icon

Operácia štítnej žľazy v Banskej Bystrici

anik56
1. jan 2018

Ahojte. Môj endokrinológ mi po niekoľkých rokoch sledovania a liečby štítnej žľazy odporučil jej úplné operačné odstránenie. Odporúča mi BB, lebo tam jediní robia metódou MIVAT, teda laparoskopicky. Aké máte skúsenosti práve s touto nemocnicou? Myslím prístup lekárov, sestier, dĺžku hospitalizácie, priebeh a hocičo, čo by bolo dobré vedieť. Ďakujem.

Strana
z4
anik56
autor
21. feb 2019

@gabilili ja odporúčam Banskú Bytricu. Tiež som sa bála, to je normálne. Ale ten personál ti to tak odľahčí, že ani nebudeš vedieť kedy zaspíš a zrazu sa zobudíš 🙂

gabilili
21. feb 2019

Ja mam paniku z toho že sa už nezobudim 🙄🙍‍♀️ a moje myšlienky myslia len na to najhoršie...

anik56
autor
23. feb 2019

@gabilili tiež som sa bála. To je prirodzené. Ale podržali ma ľudia okolo. Omša odslúžená, xy ľudí sa za mňa modlilo, lebo som sa fakt bála. Ale prebudila som sa ako všetci po tejto operácii. Dala som sa na to, lebo ešte viac som sa bála toho, že sa to zvrhne na zhubný nádor. A mám vyoperovanú celú. 🙂

mery1963
26. feb 2019

Ahojte.Ja som už po operácii.Bola som v B.Bystrici,operoval ma Mudr.Vladovič.Strašne som sa bála,bola to moja prvá operácia.Operovali ma v piatok 4.januára a v nedelu 6.1 som už išla domov.Všetky,ktoré máte pred operáciou NEBOJTE sa nie je to nič hrozné.Uspia vás ani neviete ako ,bolesti po operácii som mala minimálne,akurát tie hadičky z krku sú nepríjemné .Histologia bola negatívna,brali mi pravý lalok,lieky nemusím brať nakolko hormoný mám v norme.Na PN ke som bola 5 týždnov.Jazva je malá 3 cm aj sa pekne hojí.B.Bystricu odporúčam

gabilili
27. feb 2019

@mery1963 a pred tým vám robili aj punkciu? Ci vás rovno poslali na operáciu?

mery1963
27. feb 2019

nie punkciu mi nerobili ,na sonografii mi hned povedala endokrinologička ,že je to ohraničený uzol,ktorý bude len rásť a musí ísť von. Operácia ma neminie,iné riešenie nebolo.Tak som sa rozhodla to hned riešiť,lebo nemalo význam to odkladať.

ivankapolak
9. jan 2020

Ahojte, prosím vás rada by som sa objednala k Mudr. Vladovicovi na operáciu. Máte niektorá kontakt na ktorom ste sa k nemu objednali? Treba ísť predtým k nemu ešte na nejakú konzultáciu alebo sa môžem rovno objednať na operáciu. Moja endokrinologicka má doporučila vybrať ľavu stranu kvôli veľkému uzlu. Vďaka za pomoc

mery1963
9. jan 2020

Ahoj,jasom bola na konzultáciu,kde mi určili termín operácie,povedia aké predoperačné vyšetrenie treba urobiť.Na operáciu som čakala 6 týždňov.Kontakt na ambulanciu 048/4413015 .Treba povedať ,že chceš ísť Mudr.Vladovičovi,lebo neordinuje každý deň.Ambulancia sa nachádza na 5. poschodí Blok B1.Na izbe so mnou bola jedna pani ,ktorá nebola na konzultáciu,tej to všetko vybavila jej endokrinologička.

ivankapolak
10. jan 2020

Ďakujem pekne za odpoved. Bola si tam spokojná?

mery1963
13. jan 2020

Bola som spokojná a hlavne šťastná ,že to mám za sebou.4.januára bol rok čo ma operovali a jazvu mi absolútne nie je vidno.Žiadna stopa po reze,preto odporúčam operáciu laparoskopicky.

gia88
20. jan 2020

@ivankapolak ahoj,ja som volala sem: 048/441 32 80 a musis prist a termin ti da on potom.je skvely 🙂

Strana
z4