Oplatia sa teraz auta z dovozu?
Kedysi to bolo vyhodne..kupoval niekto za posledny cca polrok?oplati sa?
@artificiallife za posledny pol rok myslim preto,lebo inflacia,kriza skoro v celej Europe.tak ci tie ceny nestupli brutalne aj v zapadnej Europe odkial sa auta bezne dovazali,Nemecko,Holandsko,co ja viem kde este.ano,doviest cez nejaku firmu som myslel.osobne auto pre rodinu ,urcite nie elektromobil
@artificiallife toto je z r.2020.to uz davno nemusi platit kopec veci
Oplatilo sa to pred 15 r🙂
Veď skús oslov niekoho, kto sa tým živí.Alebo si sám pozri zahraničné weby s málo poškodeným autom niekedy stačilo vymeniť dvere, nárazník zistí si či môžeš ísť po vl.osi, lebo odsťahovka je drahá a choď na výlet🙂myslím, že ceny sú tam nižšie ako v našich bazároch, lebo na nové sa dlho čaka a ceny sú tu za staršie vysoké.Muz má kamaráta v Darexe a hovoril, že voľakedy nepredajné auta idú teraz veľmi rychlo
Čo viem najlacnejšie boli z Belgicka, Holandska robila som na hraniciach a mala kontakty na autickarov, ale už nemám.Vacsina z nich si už spravila vlastne bazáre a nekupujú priamo pre zakaznika
@luccija hm,cize asi nie idealna doba na kupu akehokolvek auta,ze?
@artificiallife dakujem za tipy!naozaj.povenujem sa tomu v najblizsie tyzdne
Nie,momentálne nie. Ceny išli za posledný rok hore,si priplatíš o také 2000 viac,ako pred rokom.
@brembo ale dolu uz asi tie ceny nepojdu?
Ťažko predpovedať,ale myslím,že to asi lepšie zatiaľ nebude. Záujem o použité autá je veľký,vďaka tlaku Eu na elektroautá.
Riešili sme to.Hladali sme auto primárne z dovozu aj za cenu ze riskujete jeho minulosť- cakali sme ze bude lacnejsie. Nakoniec sme kúpili zo Slovenska výhodnejšie, po (prvom majiteľovi ) ako ponúkané auta z dovozu. Aspoň teda tí, ktorých sme sa na tie auta informovali nám hovorili ze sa im to podarí zohnať za cca 35000 č štandarde v akom chceme. Tu sme kúpili za 30500
@artificiallife 8-9 mieste do 5 rokov, malo km nabehane. Kúpili sme tu a 3rocne. A aj sme myslím výhodné pre obe strany predali naše 5 ročne
@artificiallife traja známy mi pozerali zahraničie. A teda. Skôr sa mi oplatilo tu. Aj keď samozrejme výber bol slabí v tej kategorii. Ale za tých 34-35000 by sme zohnali aj tu bez problémov.
@cecilia29 a nebali ste sa napr.stahovanych kilometrov? Toto by sa napr.v Nemecku nestalo,tu je to narodny sport
No jeden pan ktorý nám zisťoval ceny v nemecku mi povedal , že on už nedovaza, ze nie je konkurencie schopný tým ktorí sťahujú, a ze je ich skutočne dosť. Tuná som sa až tak nebála. Kupovai sme 3 ročne auto, ktoré aj reálne mohlo mat tých 54000km, 1 majiteľ. Z autobazárov by som sa kupovať bála. Takto keď človek vidí ôd koho kupuje tak si myslím, že je to iné.
My sme si boli pred pol rokom po auto v Holandsku. Bola super cena tak sme neváhali. Teraz by sme to auto tu na Slovensku predali o dobrých pár tisíc EUR viac. Ale veľmi záleží aké. Treba si urobiť prehľad.
@3petka das mi prosim nejaky link kde ste nasli?
@cecilia29 hej,rozumiem.a davali ste si auto predtym testovat u nejakeho servisaka?myslim predtym nez ste ho kupili
@artificiallife tak si to predstavujem👍
Bol s nami na obhliadke majiteľ servisu.
@cecilia29 👍