Odstávajúce ušká u 6 ročných detí - skúsenosti s korekciou?
Ahojte, ja by som poprosila rodičov, ktorí majú skúsenosť s takouto korekciou odstávajúcich ušiek u 6 ročných detí, viem že to robia v BA a v Topoľčanoch, aké máte skúsenosti? Ako je to cenovo teraz?Ako dlho má dieťa hlavu obviazanú a pod.Ďakujem
@majica111 presne ako ste napísali, v Nitre by sme museli platiť, tiež mame dôveru ale pán riaditel to neakceptuje, nakoniec tiež v BB je robili uška a som nadmieru spokojná aj s prístupom aj so všetkým, mali sme to zadarmo, mali sme papier od psychologicky a pekne to poisťovňa všetko hradia, určite odporúčam BB
@michaelanez ahoj kde sisi dala uska urobiť ja mám 28 a tiež nadtym rozmyslam ako to prebiehalo bolesť ako dlho trvalá? aká bola cena dik
Nebol nikto.. ja zvažujem buducu jeseňa na jednodňovej chyrurgii Centrum Kramare... dcera bude akurat predškoláčka.. ona uška zatiaľ vôbec nerieši.. ani jej o tom nerozprávam.. uvidíme o rok.. 🙂
Dobry pod vecer pridam sa mam 7 mesačneho syna dakujem chcela by som pre neho plastiku uška

@ollynka
Mame doveru. V Nitre tiez ze mame si zaplatit celu sumu neochota a pritom poistovna potvrdila ze nam to preplati ze ma s nou dohodu. Naśli sme inu nemocnicu a v bb ochotne a mile a zadara . Skuste inu nemocnicu . Sukromne ambulancie nam nepreplatila poistovna.