Odpália jadrovú elektráreň?
Tak vraj dnes v noci by k tomu mohlo dojst. Dufam, ze o tom nebudem zajtra rano citat tak, ako som citala rano o Kachovskej priehrade, alebo 24.2.2022 o tom, ze Rusi Ukrajinu naozaj napadli. Dufam, ze pre nas to riziko nebude, aj ked nie su nase zivoty viac ako zivoty ukrajincov a tam ich budu statisice trpiet ☹
autorka@ Prvý komentár hovorí niečo iné. A čuduj sa svete dostal za to 5 likov. Ja ti tvoju diskusiu neberiem. Ale skús byť tolerantná aj voči inému názoru. Nie len takému ktorý chceš počuť ty. A mircale ktorá ma hlúpo napadla si neodpovedala nič. Dovolila si napísať, že som milovníkom Ruska. Kde ona zobrala právo tvrdiť niečo také.
@bloger ale ved sa obhaj sam. preco jej mam vyvracat jej nazor na teba? nepouzila ziadny vulgarizmus aby som zasiahla...
Okej myslel som si, že chceš slušnú diskusiu. Doteraz tu nedala jediný komentár kde by dokázala, že podporujem Rusko. Prípadne, že som priateľ Fica. Ja sa tu urážať nenechám. Tak isto mám právo vyjadriť sa.

@bloger tak je to moja diskusia, takze reagujem na koho chcem. neviem preco si vztahovacny, ze si na teba "dovolujem". reagovala som tu aj na dalsie komentare. nemyslim si, ze ten komentar k tebe bol utocny. napisala som, ze si nemyslim ze sa nemoze nic stat. dokonca som potom nizsie dala aj tvrdenie vedca, ktory povedal, ze sa moze stat nieco vplyvom zleho chladenia. cize katastrofa nejakych rozmerov tam mozna je a nie ako si tvrdil ty, ze sa nemoze nic stat.