Odložená svadba a koronavírus
Ahojte, už ma nebaví celý korona vírus.. Už sme raz odložili svadbu, teraz Maju byť svadby len do 30 ľudí, som na nervy ženy.
@caroline_ myslím, už som hlásil odtiaľto jednu čo chcela z Holandska rovno kefovat.... a toto je druha... proste pošlem printscreeny na ruzv... oni už nakontaktuju spravcu a z anonymitu sa stane jasná osoba...
@hettinka mna inak dost stve ze este nezakazali omse, aspon v najviac postihnutych regionoch .. ako chapem ze dolezite, ale to je megapruser ze v BA este funguju. vydychany vzduch, vela ludi, hlavne starsich :-/ clovek si moze davat pozor a potom aj tak to niekto takto dovlece do rodiny. a neda sa povedat ze nechod. lebo pokym to neni zakazane, tak by bol hriech tam neist. ked to plosne zrusia tak to bude bez debaty.
nevies, kam vsade doputuje nakaza kvoli tvojej svatbe. takato akcia moze mat dalekosiahle nasledky ak budete mat smolu ze tam bude niekto nakazeny. to su realni ludia ktori zomru a dalsi, ktori budu mat nasledky. mozno z vasej rodiny, ale aj z dalekejsich kruhov. chapem ze svatba je velka vec a asi si mala ine predstavy, ale trosku menj sebeckosti by to chcelo. vsetkym ludom to do istej miery zmenilo plany, sny a sposob zivota
@miskooo1987 ďalší udavač...sa to nejako množí táto zábavka.
A nie je možnosť že by ste spravili do 30 ľudí? Ja viem, tiež som sa na svadbu tešila, ale bohužiaľ keď to nariadia tak s tým nič nespravíš. Aby ste svadbu nemuseli znova prekladať?
@tslobik jop množí... keď ta udam za názor tak pindaj... teraz udávam len za porušenie povinnosti nosiť náhubok , alebo neorganizovat podujatia....
@miskooo1987 Ty si už aj policajt najnovšie....fúha. Koho chceš ty udávať za názor???? To sme dopracovali.....ale sa nedivím v dobe, kedy človek nemôže mať ani svoj názor.
@tslobik našťastie nie som🙂 to by som ta rovno hľadal a prišil ti paragraf.... keďže pár z nich podľa mna splnas....
@miskooo1987 Ty chudák...
@terezia323 áno je to možnosť... Možnosť mi nič iné ani nezostane, ale už ma to irituje druhý krát.. Toľko peňazí človek dá toho, zálohy nevracaju objednane koláče a iné veci... Ja viem že aj tí čo nám robia svadbu kvetinárstvo napr tiež musia z niečoho žiť.. Ale to nikto nevidí.
@tslobik nechaj 😊nech si udáva... Všetci sa ho bojíme 😊 zrejme nemá čo robiť keď sa všade vŕta 😊👍
Hlavne v ženskom fóre....to už o niečom svedčí.
@tslobik ďakujem... cením si to... porovnáme o mesiac nás prístup... dobre?
@miskooo1987 Pol roka mám rovnaký názor a nemienim na ňom nič meniť. Práve naopak, iba sa v ňom utvrdzujem.
@tslobik ja ti názor neberiem... myslím si o ním svoje, ale každý má na názor narok bez ohľadu na to ako je jebnuty... takze 11.10 ta tu na fóre vyzvem nech si svoje veci obhájis...
@miskooo1987 Krááásny slovník používaš....hodný inteligencie.
@tslobik ďakujem🙂 snažím sa.... o mesiac uvidíme či budeš písať... sk budeš nažive...
@caroline_ čo konkrétne? Že som neposlal fotky kde sa autorka priznáva k plánu na spáchanie trestného činu na príslušné úrady? To myslím vážne...
No hlavne si myslite fakt, ze prevadzkar dovoli vo svojom podniku organizovat svadbu s milion ludmi, ak je to proti nariadeniam? 🤦 Rovno moze zavriet, aku pokutu by dostal..takze nevesta nech sa prihlasi do programu Snivajte s nami 🙋
A co akoze svet sa zruti? Je to LEN svadba. Nechapem taketo primitivne problemy🤷♀️
@evamarek77 ja som ju zbuchala za tyzden a bola skvela. Naco sa srat s pripravou pol roka a zabijat zbytocne cas, prachy a nervy
Ja celkom nerozumiem...akoze ok, je blbe, ze nemozes mat svadbu podla predstav...ale treba pochopit, ze situacia si vyzaduje aj iste obmedzenia. Ked vam ide o to, byt manzelmi, tak sa zoberte, pozvite zopar najblizsich ludi, posedte a hotovo. Veselicu si mozte spravit aj o 2 roky. My sme sa brali uz davno, mali sme 28 ludi, nechceli sme velku svadbu. Brali sme sa, lebo sme chceli byt manzelia, a nie preto, aby sme mali svadbu😊.
Treba sa prisposobit situacii, a nie frflat kvoli svadbe. Su aj horsie veci, ktorych mi je naozaj luto. Ludia v nemocniciach, ktori tam musia byt sami. Zomierajuci bez rodiny. Toto su vazne veci. A nie velka svadba😉
Kto tento rok planoval a prekladal velku svadbu z datumu na datum, moze si za stratu financii zo zaloh naozaj sam, aj za to sklamanie si moze sam, aj za pokazene kolace. Stacilo od zaciatku roka trochu sledovat situaciu vo svete a prestat si namyslat, ze zijeme v nejakej neporusitelnej bubline a nic sa nas netyka. Pre niekoho je pupok sveta jeho cirkusantska svadba, pre ineho zdravie.

Ja si myslím, že aj tak hostia nebudú riskovať a strašne veľa hostí nepríde. My ideme o týždeň na svadbu a zo 100 ľudí je 50 a do týždňa to bude ešte menej. Každý má v rodine starých, chorých, rizikových.