Odstávajúce ušká u 6 ročných detí - skúsenosti s korekciou?
Ahojte, ja by som poprosila rodičov, ktorí majú skúsenosť s takouto korekciou odstávajúcich ušiek u 6 ročných detí, viem že to robia v BA a v Topoľčanoch, aké máte skúsenosti? Ako je to cenovo teraz?Ako dlho má dieťa hlavu obviazanú a pod.Ďakujem
@majica111 presne ako ste napísali, v Nitre by sme museli platiť, tiež mame dôveru ale pán riaditel to neakceptuje, nakoniec tiež v BB je robili uška a som nadmieru spokojná aj s prístupom aj so všetkým, mali sme to zadarmo, mali sme papier od psychologicky a pekne to poisťovňa všetko hradia, určite odporúčam BB
@michaelanez ahoj kde sisi dala uska urobiť ja mám 28 a tiež nadtym rozmyslam ako to prebiehalo bolesť ako dlho trvalá? aká bola cena dik
Môžem obnoviť tému 😊poprosím skúsenosti najmä u deti. Dakujem
Nebol nikto.. ja zvažujem buducu jeseňa na jednodňovej chyrurgii Centrum Kramare... dcera bude akurat predškoláčka.. ona uška zatiaľ vôbec nerieši.. ani jej o tom nerozprávam.. uvidíme o rok.. 🙂
@mariankahr dajte prosím info ako ste dopadli potom
Dobry pod vecer pridam sa mam 7 mesačneho syna dakujem chcela by som pre neho plastiku uška

@ollynka
Mame doveru. V Nitre tiez ze mame si zaplatit celu sumu neochota a pritom poistovna potvrdila ze nam to preplati ze ma s nou dohodu. Naśli sme inu nemocnicu a v bb ochotne a mile a zadara . Skuste inu nemocnicu . Sukromne ambulancie nam nepreplatila poistovna.