Odpísal vám niekedy niekto slávny?
Mam takú otázku, odpísal Vám niekedy niekto slávny ? :D
Toť a dobre sa sním píše 😂😂😂🤦🏻♀️
http://www.ludvik.sk/
Ano, dodnes mam listy odlozene aj s fotkami a venovanim
Myslím na internete. Napríklad na instagrame
Áno 🙃 Ava Cowan na Twitteri,aj mi dala follow
So mnou len Slovensky a to pre mna slavne nieje a na kave som bola s pár ludmi zo sr. Co su známy.
otazne je ci idpoisal naozaj doditcny o kt si clovek mysli alebo niekto z ludi kt za to plati alebo rodina etc ,, nikdy nevies kto v skutocnosti je na opacnej strane
No napr mne veľa krát odpísala Plackova keď som reagovala na jej príbeh , ale ju za slávnu nepovažujem
. Za slávneho považujem napr takého Justina Biebera a ten mi neodpísal 😂
Mne raz Plackova odpísala na komentár pod jej foto 😄
Haha mňa to pobavilo dcéra mala v škole nejaký príbeh v čítanke od Daniela Heviera o psíkovi strašne sa jej páčil, že ona by chcela knizku.tak som knižku hľadala v kníhkupectve všade...až má na napadlo napísať mail Hevierovi čo nespraví premotivovana mama pre dieťa🙂)a odpísal asi po 2m, že knižku nikde nezozeniem, takže áno odpísal mi slávny človek🙂
lol. plackova akoze celebrita 😂😂😂
Mne Martin Mnahoncak🥰 môj syn veľký futbalista raz ako pubertak napísal Hamsikovi a ten mu odpisal , krásnu správu, povzbudzujucu, ako mu fandi. Môj syn bol z toho ešte dlho vedľa 😄
A ked som sa obijmala s Marianom Geisbergom, pricom sme spolu nemali vztah,aj to sa pocita? 😂
@kakawah to je veľmi milé 🥰
Mne odpísala Helena Vondráčková. Ako správny fanúšik som po nej pomenovala dcéru a oznámila jej to - zaželala jej do života všetko dobré a dopísala, že sa cíti poctená. 😂
Ja som si parkrat pisala s dnes uz nezijucim spisovatelom Pistankom😰
Mne odpísal Robert Bryndza,keď som mu napísala a pochválila knihu.
Miro Jaroš a Ondrej Kandrač, s tým mám aj foto.
Ja mam zážitok z 'mladosti' 😁🤣
Ficala Superstar, ja som ficala na Petrovi Kotulovi a napísala som mu mail, zrovna som mala aj narodeniny 😁 tak som bola v siedmom nebi, ze mi odpísal na moje narodeniny, dokonca aj podpis kartu poslal.. No ale moje nadšenie trvalo len dovtedy, kym som sa nedozvedela, ze odpísal aj s podpiskartou aj mojej kamarátke, ktorá mu neviem ani prečo pisala, keďže na nom neficala a nemala ani narodeniny 🙄😁
Odvtedy som uz nikomu nepísala 😁
toto je super tema. normalne som zvedava na dalsie zazitky az tak, ze ignorujem, ze po mne asi lezie pavuk, alebo upir alebo dake ine sialenstvo 😂
@lija22 Haha aj mna to zaujima. Pozerala som aj videá na YouTube píšem celebritam 😂
Mne raz písal jeden slovenský youtuber, dokonca sám od seba :D písali sme si 2x ale na instagrame ma sleduje do dnes :D
Preco davas takuto nie intimnu a haklivu otazku ako anonym?.....zaujima ma to,lebo to nema logiku🤔
Keď som bola malá tak mi kamarátka dala číslo že vraj na vratka rohona z iné kafe. Tak sme mu aj so sesternicou písali že sme do neho zamilované. Samozrejme si z nás robili srandu 🙂 to bolo potom sklamanie ,😀😀🤔
@77daniela77 pretože ženy na mk zvyknú skritizovať za všetko a človek sa pomaly boji opýtať aj obyčajnú otázku

Ano,odpisal.