icon

Odkiaľ si objednávate zimné bundy?

3. dec 2021

Prosim,odkial viem objednat teplu zimnu bundu. Nechcem tie stranky,kde predavaju cinske bundy kupene par korun a predavaju ich za vysoke ceny. Ja uz neviem,kde hladat. Hladam predlzenu v prijatelnej cene.

ninusa221
•
3. dec 2021

Reserved mam za 40€ dlhú teplú a peknú

jana_eyre_2
•
3. dec 2021

Bonprix má kvalitné veci, rada tam nakupujem..

andreakg
•
3. dec 2021

Ja mám 2 bundy z Tchibo,a som veľmi spokojná

luci_ba
•
3. dec 2021

ja mam Only, z about you. dlzka pod zadok, skvele hreje, nikdy mi nebolo chladno

bamboa
•
3. dec 2021

@jana_eyre_2 prosím ťa a ako sedí číslovanie keď ho porovnáš s inými vecami od nich. Ja som naposledy vracala celú objednávku (tričká, tielka, košele), nič mi nesadlo. Zopár búnd sa mi tam aj páči, ale bojím sa ich/ju objednať 🤔 Ďakujem

autor
•
3. dec 2021

@bamboa podla mna bonprix je tragedia. Ja tam sice neobjednavam,ale kamoska stale nieco vracia. Velkost si kupuje o cislo mensiu ako v beznych obchodoch a hlavne farba nezodpoveda tomu,co je v katalogu

bamboa
•
3. dec 2021

Ja som tam kúpila nejaké tehotenské veci a tie boli fajn, ale napr. rifle som netrafila vôbec a pri bundách mám strach. Čo mám kúpiť 3,4,5..., aby aspoň jedna sadla a zvyšok potom vracať? 🤔 Šialené 🤦‍♀️

jana_eyre_2
•
3. dec 2021

@bamboa mne tam sedí, to čo aj v iných obchodoch, mám 40tku, zase je otázka aké obchody sa dávajú do súvisu.. nemecké číslovanie je väčšie ako talianske napríklad a bonbrix by som povedala že je skôr nemecké cislovanie..

A aj mne sa stalo že som aj vrátila, to ale nevidím ako tragédiu, objednávam vždy keď je poštovné zadarmo a tak keď sa stane že čosi vrátim, tak je to len raz zaplatené poštovné a keď nevrátim, tak je poštovné zadarmo...

pondelok01
•
3. dec 2021

Ja vy som pozerala skor snowboardacke znacky, ktore maju aj streetwear, napr Meatfly alebo Horsefeathers. Take su aj pekne sj funkcne (vodeodolnost, priedusnost, volnost pohybu)

inga93
•
3. dec 2021

ja mam tri bundy z gate, dve su ozaj teple, a odporucam aj sportisimo 🙂

janba
•
3. dec 2021

Ja som si kupila z waragod.sk
Vyssia cena, ale bunda krasna, tepla.

lenkakravcova
•
3. dec 2021

Objednávala som si posledne 3 bundy z Remixu (remix seconhand a quelet). Nové, s visackami za tretinu ceny. A sadli super. 🙂 Tu co mam na fotke /síce veľmi ju nevidno/ desigual originál, som si tam tiež kúpila. Novú, s visackou za asi 35€.

veltraud
•
3. dec 2021

@lenkakravcova som rozmyslala, ci prezradim remix ;) ja mam od nich fungl novu geographical norway za asi 28e 🙂 len tam treba pravidelne pozerat a cihat na zlavy, kazdy den su ine.

sbenkova
•
3. dec 2021

Tchibo je super kvalita