icon

Okradli ma na Towards source

suvla
31. máj 2022

Chcem sa opýtať či má niekto skúsenosti s touto spoločnosťou. Chcela by som na nich podať žalobu za počítačovú kriminalitu, len potrebovala by som nejaké informácie ako to chodí vo Veľkej Británii, keďže spoločnosť sídli v UK.

pavelmisik
11. aug 2022

Teraz pomaham jednemu panovi dostat peniaze od tejto spolocnosti cez moju kryptozmenaren www.bitcoinzmenaren.sk , tak uvidime ci mu povolia odoslat kryptomeny. Oni mu hovoria ze mu zmenia za poplatok 4000 eur 🙂....

miriam7929
13. aug 2022

@pavelmisik dobrý odo mňa tiež pýtajú ten poplaok 4000 €. Už im ale neverím.. Lebo tých poplatkov už bolo viac a stále neurobili prevod.

hiro
13. aug 2022

"len potrebovala by som nejaké informácie ako to chodí vo Veľkej Británii, keďže spoločnosť sídli v UK."
Uz viete ze aka spolocnost je za tym webom? Fakt existujuca v UK? Maju tam nejake fyzicke sidlo? Mne to vychadza na tie Bahamy kedze odtial maju registrovanu tu stranku...

pavelmisik
14. aug 2022

@miriam7929 netreba im posielat ziadne peniaze, na 100% je toto scam a s velkou pravdepodobnostou nikto neuvidi od nich ziadne peniaze ☹

domi04
16. aug 2022

@lulu2411 môžte aj mne napísať, ďakujem

mircalla
16. aug 2022

Dievcata prepacte, ale zasnem nad Vasou naivitou

domi04
16. aug 2022

@miriam7929 nič im neposielajte ani cent. Pracovníci akože tejto spoločnosti, ktoré nás kontaktovali Michal Markovič, Vivien Molnar, Nicole Davies...najväčší podvodníci, spojme sa ľudia, my sme prišli o dosť veľa peňazí, neposielajte žiadne peniaze, oni budú chcieť za dane, za vedenie účtu, za obchodovanie na trhu, atď...klamstvá, podvody, neverte nič.

akinka2713
24. aug 2022

Mám tiež podobnú skúsenosť,viac im nepošlem.

lulu2411
15. sep 2022

@pavelmisik podarilo sa vám niečo?

derdia
15. sep 2022

@suvla ja sa len cudujem ze na toto niekto naleti

panb
Odpoveď bola odstránená
ecino
29. sep 2022

Aj ja mám tie najhoršie skusenosti s TowardSourceom, ktorý stále pýtaju peniaze a keď ma majú vyplatit nedvíhajú telefon a neodpovedajú na mail. Asi je to dobre organizovaná skupina zlodejov. Ak by niekto našiel spôsob ako ich žalovať , rád sa pripojím.

akinka2713
29. sep 2022

Viacmenej som sa zmierila so stratou,ale ak by vedel niekto ako na nich, jasné že sa pripojím,aj napriek tomu,že by z toho už nič nebolo,no aspoň neobľubujú ďalších

polienko112
3. okt 2022

Aj ja mám podobnú skúsenosť s touto akože firmou. Reklamu dávala caputova, tak som to skúsil. Ak niekto riešil hromadnú žalobu, alebo niečo podobné pripojím sa. Dostal od nich už niekto peniaze

polienko112
3. okt 2022

... ešte ma napadlo, čo keby tak osloviť hegera a caputova, oni na to robili dobrú reklamu

hiro
3. okt 2022

@polienko112 To bola normalne reklama v TV? Pokial viem tak oni nesmu vystupovat v reklame, ci?

moonlight1210
3. okt 2022

@polienko112 A dava to odporucenie prezidentka oficialne, ze sa u nich oplati investovat?
Alebo ju len ta spolocnost pouzila, ze akoze ona dava na to odporucenie. Lebo takych reklam mi vybehlo uz vela. V podstate je to tresne, lebo je to vedome zavadzanie, ale musel by to riesit konkretny clovek, ze ho na to zneuzili. A oni to casto striedaju (tych, co to "odporucaju").

Napr. som nahodne klila na clanok o Katke Koscovej, kde sa pisalo, ze schudla (ani som ho necitala). Nasledne mi zacalo vybiehat X reklam (na niektorych strankach), kde Katka K. odporuca taku a onaku zarucenu metodu na chudnutie.

polienko112
4. okt 2022

@hiro bola reklama na nete

polienko112
4. okt 2022

@moonlight1210 boli to fotky, ktoré my vyskočili ako reklama na facebooku

mircalla
4. okt 2022

@polienko112 To by si mohla vediet, ze taketo firmy zneuzivaju verejne zname osobnosti....Ze to skutocne Caputova neodporucala. Potom sa nedivte....Skratka ste naleteli podvodnikom, na peniaze zabudni

hiro
4. okt 2022

@polienko112 Kedze oni nesmu byt v reklame tak uz ta reklama sama o sebe bola podvod... tak si staci domysliet ze ani produkt nebude seriozny.
Ale fakt by ma zaujimalo ze ci uz viete aka to je firma? Aky ma nazov? Kde sidli? Na tej stranke nie je nic, jedine co sa odvolavaju na nazov web stranky. A co vidim cez who is este aj ta webova stranka ma vlastnika na Bahamach cez firmu ktora schovava pravych vlastnikov internetovej domeny.

moonlight1210
4. okt 2022

@polienko112 nuz, myslela som si, ze to bude niektora z tychto podvodnych reklam, ktore zneuzivaju z webu nahodne vybrate obrazky kohokolvek znameho z danej krajiny, aby sa na oko tvarili doveryhodne.

Mozes sice oslovit Caputovu, ci Hegera, ale oni maximalne zacnu riesit, ze ich foto bolo zneuzite na podvod. Ak sa taka kauza zverejni, tak tebe to akurat utrzi hanbu za nerozumny, naivny pristup a v roznych diskusiach sa z teba budu ludia smiat.

Skus teda riesit s ostatnymi TowardSource, ak sa s tym da vobec nieco robit, ale domahat sa nahrady za svoj omyl u prezidentky neodporucam.

tmisura
Autor odpoveď zmazal
tmisura
16. okt 2022

ja som tiez investoval do tejto firmy, v podstate ich minimum. Po tom co zacali na mna tlacit s investiciamiam do nezmyselnych projektov vratane toho aby som prepojil s imi svoje kryptomenove wallety, tak som s nimi skoncil. Boli nesmierne otravni az vlezli, a to je nieco co ma vie vzdy odradit...

slavkababinska
Autor odpoveď zmazal
lacovolf
8. nov 2022

@lulu2411 môžeš mi prosím dať správu , ako riešite problém s Towards source ? sú nekontaktný a nechcem vyčkávať ale zavčasu to riešiť , pokiaľ sa to ešte dá

slavkababinska
Autor odpoveď zmazal
hiro
9. nov 2022

@lacovolf Nemas co riesit. Nielenze nevies ako sa vola ta firma ale ani v ktorej krajine sidli. Kludne to moze byt len nejaka skupinka indov co si takto zarabaju.

lulu2411
9. nov 2022

@lacovolf bohuzial nijako. Podali sme trestne oznámenie a bolo policiou zamietnuté. Zamietli to každému z nás co sme ho podávali.

zooeynka
9. nov 2022

@lulu2411 z akeho dovodu?