Oklamala vás Nikola Duriš?
Dobrý deň je tu niekto kto bol tiež oklamany pani Nikolou Duris ? Že zhrabla peniaze za tovar a tovar buď neposlala alebo bol poškodený a fake ?
@lucia1112 napis mi správu
@nelly652020 Ahoj , mňa tiež oklamala na tréningoch, riešila si to potom niako ? Aká to bola suma u teba ? Napíš mi správu prosím
Ahojte, koho z Vás okradla osoba Nikola Duris a mali by ste záujem to riešiť spolu somnou podaním trestného oznámenia, ak by ste sa rozhodli ze by ste spolu somnou do toho šli napíšte mi súkromnú správu, čím viac nás bude tým lepšie.
@sofia717 ahoj, my sme to riešili už cez políciu, aj sa nakoniec priznalana ale náhrada škody sa rieši potom cez občianskoprávny spor…. Je to celé dosť na dlho ale určite do toho choďte, čím viac ľudí, tým lepšie 😊
@nelly652020 vyriesili ste to?
@lianka2010 mozes mi napisat prosim
@sofia717 mozes mi napisat pla
@laskatvoja25 nie všade si má zablokovala
@laskatvoja25 aj teba oklamala?
@nelly652020 ahoj 🙂 môžeš mi napísať na gmail? Aj mňa oklamala o peniaze a idem na ňu podať trestné oznámenie. adriana.bozik@gmail.com
@buchticka1269 bože ona nemá hranice tá žena
Dievčatá ja som od nej kúpila veci nemám ani veci ani peniaze …. 🙁
Ahojte baby a Mamičky dala by som vám do pozornosti Instagramovi profil ktorý vytvorila jedna mamička jedna sa vlastne o vytvorený profil okradnutých Báb touto slečnou bola by som teda rada keby ste sa tam pridali a aby sme verejne začali riešiť to čo táto slečna robí a jak sa krásne obohacuje na nás alebo na našich deťoch😕‼️ Dajme tomu spoločne stop ‼️
@zuziim ahojte všetci okradnuty aj ty ktorý podali trestné oznámenie na dotyčnú prosím zhlaste sa mi na tento link https://t.me/+392cFDnes3E2NTU8 alebo môžete ísť cez link na mojom IG @rozumna_krasa zbieram už iba ľudí máme už dohodnuté stretnutie s investigatívnym novinárom a ideme to konečne vyriešiť

@nelly652020 Ja jsem z CR, takze jsem nic nezmohla. Alespon jsem ji nahlasila na FU v Blave s tim, ze zcela jiste neodvadi dane z prijmu, jelikoz okrada lidi a to jiste nedani. Svine jedna. Verim, ze karma ji jednou dozene.