icon

Olej sv. Charbela - použitie

9. nov 2022

Ahojte, dostal sa ku mne olej sv. Charbela aj s ružencom. Prosím Vás, neviete ako sa používa? Pôvodne som si myslela, že sa po modlitbe natiera na miesto ktoré je ranené. Ale vraj nie. Budem rada ak mi poradíte.

veronika3110
•
9. nov 2022

ja viem tak, že sa ním robí znak kríža buď na čele, alebo na tom bolestivom mieste

zuzinka888
•
9. nov 2022

Kludne mozes aj takto + krizik na celo ruky nohy....kde mal Jezis rany

lejluska
•
9. nov 2022

Ja som si v tehotenstve týmto olejom robila krížik na brucho aj na čelo keďže som mala veľmi rizikové tehotenstvo 🙂

vemi23
•
7. feb 2023

Prosim vas kde sa da kúpiť ten olej? Ďakujem

alankost
•
23. feb 2023

S olejom sa robí znak kríža a na čele, alebo na mieste tela kde cítite bolesť, alebo sa môže kvapka oleja naliať do pohára s vodou, alebo sa môže zamiešať s jedlom.

zuzinka888
•
23. feb 2023

@vemi23 kupit sa neda, aspon ja som sa s tym este nestretla. Ale " kupuje " sa na putnickych miestach- v Libanone.

alankost
•
25. feb 2023

na tejto email adrese si môžete vypýtať a vám pošlu :info@domulavysvcharbela.sk, nič za to nechcú,len potom prikládaju ich č.účtu ak by ste chceli dobrovolne pripieť

lucianna469
•
25. jún 2023

@alankost Prosím Vás, viete mi povedať, do koľkých dní odpovedajú na maily?

vemi23
•
26. jún 2023

@lucianna469 noo ja si uz nepamatam ale cca do 2 dni mozno

mata1278
•
24. jan 2024

@lejluska dobrý deň chcem sa opýtať kde ste kúpila olejčeky sv.Charbela?

lejluska
•
24. jan 2024

@mata1278 z jednej stránky, ale žiaľ už dlhšie ju nemôžem nájsť... akurát v pondelok som objednala odtiaľ https://www.cirkevnepredmety.sk/kategoria/svate... ☺️

jarkakennedy
•
29. máj 2024

Ahojte ja som napísala ako píšu na tej stránke email 5.5.2024 a olej mi prišiel do schránky 27.5. 2024

https://svatycharbel.estranky.sk/clanky/olej-sv...

vcielka45
•
24. júl 2024

@lejluska ktorý presne ten prvy

barbinosa
•
16. okt 2025
@lejluska

Ja som si v tehotenstve týmto olejom robila krížik na brucho aj na čelo keďže som mala veľmi rizikové tehotenstvo 🙂

@lejluska a olejček pomohol vám ?

lejluska
•
17. okt 2025
@barbinosa

@lejluska a olejček pomohol vám ?

@barbinosa dieťatko som donosila, chlapček je zdravý vďaka Bohu už má 5 rokov ☺️ pri pôrode mi museli zobrať maternicu ale verím, že vďaka modlitbám všetko dopadlo dobre 😉 ja som si olejom mazala bruško keďže mali podozrenie, že mi placenta bude vrastať do močového mechúra proste je to na dlhšie.... našťastie toto sa nepotvrdilo 🙂