Ahojte, dala som si žiadosť na posúdenie zdravotného stavu dcérky, rozhodnutie mi zamietli,ale ja sa chcem odvolať! Ako mám formulovať odvolanie?Ďakujem A
@lidire podla textu co si napisala hore si sa odvolala voci rozsudku o nepriznani a nie voci nepriznaniu RP. Takze je potrebne zmenit znenie ze sa odovlavas cosi rozhodnutiu o nepriznani RP c..... Vydaneho dna ..... Nakolko nesuhlasit s posudkom k zdravotnemu stavu- uviest skutocnosti preco + pripadne dolozit nove posudku ak su. K tomu, ze na urade neporadia/nepovedia...vzdy sa zasiela spolu s posudkom (ci uz s priznanym alebo zamietnutym) aj oznamenie, ze kvoli naroku je potrebne si podat ziadost RP...takze urad tit o oznamuje pisomne a nemusis si taketo info hladat na forach.
@lidire podla textu co si napisala hore si sa odvolala voci rozsudku o nepriznani a nie voci nepriznaniu RP. Takze je potrebne zmenit znenie ze sa odovlavas cosi rozhodnutiu o nepriznani RP c..... Vydaneho dna ..... Nakolko nesuhlasit s posudkom k zdravotnemu stavu- uviest skutocnosti preco + pripadne dolozit nove posudku ak su.
K tomu, ze na urade neporadia/nepovedia...vzdy sa zasiela spolu s posudkom (ci uz s priznanym alebo zamietnutym) aj oznamenie, ze kvoli naroku je potrebne si podat ziadost RP...takze urad tit o oznamuje pisomne a nemusis si taketo info hladat na forach.