľbu matky darovat život. Co vy viete, možno si mamina chlapčeka toto prečíta a bude jej znova o trosku lepšie, že urobila to najlepšie čo mohla. Nie každý sa k neželanému tehotenstvu postaví zbabelo a ide na potrat. To teda hrdinstvo nie je.
Ja tu vidím hejt jedine tak zo strany mamičiek útočiacich na zazvorka87 🤷
chlapček bol na svete sotva pár hodín, ked ho dali do hniezda
https://kosicednes.sk/spravy/slovensko/kosice/v...
naozaj držím palce mamičke, ktorá to urobila, nech jej všetci odpustia a hlavne ona sama sebe. Nech verí, že dieťatko bude mať krásny život v šťastnej rodine
@fineta uplne suhlasim... 👏👏👏