icon

Odpísal vám niekedy niekto slávny?

12. sep 2021

Mam takú otázku, odpísal Vám niekedy niekto slávny ? :D

Strana
z2
tncka
12. sep 2021

Ano,odpisal.

veronikalubko
12. sep 2021

Toť a dobre sa sním píše 😂😂😂🤦🏻‍♀️
http://www.ludvik.sk/

suzitok
12. sep 2021

Ano, dodnes mam listy odlozene aj s fotkami a venovanim

autor
12. sep 2021

Myslím na internete. Napríklad na instagrame

michelleberg
12. sep 2021

Áno 🙃 Ava Cowan na Twitteri,aj mi dala follow

ivik4
12. sep 2021

So mnou len Slovensky a to pre mna slavne nieje a na kave som bola s pár ludmi zo sr. Co su známy.

syslik81
12. sep 2021

otazne je ci idpoisal naozaj doditcny o kt si clovek mysli alebo niekto z ludi kt za to plati alebo rodina etc ,, nikdy nevies kto v skutocnosti je na opacnej strane

kikaaa444
12. sep 2021

No napr mne veľa krát odpísala Plackova keď som reagovala na jej príbeh , ale ju za slávnu nepovažujem
. Za slávneho považujem napr takého Justina Biebera a ten mi neodpísal 😂

miirka123
12. sep 2021

Mne raz Plackova odpísala na komentár pod jej foto 😄

luccija
12. sep 2021

Haha mňa to pobavilo dcéra mala v škole nejaký príbeh v čítanke od Daniela Heviera o psíkovi strašne sa jej páčil, že ona by chcela knizku.tak som knižku hľadala v kníhkupectve všade...až má na napadlo napísať mail Hevierovi čo nespraví premotivovana mama pre dieťa🙂)a odpísal asi po 2m, že knižku nikde nezozeniem, takže áno odpísal mi slávny človek🙂

tomyhardy
Odpoveď bola odstránená
ankare
12. sep 2021

@ivik4 akože si randila so slávnymi Slovákmi? 😊

taskataska
12. sep 2021

lol. plackova akoze celebrita 😂😂😂

kakawah
12. sep 2021

Mne Martin Mnahoncak🥰 môj syn veľký futbalista raz ako pubertak napísal Hamsikovi a ten mu odpisal , krásnu správu, povzbudzujucu, ako mu fandi. Môj syn bol z toho ešte dlho vedľa 😄

iwesska
12. sep 2021

A ked som sa obijmala s Marianom Geisbergom, pricom sme spolu nemali vztah,aj to sa pocita? 😂

autor
12. sep 2021

@kakawah to je veľmi milé 🥰

heleninamama
12. sep 2021

Mne odpísala Helena Vondráčková. Ako správny fanúšik som po nej pomenovala dcéru a oznámila jej to - zaželala jej do života všetko dobré a dopísala, že sa cíti poctená. 😂

anita1978
Odpoveď bola odstránená
77daniela77
12. sep 2021

Ja som si parkrat pisala s dnes uz nezijucim spisovatelom Pistankom😰

kormino
12. sep 2021

Mne odpísal Robert Bryndza,keď som mu napísala a pochválila knihu.

jaskolka
12. sep 2021

Miro Jaroš a Ondrej Kandrač, s tým mám aj foto.

lvula
12. sep 2021

Ja mam zážitok z 'mladosti' 😁🤣
Ficala Superstar, ja som ficala na Petrovi Kotulovi a napísala som mu mail, zrovna som mala aj narodeniny 😁 tak som bola v siedmom nebi, ze mi odpísal na moje narodeniny, dokonca aj podpis kartu poslal.. No ale moje nadšenie trvalo len dovtedy, kym som sa nedozvedela, ze odpísal aj s podpiskartou aj mojej kamarátke, ktorá mu neviem ani prečo pisala, keďže na nom neficala a nemala ani narodeniny 🙄😁
Odvtedy som uz nikomu nepísala 😁

4stanka4
12. sep 2021

@lvula mne odpísal Tomáš Bezdeda...no dobre mala som asi 12-13 a bola som do neho straaaaašne zaľúbená

kakawah
12. sep 2021

@jaskolka ja mám foto so Sajfom z roku 2006.Stretla som ho na promociach. Hneď som sa s ním chcela odfotit, bol zlatý, neprotestoval😆

lija22
12. sep 2021

toto je super tema. normalne som zvedava na dalsie zazitky az tak, ze ignorujem, ze po mne asi lezie pavuk, alebo upir alebo dake ine sialenstvo 😂

autor
13. sep 2021

@lija22 Haha aj mna to zaujima. Pozerala som aj videá na YouTube píšem celebritam 😂

autor
13. sep 2021

Mne raz písal jeden slovenský youtuber, dokonca sám od seba :D písali sme si 2x ale na instagrame ma sleduje do dnes :D

77daniela77
13. sep 2021

Preco davas takuto nie intimnu a haklivu otazku ako anonym?.....zaujima ma to,lebo to nema logiku🤔

denda007
13. sep 2021

Keď som bola malá tak mi kamarátka dala číslo že vraj na vratka rohona z iné kafe. Tak sme mu aj so sesternicou písali že sme do neho zamilované. Samozrejme si z nás robili srandu 🙂 to bolo potom sklamanie ,😀😀🤔

autor
13. sep 2021

@77daniela77 pretože ženy na mk zvyknú skritizovať za všetko a človek sa pomaly boji opýtať aj obyčajnú otázku

Strana
z2