Operácia štítnej žľazy v Banskej Bystrici
Ahojte. Môj endokrinológ mi po niekoľkých rokoch sledovania a liečby štítnej žľazy odporučil jej úplné operačné odstránenie. Odporúča mi BB, lebo tam jediní robia metódou MIVAT, teda laparoskopicky. Aké máte skúsenosti práve s touto nemocnicou? Myslím prístup lekárov, sestier, dĺžku hospitalizácie, priebeh a hocičo, čo by bolo dobré vedieť. Ďakujem.
Zdravím dievčatá ja som bola tiež operovana 14.2 dávate si niečo na jazvu? Ďakujem
Tak dievcata,histologia NEGATIVNA tak som ŠŤASTNÁ ako blcha 🙂 Dakujem vam za odporu a zelam nam vsetkym statocbym vela vela zdravia a pohody 🙂 kraaaasny den 🙂
Tak už mám konečne termín. Idem pod nôž 24. júla. Tak prosím držte palce 😉
Ja dnes som prisla domov z nemocnice, utorok ma operovali. Vyberali celu, takze mam taky 8 cm rez na krku. Ale inac v pohode, uz aj hlas mam v norme, len este trosku tazsko sa prehltava. Uz len cakat na histologiu.
Operoval ma dr. Sinkovic. No ja s oddychovanim mám najvacsi problém. Mne to neide. 🙂
Dievčatá a ako to bolo s užívaním liekov? Niekde som počula, že pred operáciou na istý čas vysadia eutyrox a inde zas, že po operácii. Neviem si predstaviť, že budem bez liekov. Opäť zažívať to, čo pred nastavením liečby. 😒

@xeni81 záleží, podľa toho, aký bude výsledok histológie. Či bude treba ešte ďalšiu liečbu. Manžel mal operáciu 15. 12. a teraz je práve na jóde v Martine. Ešte je stále na PN.