Okradli ma na Towards source
Chcem sa opýtať či má niekto skúsenosti s touto spoločnosťou. Chcela by som na nich podať žalobu za počítačovú kriminalitu, len potrebovala by som nejaké informácie ako to chodí vo Veľkej Británii, keďže spoločnosť sídli v UK.
Okradli ťa alebo si zle investovala? To je rozdiel. Tipla by som, že si zle investovala a v tom prípade nemáš akú žalobu podávať.
😀 ja zažalujem tipos , stále kupujem to prasa v žite za dve eurá a raz za mesiac možno aj vyhrám 2€ naspäť 😂
To je tiež kriminalita ?
@lulu2411 môžeš ma prosím kontaktovať? Aj ja som poškodený rudolfpavlik@zoznam.sk
@lulu2411
@suvla tiež to riešim môžeš ma prosím kontaktovať? rudolfpavlik@zoznam.sk
@lulu2411 prosim posles mi na reba kontakt. Potrebujem akutne vediet ako ste to s towards source vyriesili a co konkretne riedili s tebou?? Na mna tlacia zaplatit dan z niecoho co ani nemam na ucte, vraj Singapurska burza zvysila dan z predaja na 46% a musis ju vyplatit nie z profitu z predaja z ich uctu co mam u nich zalozeny ale ze zo svojho sukromneho uctu poslat a pod ...uplne do oci bijuce...poprosim o Vase skusenisti.
Dobrý deň suvla, mňa okradli tiež o peniaze za prevody z obchodného účtu na môj účet a peniaze mi nepreviedli.. Môžeme sa skontaktovať. Tiež by, som chcela proti nim.
A stále mi vypisujú a pýtajú ďaľšie a ďaľšie peniaze. Teraz konkrétne, že je vyrovnaný kurz medzi eurom a dolárom, tak za prevod do Hongkongu do banky. No, väčšiu hlúposť už vymyslieť nemohli. Už ma obrali o veľmi veľa peňazí. Viac im nepošlem.
Ak máte nrejaké informácie o nich prosím napíšte mi na miriamkarnetova@gmail.com
To by ma zaujimalo kde nachadzate tychto podvodnikov. Mne to ani google poriadne nevie vyhladat...
https://smnweekly.com/2022/06/09/belgian-financ...
Premier Heger daval reklamu na tuto stranku? To sa mi nechce verit. Hlavne ak by to bolo na RTVS tak to je nemozne vmontovat do diskusnej relacie takuto reklamnu vsuvku...
@sasaw prosím Ťa dá sa niečo robiť v tejto veci s touto spoločnosťou. Obrali ma už o veĺa peňazí a, stále pýtajú ďaľšie. Už nepošlem žiadne, aj som im to napísala, ale oni stále neliehajú.. Akby sa na nich podávala žaloba, tak sa veľmi rada pripojím a pomôžem.
Inak koho by ste chceli zalovat? Co pozeram tak je tam len email na ten web a telefonne cislo co moze byt presmerovane hocikde do tramtarie. Nic viac. Ziadne meno spolocnosti, nic.
Webova stranka je registrovana cez Bahamy...