icon

Odstávajúce ušká u 6 ročných detí - skúsenosti s korekciou?

ollynka
15. jan 2019

Ahojte, ja by som poprosila rodičov, ktorí majú skúsenosť s takouto korekciou odstávajúcich ušiek u 6 ročných detí, viem že to robia v BA a v Topoľčanoch, aké máte skúsenosti? Ako je to cenovo teraz?Ako dlho má dieťa hlavu obviazanú a pod.Ďakujem

Strana
z3
majica111
25. feb 2021

@ollynka
Mame doveru. V Nitre tiez ze mame si zaplatit celu sumu neochota a pritom poistovna potvrdila ze nam to preplati ze ma s nou dohodu. Naśli sme inu nemocnicu a v bb ochotne a mile a zadara . Skuste inu nemocnicu . Sukromne ambulancie nam nepreplatila poistovna.

nana12313
25. feb 2021

@majica111 presne ako ste napísali, v Nitre by sme museli platiť, tiež mame dôveru ale pán riaditel to neakceptuje, nakoniec tiež v BB je robili uška a som nadmieru spokojná aj s prístupom aj so všetkým, mali sme to zadarmo, mali sme papier od psychologicky a pekne to poisťovňa všetko hradia, určite odporúčam BB

fufa23
31. máj 2021

@nana12313 Dobrý deň, môžem sa spýtať, kde v nitre neakceptovali preplatenie zákroku? My to momentálne riešime s 5 ročným synom a chceli sme ísť do nr. Ďakujem

noemikatka
29. dec 2021

@michaelanez ahoj kde sisi dala uska urobiť ja mám 28 a tiež nadtym rozmyslam ako to prebiehalo bolesť ako dlho trvalá? aká bola cena dik

pianina
2. mar 2023

Môžem obnoviť tému 😊poprosím skúsenosti najmä u deti. Dakujem

ollynka
autor
3. mar 2023

@pianina pridávam sa,..mňa osobne by zaujímala Bratislava plastika ušiek,....

mariankahr
28. aug 2023

Nebol nikto.. ja zvažujem buducu jeseňa na jednodňovej chyrurgii Centrum Kramare... dcera bude akurat predškoláčka.. ona uška zatiaľ vôbec nerieši.. ani jej o tom nerozprávam.. uvidíme o rok.. 🙂

ollynka
autor
28. aug 2023

@mariankahr dajte prosím info ako ste dopadli potom

livia341
19. nov 2023

@nana12313 a mozem sa opytat kde konkretne v BB robili? Nemocnica ci sukromne ORL?

boogienka
27. nov 2023

@ollynka dobrý deň, zistili ste prosím niečo ohľadne tejto témy? Mám dcérku 5,5 roka a zvažujeme tiež otoplastiku

livia341
29. nov 2023

@boogienka ak sa mozem opytat nad zakrokom zvazujete sami alebo psycholog vas odporucil?

ollynka
autor
30. nov 2023

@boogienka žiaľ nie, nič presnejšie, mňa by už zaujímali aj konečné sumy plastiky či to nepôjde cez 2000 eur. Ak niekto aj do správy ak má niekto viac odstavené ušká ako to všetko dopadlo , či majú peknú prácu. A aj tá suma.

boogienka
13. dec 2023

@livia341 sami by sme chceli, teda ja, manžel je proti, ale nakoniec som sa aj rozhodla, že ju necháme, kým sa sama rozhodne, lebo všade píšu, že je dobre, keď je dieťa staršie a spolupracuje. A ona je popravde také hysterickejšie dieťa. Tak treba pri nej vyčkať asi. 🙄

gaborova111
22. júl 2024

Dobry pod vecer pridam sa mam 7 mesačneho syna dakujem chcela by som pre neho plastiku uška

xaja84
31. jan 2025

@majica111 prosim vas robili vam to v tej sukromnej ORL dr. Kočajda a spol? Ak ano, spokojnost s výsledkom?

Strana
z3