Odstránenie znamienka v okrese Nitra

krinolina
16. jan 2018

Ahojte zenušky,
už dlhšie premýšľam nad ostránením materských znamienok, mám ich asi celý život, skrátka odnepamäti. No mám dojem že kedysi neboli až také výrazné. Jedno mám nad hornou perou, ďalšie dve na nose, hlavne tie dve ma trápia. Premýšľam nad ich odstránením, no mám strach. Strach, že namiesto znamienka, budem mať jazvu, že zmena bude taká vaľká, či si na ňu zvyknem. Bojím sa aj zo zdrav. dôvodov, nakoľko mám na nose zopár rozšírených pórov, čiernych bodiek, a z jednej šošovičky mi stlačením vyjde von maz. Chcela by som aby ste sa mi podelili s vašimi skúsenosťami s vybraním znamienok, akého lekára alebo centrum mi odporúčate. Asi by som chcela radšej plastickú chirurgiu, myslím, že urobia kvalitnejšiu prácu ako len nejaký chirurg, ktorý znamienok vyreže a viac sa nestará. Predsa len ich mám na tvári a nie niekde kde ich schovám oblečením.

tova
17. jan 2018

mala som na lici a brade, cize tiez na tvari. Tenkou ihlou umrtvila a jemne skalpelom zarovnala, neisla pod kozu len vodorovne. je tomu uz asi 5r. Trocha laserom opalila aby neisla krv. do 3 dni akoby tam nikdy nic nebolo. Nemala si na tvari nikdy vyrazku hnisavu napr. a potom sa to uplne dobre zahojilo? ziadne jazvy neostali.

kviettky
17. jan 2018

Ja som mala na lici tri znamienka,v pohode vybraté a ziadne jazvy nemam.mala som ich 21rokov.Akurat,ze som mohla uz davno ist vybrať,keby nebol strach.

krinolina
autor
17. jan 2018

Vsak toto ze mam strach...ale nakopol ma synovec..detska prostorekost ze vyzeram jak jezibaba odvtedy mi to vybranie coraz viac vrta v hlave

mm2008
22. feb 2018

@krinolina mne vyberali na tvari asi 3 znam.ci skor bradavicky...robili to na plastickej chirurgii...nie z rozmaru ze na plastike ale kvoli ich lokalizacii..na tvari.. a nemam nic ani jazvy.nic.. a okrem toho..jazvy by ma trapili asi najmenej..najdolezitejsia je ich histologia..

katka2511
28. okt 2019

@krinolina boli ste si dať odstrániť to znamienko?

krinolina
autor
28. okt 2019

@katka2511 dobry vecer ano...bola som u koznej, ktora mi ich vysetrila a odporucila plasticku chirurgiu kvoli tomu ze som mala znamienka na tvari...tym ze boli neskodne som si hradila vsetko sama...na chirurgii v nitre v nemocnici na pockanie mi ich odstranili..dala som si pre istotu urobit aj histologiu
Po tyzdni mi vybrali stehy... jazvicky boli jemne zmizli casom...

katka2511
29. okt 2019

@krinolina ďakujem za odpoveď-bola to plastická chirurgia?

krinolina
autor
29. okt 2019

ano plasticka chirurgia v nitre, tusim na prizemi ako je gynekologicke ...je tam elektronicka casenka, prisla som rano vytlacila si cisielko, dali mi nejaku fakturu, tu som si sla o budovu do vzadsie vyplatit na riaditelstvo a s fakturou som zaklopala a hned ma brali ako samoplatcu prednostne :D vyberali mi dve znamienka, tam to bolo dako odstupnovane jedno, dva, tri..nejaka vyhodnejsia suma...ak si priblizite fotku na nose mam dve znamienka v strede pri koreni nosa a na spicke nosa, tie mi odstranovali 🙂 nie je po nich ani stopa 🙂))

katka2511
30. okt 2019

@krinolina ďakujem za odpoveď, tie vaše boli malinké

wicka5
14. júl 2020

@krinolina mozem sa spytat, kolko to stalo - a ako to cele prebieha? Dakujem