Oplatí sa viac paušál od O2 alebo Orange?
Dobrý deň,
Kto má skúsenosti s obidvoma operátormi a od obidvoch najvyšší paušal? (O2-Bezstarostný, Orange-Prémiový). Kde sa to viac oplatí?
Ďakujem
@ano12345 volaj Denne: 13:00–16:00 hod, +421 43 429 32 02-7 pomozu ti 😉
@frflos_nespokojny podla tvojho username to potrebujes ty. preto ti doprajem kvalitu! nie ako ty mne!
Tel.: +420 284 016 111.
Fax: +420 284 016 595.
Web: www.bohnice.cz.
E-mail: podatelna@bohnice.cz.
v priprade ze uz ani tam ti nepomozu tak
Telefonní ústředna
+420 493 507 111
alebo rovno mozes ist aj osobne na exkurziu a dufam ze taky postih čobolsky sa uz nikdy nevrati z tej exkurzie
Věznice Valdice
Nám. Míru 55
507 11 Valdice
@ano12345 si akcionarka, ze ma tlacis za hranice? 😉
@frflos_nespokojny vyvesti si cobole😘😘😘
Orange ma velmi dobre pokrytie, O2 dobre ceny, aspon Radosť.
Ja pouzivam radosť ( dáta ) a 4ku ( kredit - volania a sms ) a zatiaľ spokojnosť, a hlavne vies to kedykoľvek zrušiť, nie ako inde kde mas 2 rocne viazanosti a podobne.
Cenovo sa mi viac oplatil Orange, muž má O2 a veru, ja mávam problémy so signálom veľmi často, kým on takmer vôbec. Minule sme boli v horskom hoteli, ja som sa z celého rezortu nemohla dovolať, bola som úplne odrezaná od sveta, on telefonoval bez ťažkostí. V práci to mám podobné, kolegovia s O2 telefonujú z kancelárie, ja musím chodiť pred budovu (sme na periférií, mimo mesta). Takže, nie je to len o cene ☹
@fliacik O2 a Telekom su parodia na slovenskych operátorov 😅, ale O2 ma aspon dobre ceny, teraz ako je ta Radost - 100GB - 17€ mesacne, po minuti ide internet dalej ale pomalsie ( 2 mbps ).
@ano12345 si akcionarka, ze ma tlacis za hranice? 😉
@frflos_nespokojny" Majiteľka telekomu " 😅, co ti poviem.
Paci sa mi ako na diskusnych forach neprispievaju len ludia, ale aj zamestnanci od operatorov a podobny, ktory im len dalej propaguju svoje sluzby, bez ohladu na relevantnost informacii.
@frflos_nespokojny" Majiteľka telekomu " 😅, co ti poviem.
Paci sa mi ako na diskusnych forach neprispievaju len ludia, ale aj zamestnanci od operatorov a podobny, ktory im len dalej propaguju svoje sluzby, bez ohladu na relevantnost informacii.
@uctik nevysiel kseft a este svoje dni !
potom to tak vyzera.
potom to tak vyzera.
potom to tak vyzera.
@frflos_nespokojny dvaja madarski coboli s @uctik alias tajni zamestnanci O2 sa tu nasli😂😂
@frflos_nespokojny dvaja madarski coboli s @uctik alias tajni zamestnanci O2 sa tu nasli😂😂
@ano12345 si dobra etnograficka odbornicka vystudovana asi za slaninu 😉
a tajny? 😂
@anonym_autor išiel by som do Orange, kvôli lepšiemu pokrytiu, aspoň zatiaľ čo som mal skúsenosti, aj s O2, ale ak nechceš veľa platiť, určite vyskúšaj radosť, Orange má podobnú ponuku 100GB+ neobmedzené minúty, ale len pre študentov s isicom.....
@ano12345 keby aspoň to 😅, keby aspoň pracujem pre jedného zo slovenských operátorov 😅, ja to tu všetko hodnotím na základe vlastných skúseností, nech si každý vyberie čo chce, ja mu môžem len poradiť, ale nájdu sa tu určite aj taký ako píšeš ( zamestnanci ), ktorý propagujú svoju firmu, a natom nieje nič zle, ale nieje to potom 100% dôveryhodná rada.
@ano12345 keby aspoň to 😅, keby aspoň pracujem pre jedného zo slovenských operátorov 😅, ja to tu všetko hodnotím na základe vlastných skúseností, nech si každý vyberie čo chce, ja mu môžem len poradiť, ale nájdu sa tu určite aj taký ako píšeš ( zamestnanci ), ktorý propagujú svoju firmu, a natom nieje nič zle, ale nieje to potom 100% dôveryhodná rada.
@uctik z pohľadu zákazníka, a nie operátora *

@frflos_nespokojny podobne trapko. Chod sa liecit.