icon

Odtlačky na čele od vankúša

23. mar 2022

Robi sa niečo podobné aj vám? Mne sa to stáva dosť často.Ráno sa zobudim a taký šrám cez čelo ako hrom.Niektoré mi zmiznú rýchlo niektoré mi tam aj ostali.Zvažujem ofinu lebo chodiť v kuse s nejakou otlačeninou ma nebavi.Spim na bruchu tak nechápem prečo sa mi to robi iba na čele.Už som aj rozmýšlala že si na noc niečim obviažem čelo.Ale to zas nebude koža dýchať.Nemáte nejaké rady?

tosomja
23. mar 2022

🤣🤣 hej, obviaž čelo, najlepšie elastickým obväzom, nebude šrám, budú kocečky 🤭

autor
23. mar 2022

@tosomja no šak neviem či by si sa smiala keby máš dačo podobné

janai1
23. mar 2022

Hmm, doteraz sa vravelo, že kto má otlačený vankúš po spánku sa dobre vyspal 🤣... A hľa tebe to vadí

dzulli1980
23. mar 2022

A možno je v tom vankúš nevinne ... len Ty sa v noci mračíš ... spi bez vankúša, máš po probléme.

sasha10
23. mar 2022

Sú hodvabne obliecky na vankúše teraz IN. Nemali by robiť šramy ani vrásky 🙂

autor
23. mar 2022

@sasha10 mám jednu čisto z hodvábu a dobre to bolo jedine na vlasy ale na pleť nič moc.Mám taký protivráskový vankúš saténový s takým vyrezom tam máš tvár akoby vo vzduchu nie na vankúši a aj tak sa mi to robi ale len na čele.Na licach ani nikde inde vôbec.

autor
23. mar 2022

@dzulli1980 to nie je z mračenia.Tam je jasne vidieť akoby odtlačok.No to neviem či by som vôbec bez vankúša len tak na matraci zaspala.Asi ťažko

mb2021
Odpoveď bola odstránená
aandrea9
23. mar 2022

Robí sa to aj mne 🤣 ale nikdy som nemala potrebu s tym nieco robit 🤷‍♀️ na čele nie, skôr na slychoch takže by mi ani ofina nepomohla 🙈 do večera sa vyrovná 😅

pribinak
23. mar 2022

Tipujem že tato téma skončí na instaci či na emefka.

autor
23. mar 2022

@pribinak inak toto si myslim aj ja.Aspoň sa sama na sebe zasmejem😀

autor
23. mar 2022

@aandrea9 no mňa to už začina jedovať.Lebo je to často.Keby to hned zmizne tak mi je to jedno alebo keby je to občas

tosomja
23. mar 2022

@aandrea9 do večera sa vyrovná , ráno zase bude 😃

aandrea9
23. mar 2022

@tosomja nevadí, aspoň som iná 😂😂😂

jaskolka
24. mar 2022

Máš bud priveľmi pevné obliečky, alebo "mäkké" čelo. Ale v každom prípade riešiš hlúposti, ľuďom sa to bezne stane (aj mne, aj synovi, aj mužovi) ale nikdy to nikto neriešil ani nepremyslal nad tým. Proste spíš tvrdo na jednom mieste a hotovo. Tak sa telo "otlaci"

andreatytler
24. mar 2022

Je mozne ze si dehydrovana. Plet sa skrci, lebo nema dost vlhkoti a tym padom pruznosti. Pijes pred spanim? Ja pijem 1-2 pohare a spim 6 hodin. Ak chodis v noci na zachod, daj si aj vtedy pohar vody. A rano hned prvu vec si daj 2 pohare vody. Ten odtlacok sa ti rychlesie vyrovna, ak bude telo zasobene vodou.

viestta
Odpoveď bola odstránená
lulu1217
24. mar 2022

Ja som si tiež dnes ráno také našla a znamenalo to len jedno, že som spala ako dudok, celú noc v jednej polohe 😂

autor
24. mar 2022

@andreatytler skúsim na ráno ten trik s vodou.Ale inak pijem dosť aj počas dňa aj pred spanim si dám pohar vody.Ale ráno si nedávam