Optimisticky naladené snažilky
Nauč sa smiať so slzami v očiach, nauč sa pohladiť zovretú dlan, rozdať všetko, nevziať nič a pochopiť, prečo sa oplatí žiť... 😉

•
8. aug 2008aj torta je super, hlavne pre take ako ja-sladkokrvne 😃 😃 😃 fuuu, co by som dala za taky dobry zakusok, tusim zacinam byt hladna :-p
0
Dobre ranko a prajem vam krasny vikend 😉 🙂
CIky 😃 😃 😃 aj ja si pripadam ako somalske deco 😃 😃 😃 Verim ze si sa perfektne zabavila a vysantila to somalske brusko 😃 😃 😃 Ciky tebe uz vlozili babuliatka =-) niejako som to presvihla |-|
Dici odhod depky a uz aj , fuj nech su prec a usmievaj sa aj nasilu, to pomaha 😉 🙂
CIky 😃 😃 😃 aj ja si pripadam ako somalske deco 😃 😃 😃 Verim ze si sa perfektne zabavila a vysantila to somalske brusko 😃 😃 😃 Ciky tebe uz vlozili babuliatka =-) niejako som to presvihla |-|
Dici odhod depky a uz aj , fuj nech su prec a usmievaj sa aj nasilu, to pomaha 😉 🙂
Dobré ránko spachtoši.................Oslava bola v rámci slušnosti.Dostala som od kamarátky susedky senzačnú vonavku,super knihu o kresbe a malovaní a peknú orchideu-moju srdcovku........ 🙂 Ideme o 15:00 do Ziliny na Báthoričku.Uvdím ju 2 krát,ale v lepšom kine s lepšími ludmi. 🙂 Bábätko dostanem ZAJTRA do bruška.Tak ak by som sem neprišla,tak ležkám..........Proste chcem zajtra ležať-tak som sa rozhodla.Aj ked-bude mi ták smutno. 😞 za vami.
Ahoj Cikytka, tak ja som necakane zmizla na vikend, moj manzel ma vystrnadil z bytu, boli sme na vidieku 😃 a v utorok idem na tyzden zase, strazit tu moju polamanu maminu 😃 AAAAle myslela som dnes na teba, a drzala palceky, tak si dam repete zajtra!!!To tu mas riadny funclub 😃 😃 😃 Dufam ze si pripravena na nasledky, lebo teraz to vyjde!!!Boze tak sa uz na zajtra aj za teba tesim, somalcatko 😃 😃 😃
Dobre ranko,
Dici citim z teba smutok, prosim naprav to 🙂
Ciky nebojkaj ved tie najslabsie najlepsie bojuju aj moj manzelik to povedal aj Tinuske dali tri slabsie a caka babetko 😉 🙂 Drzkaj sa myslim na teba x-)
Mna vcera navstivila mamka tak som sem nastihala kukunut 🙂 Zajtra mam odber vajicok o 9:00hod, tak sa tesim :-p ale potom budem taka 😃
Dici citim z teba smutok, prosim naprav to 🙂
Ciky nebojkaj ved tie najslabsie najlepsie bojuju aj moj manzelik to povedal aj Tinuske dali tri slabsie a caka babetko 😉 🙂 Drzkaj sa myslim na teba x-)
Mna vcera navstivila mamka tak som sem nastihala kukunut 🙂 Zajtra mam odber vajicok o 9:00hod, tak sa tesim :-p ale potom budem taka 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli