icon

Omylom som vytočila číslo 112: Hrozí mi niečo?

vikinaa01
11. jún 2024

Dobrý deň potrebujem poradiť,mala som mobil vo vrecku a omylom sa vytocilo číslo 112 nevšimla som si to pokiaľ sa neozvali a hneď hovor neskončili,neviem čo teraz či mi niečo hrozí alebo nie. Za info ďakujem.

taynee
•
Odpoveď bola odstránená
•
rusalinka
•
11. jún 2024

Ja som takto zavolala z auta, chcela som zapnúť svetlo, nepozerala som sa a namiesto svetla som stlačila SOS. Vypnúť sa to nedalo, zavolali, vysvetlila som, ospravedlnila sa. Pochopili, očividne som nebola ani prvá ani posledná 🙂

thereisabear
•
11. jún 2024

Pred časom som mala mobil, čo mi sám od seba niekedy vytáčal 112. Žiadna pokuta neprišla, ani nič podobné.

babababka
•
11. jún 2024

Ospravedlním sa a hotovo.Stať sa to môže hocikomu,dôležité je povedať:pardon,ide o omyl.

vikinaa01
autor
•
11. jún 2024

@taynee Ja som im nepovedala nic,všimla som si až keď hovor ukončili :/

klip0
•
11. jún 2024

@vikinaa01 a koľko trval ten hovor ? Tak asi usúdili sami že ide o omyl

bloger
•
11. jún 2024

Nie nič ti nehrozí.

thirstymonk
•
11. jún 2024

Moja sestra praxovala ma dispecingu 112 a vravela, ze kym clovek nerobi vyslovene svinstvo (napr. dajaka banda podpalovali bedne a potom volali 112, ze "aj tak nas nechytite"), tak to nikto riesit nebude, ze sa to nikomu nechce.

larisa
•
11. jún 2024

Aj mne sa stalo ze náhodne mobil začal vytáčat 112 ale našťastie som to rýchlo zrušila.

jomarch
•
11. jún 2024

@vikinaa01 mne sa to tiez stalo, omylom som to vytocila ani som nevedela a zistila som to, az ked hovor bezal 13 minut. nezlozili, asi pre istotu, ak by islo o nejaku emergency. ja cela biela zelena samozrejme 😂😂😂 ze budem platit za vyjazd alebo co, rychlo som to skoncila a volala naspat, ospravedlnovala som sa a operator, inak velmi mily, mi vysvetlil, ze sa to stava velmi casto, ze ludia aj len tak vo vrecku nechtiac vytocia 112. nemas sa coho obavat.

vikinaa01
autor
•
11. jún 2024

@klip0 pár sekúnd

michaela329
•
11. jún 2024

@vikinaa01 nie, mne sa to tiež stalo. Volali mi naspäť, ospravedlnila som sa a bolo to ok.