Odložené veci a nemocnica
Baby, mam u jednej baby odložené veci , na dobierku ,oblečenie pre malého , drží mi to asi 2,5 týždne,ale ocitli sme sa v nemocnici , teplota ,nevedia čo mu je ,nič neviem ..naozaj nič , veci ešte neposlala ,ono je mi to strašne ľúto ,neviem čo mám robit..ale neviem dokedy tu budeme, neviem čo a do škôlky nepôjde tak skoro určite..nechcem aby to posielala a nakoniec sa niečo.zvrtne..Akoby ste to brali vy? Som ochotná jej nejakú finančnú kompenzáciu poslať že čakala ..ale sú to značkové veci, predá to rýchlo aj bezomna , je mi to tak ľúto, toto už nikdy nespravim strašné,aby som mala výčitky kvôli handram,že som v nemocnici, jediné čo mozem.jej poslať malého foto z nemocnice že naozaj ale inak neviem čo aj tie peniaze nejaké..dobierku ešte neposlala..
tak co riesis nech ti balik vyberie niekto iny napr manzel, sestra mama
Ty si sa tak zaplietla do tých svojich klamstiev. V úvodnom príspevku pišes jedno, potom odpovedas inak....ale na klamstvá nie je rada, jediné riešenie je pravda a ospravedlnenie. Toto si dorvala. Nauč sa to aspoň do budúcna.
No tak je dosť veľká šanca, že ti dá zlé hodnotenie a nabuduce sa s tebou iná predávajúca nebude o dobierke už ani baviť a všetko budeš platiť vopred. Rátaj s tým, hoci súhlasím s babami, ze kebyže som s dieťaťom v nemocnici toto mi je asi v danom momente ozaj jedno. Je mi divné, že UŽ ZRAZU veci nechceš a oháňaš sa financiami a neistotou, sak malý možno bude doma aj o 3 dni, ako to pri deťoch býva, a ty uz malujes čerta na stenu… možno sa mýlim a uz dlhšie ste tam a nevedia co mu je - v takej situácii si to s predávajúcou mala uzavrieť uz dávno jednou vetou a nie tu riesit zbytočné dilemy. Btw Nemusis ani odpovedať, no prečo pre boha minas (zjavne) rezervu na značkové handry, keď nemáš našetrené prave pre takéto okolnosti? Takéto maminky tu sú každú chvilu. Minule tu bola dlhaaaa hádka, ze prečo ludia odmietajú prenajímať byty osamelým matkám s deťmi - tak pre toto..
Keď nie si na tom tak, že môžeš buchnúť 200 eur za handry bez váhania, tak si značkové predražene veci neobjednávaj. Ja by som to už asi rovno prebrala a keď bude zle s peniazmi, radšej sama či cez kamosku predala. Už ju naťahujes veľmi dlho.
@autorka tak mas ci nemáš peniaze, hm? Ja som raz jednej mamke držala veci mesiac. Za 20€ podotykam. Napisala som jej, ze ak nemá záujem, ze nech normalne napise.. sme ľudia predsa, nie zvieratá. Sama mi písala, že chce... divila som sa, že nechcela to riešiť cez muža a pod. Nakoniec mi napísala, že už je teda doma a poprosí... je to len o komunikácii. A slušnosti 👌
Tak najprv 2 a pol týždňa nemáš peniaze, potom zrazu máš peniaze ale si v nemocnici? Niečo mi tu nesedí.
Vykasli sa na to. Nechapem,co to tak prezivas. Mas dieta v nemocnici a ty sa suzujes kvoli objednanym veciam. Chapem,ze je to neprijemne aj mna by to mrzelo,ale ak si to myslela uprimne a naozaj ju nechces klamat,tak to zbytocne dramatizujes. Slusne napis,ze sa ospravedlnujes,strucne opis situaciu a hotovo. Ziadne fotky dietata by som neposielala.
ja ale nechapem inak ze ako veci pre dieta si potrebovala objednala a co na tom meni nemocnica a teploty ? ak teda peniaze nie su problem co sa ako podla teba ma zvrtnut ? akoze dieta ti neprezije a veci nebude potreba 🧐 ci ?
Tiež veľmi nerozumiem, o co ide. Veď aj keď máš teraz OCR ci dovolenku, ci co, keď teda, sú v nemocnici a nepracujes, tak o peniaze neprídeš. Veď tá nevyhodili z roboty. Čiže "dovoliť" si tie veci stále môžeš, keď píšeš, ze inak nemáš finančné problémy.
Tiez nechápem, prečo ti to drží 2,5 týždňa,ze to teda neposlala skôr a co s tým ma to, ze od včera je syn v nemocnici. To akože platíš 200 eur za nemocnicu ci ako?(ze teda už máš odrazu finančné problémy?)
Peniaze kej predsa vieš poslať cez IB a zásielku preberie hocikto. Aj dotyčnej osobe (ak más dobierku) vieš previesť peniaze cez internet.
Nehnevaj sa, ale fakt ten príspevok pôsobí zmatocne...
Naco si objednavas znackove veci na kt nemas? 🤷🏼♀️ proste kupim to, co mi financie umoznuju a nie ze nemam stabilny prijem alebo zijem len z rodicaku, ale za kazdu cenu chcem znackove. Ved to nie je hanba. A ano kebyze niekomu drzim 2,5 tyzdna veci, zavadza mi to doma a davno by som to mohla mat predane a este mi nakoniec povie ze ich vlastne nechce, tak ma to nastve.

@mamina7070 mám dosť financií 🤷 ja sa nesťažujem na život