icon

Oplatí sa ísť do Biedronky?

10. mar 2025

Boli ste už? Oplatí sa ísť ? Koľko tam prosím stojí pranie a plienky ?

belasy_motylik
10. mar 2025

Už majú leták na nete, pozri ceny, my chodíme do Poľska a v porovnaní s cenami tam sa tie tu absolútne neoplatia, ak sa teda pýtaš na tie slovenské Biedronky. Mnohé ceny sú len o pár centov nižšie od tých v iných obchodov, v Poľsku bývajú v akcii výrazne nižšie aj o trištvrte ceny. Ale zase konkrétne pranie a plienky nekupujeme, skôr potraviny, tak sa vyjadrujem len k tomu čo viem.

wikiwiki
10. mar 2025

Nenaháňam sa len pre tých pár eur dolu 🙏 Muselo by mi teda poriadne hrabať.

kikahub
10. mar 2025

a to su tam fakt take uzasne ceny alebo ako?

rachel36a
10. mar 2025

Pozerala som leták, a nič nebolo extra lacné...tak ako v bežných reťazcoch co tu už máme...niečo o par centov lacnejsie, niečo o par centov drahsie

romino
10. mar 2025

myslim ze mame celkom dobru konkurenciu na slovensku.
v akciach su celkom slusne zlavy .. zvlast oproti tomu, ak by som kupoval bez planovania v prvej najblizsej Jednote
pochybujem ze by vedela byt Biedronka zrazu este lacnejsia, .. a trvalo lacnejsia ... za identicke produkty (a nie dake napodobeniny znamych znaciek) ..

zuzinka888
10. mar 2025

Tak mne sa oplati- plnotucne mlieko 0, 49€ a to na mesiac vypijeme 4 kartony🤣. Plus ine vyrobky ci drogeria plienky a je to aj 20 € na tyzdenny nakup oproti Sk

rachel36a
10. mar 2025

@zuzinka888 ald to si nebola v Biedronke na SK? Lebo tam takáto cena mlieka nie je

kiwi3
10. mar 2025

neviem, ci to nebude tak, ze sa skor biedronka prisosobi miestnym cenam, ako ze by ich zrazila nizsie... inak nerozumiem lokalitam tych predajni, vacsina zakaznikov tam musi prist autom, kde je potom uspora? pride mi to nelogicke

zuzinka888
10. mar 2025

@rachel36a polsko

rachel36a
10. mar 2025

@zuzinka888 to áno, ale na SK sa vôbec neoplatí... ceny ako v kauflsnde alebo lidli

veverkaa2
10. mar 2025

Ani nie. Drahšie ako v iných obchodoch.

frflos_nespokojny
10. mar 2025

pokial myslis v polsku, tak ano oplati sa, ale treba pozriet letaky.
samozrejme zastavim sa ak som v polsku a to v biedronke alebo v lidli. zalezi kde sa prave nachadzam, ale vyslovene koli tomu nechodim, len ak je cesta

petronela1305
10. mar 2025

@kiwi3 neviem kde žiješ ale zvyčajne veľké obchody sú mimo centra mesta to není jednota že v každej dedine je .napr biedronka Zvolen okolo je Tesco aj lidl

simca06022011
10. mar 2025

boli sme vcera, isli sme okolo nahodou v ZV.. a to bol otras.. Hlava na hlave a pre mna to bol lidl 2 a to bez urazky. NIc extra a ceny tiez nic extra. Som to prebehla, do PL chodime napr. na caj ja a chlap syry a maso (tu jeden ten syr nasiel tiez), ale z toho tu nemali nic v ponuke. Ja som si chmatla jednu cokoladu, chlap daco tiez a bolo po nakupe a tesila som sa prec, lebo tam totalne psycho, ako pri otvoreni samozrejme. 99% ludi na prechadzke :DD

kiwi3
10. mar 2025

@petronela1305 v Bratislave a auto ani nemám. Všetky obchody mam do 15 min pesi (tesco,lidl, kaufland, terno,kraj,billa)

petronela1305
10. mar 2025

@kiwi3 to bývaš v dobrej časti potom .ja som len nechápala v čom ti to príde nelogické ísť autom na nákupy.samozrejme rožok saláma pôjdem pešo ale na veľký nákup auto

kiwi3
10. mar 2025

@petronela1305 tak príde mi, že to je od všetkého ďaleko. Zvyšní predajcovia sú v mestách, kam veľa ľudí chodí peso. Takí dôchodcovia väčšinou nesoferuju, zvlášť babky, keď su same. Ani veľa žien nechodí autom. Kopec zákazníkov to teda hneď vylučuje. Preto je to blbá poloha, neskocis si tam len tak kúpiť pár vecí, čo je určite polka nákupov, lebo nie kazdy robí veľké zásoby.

angelous1991
10. mar 2025

Poľsky obchod ale slovanské ceny bohužiaľ sa to s poľskom porovnávať nedá .

petronela1305
10. mar 2025

@kiwi3 môj drahy jazdí a podľa neho to je aj kvôli zásobovaniu . Či sú to obchody ako Tesco a podobne ale aj veľké stavebné ako oni zvyčajne sú na periférií mesta kde sa dá ľahko vojsť aj vyjst

petronela1305
10. mar 2025

@kiwi3 pre dôchodcov sú Kaufland a Lidl a hlavne keď je akcia to sú ako kobylky a piatok ani nehovorím od rána hlava na hlave

riyadh
10. mar 2025

Zalezi, ako daleko byvas od Pl hranic, Biedronka. Nam sa oplati isto, mame na skok do PL.

ekira1
11. mar 2025

Tak zamyslíme sa, slovenský výrobca pre všetky obchody vyrobí niečo za 0,50€, zisk má 0,20€ iba pre biedronku to isté vyrobí za 0,30€. To ťažko, však. Takže ak je niečo v Sk biedronke lacnejšie, je to na úkor kvality. Biedronka si nezníži zisk a výrobca to nebude vyrábať zadarmo.. keď už, tak biedronka v pl, iné výrobné náklady, iné DPH..

slawka2208
19. aug 2025
@belasy_motylik

Už majú leták na nete, pozri ceny, my chodíme do Poľska a v porovnaní s cenami tam sa tie tu absolútne neoplatia, ak sa teda pýtaš na tie slovenské Biedronky. Mnohé ceny sú len o pár centov nižšie od tých v iných obchodov, v Poľsku bývajú v akcii výrazne nižšie aj o trištvrte ceny. Ale zase konkrétne pranie a plienky nekupujeme, skôr potraviny, tak sa vyjadrujem len k tomu čo viem.

@belasy_motylik pekný deň prajem, prosím Vás čo takého kupujete v biedronke? čo sa vyhodne oplatí? ideme na dovolenku z počutia viem že chodia aj priamo konkrétne na nakup potravín. Len prosím neviem čo takého sa oplatí? Kartu biedronky som si teraz stiahla. Chcem sa spýtať platite kartou v zlotých alebo eurách?

ekira1
19. aug 2025
@slawka2208

@belasy_motylik pekný deň prajem, prosím Vás čo takého kupujete v biedronke? čo sa vyhodne oplatí? ideme na dovolenku z počutia viem že chodia aj priamo konkrétne na nakup potravín. Len prosím neviem čo takého sa oplatí? Kartu biedronky som si teraz stiahla. Chcem sa spýtať platite kartou v zlotých alebo eurách?

@slawka2208 zázrak nečakaj a zaplatíš v zlotých, banka prepočíta kurz a stiahnu sa ti z účtu eurá.

frflos_nespokojny
20. aug 2025
@slawka2208

@slawka2208 ak mas apku, tak si pozri letak a mozno si aj vyberies

belasy_motylik
20. aug 2025
@slawka2208

@slawka2208 z nášho pohľadu oplatí, výber tovaru záleží od toho čo kupujete bežne v rámci jedálnička, určite si stiahni appku a pozri leták, my to kombinujeme aj s poľským Lidlom a Kauflandom a vždy nakúpime toho dosť, potraviny sú kvalitné a cenovo vždy ušetríme, no a keďže to vždy máme spojené aj s výletom, tak je nákup na konci dňa, otvorené majú dlho, nahádžeme veci do kufra a ideme domov. Platíme vždy kartou cez Revolt prevodom do ich meny.

slawka2208
25. aug 2025
@belasy_motylik

@slawka2208 z nášho pohľadu oplatí, výber tovaru záleží od toho čo kupujete bežne v rámci jedálnička, určite si stiahni appku a pozri leták, my to kombinujeme aj s poľským Lidlom a Kauflandom a vždy nakúpime toho dosť, potraviny sú kvalitné a cenovo vždy ušetríme, no a keďže to vždy máme spojené aj s výletom, tak je nákup na konci dňa, otvorené majú dlho, nahádžeme veci do kufra a ideme domov. Platíme vždy kartou cez Revolt prevodom do ich meny.

@belasy_motylik ešte by som sa chcela spýtať na otázku koľko množstva je dovolené kúpit. Napríklad tu. 2+2 ale limit je 4. Takže môžem kúpiť len 4 jogurty? Alebo môžem kúpiť 8+8 ďakujem

belasy_motylik
25. aug 2025
@slawka2208

@belasy_motylik ešte by som sa chcela spýtať na otázku koľko množstva je dovolené kúpit. Napríklad tu. 2+2 ale limit je 4. Takže môžem kúpiť len 4 jogurty? Alebo môžem kúpiť 8+8 ďakujem

@slawka2208 ak chceš za akciovú cenu tak vždy len uvedený počet na letáku na jednu Biedronka kartu. Ale môžeš použiť viac kariet na viac nákupov, napríklad zoberieš 12 jogurtov, rozdelíš to pri samoobslužnej pokladni na 3 nákupy a použiješ 3 karty. Stačí ak máš vytlačený čiarový napr. na papieri, alebo spravený screenshot tak akoby sa dal zosnímať.