Odtlačky na čele od vankúša
Robi sa niečo podobné aj vám? Mne sa to stáva dosť často.Ráno sa zobudim a taký šrám cez čelo ako hrom.Niektoré mi zmiznú rýchlo niektoré mi tam aj ostali.Zvažujem ofinu lebo chodiť v kuse s nejakou otlačeninou ma nebavi.Spim na bruchu tak nechápem prečo sa mi to robi iba na čele.Už som aj rozmýšlala že si na noc niečim obviažem čelo.Ale to zas nebude koža dýchať.Nemáte nejaké rady?
Hmm, doteraz sa vravelo, že kto má otlačený vankúš po spánku sa dobre vyspal 🤣... A hľa tebe to vadí
A možno je v tom vankúš nevinne ... len Ty sa v noci mračíš ... spi bez vankúša, máš po probléme.
@sasha10 mám jednu čisto z hodvábu a dobre to bolo jedine na vlasy ale na pleť nič moc.Mám taký protivráskový vankúš saténový s takým vyrezom tam máš tvár akoby vo vzduchu nie na vankúši a aj tak sa mi to robi ale len na čele.Na licach ani nikde inde vôbec.
@dzulli1980 to nie je z mračenia.Tam je jasne vidieť akoby odtlačok.No to neviem či by som vôbec bez vankúša len tak na matraci zaspala.Asi ťažko
Robí sa to aj mne 🤣 ale nikdy som nemala potrebu s tym nieco robit 🤷♀️ na čele nie, skôr na slychoch takže by mi ani ofina nepomohla 🙈 do večera sa vyrovná 😅
@aandrea9 no mňa to už začina jedovať.Lebo je to často.Keby to hned zmizne tak mi je to jedno alebo keby je to občas
Máš bud priveľmi pevné obliečky, alebo "mäkké" čelo. Ale v každom prípade riešiš hlúposti, ľuďom sa to bezne stane (aj mne, aj synovi, aj mužovi) ale nikdy to nikto neriešil ani nepremyslal nad tým. Proste spíš tvrdo na jednom mieste a hotovo. Tak sa telo "otlaci"
Je mozne ze si dehydrovana. Plet sa skrci, lebo nema dost vlhkoti a tym padom pruznosti. Pijes pred spanim? Ja pijem 1-2 pohare a spim 6 hodin. Ak chodis v noci na zachod, daj si aj vtedy pohar vody. A rano hned prvu vec si daj 2 pohare vody. Ten odtlacok sa ti rychlesie vyrovna, ak bude telo zasobene vodou.
Ja som si tiež dnes ráno také našla a znamenalo to len jedno, že som spala ako dudok, celú noc v jednej polohe 😂
@andreatytler skúsim na ráno ten trik s vodou.Ale inak pijem dosť aj počas dňa aj pred spanim si dám pohar vody.Ale ráno si nedávam

🤣🤣 hej, obviaž čelo, najlepšie elastickým obväzom, nebude šrám, budú kocečky 🤭