icon

Optimisticky naladené snažilky

cikyta
31. júl 2008

Nauč sa smiať so slzami v očiach, nauč sa pohladiť zovretú dlan, rozdať všetko, nevziať nič a pochopiť, prečo sa oplatí žiť... 😉

cikyta
autor
31. aug 2008

Hviezdička ahoj.Začala som to približne rátať a vyšlo mi,že tie 4 dni pred menštruáciou si testovala zhruba 12 den a tie // sa tam slabo mohli zjaviť.Ale ak by si testovala dnes-to je zhruba 16 den po oplodnení,tak by ti už určite ukázalo pekné palice //.Ale rátala som , že 14.si mala styk a na druhý den začala ovulka.Už toho 18 by bolo neskoro.Spermie by 4 dni určite neprežili.Takže skús testík-bud alebo-a držím ti velmi palce!Daj vedieť. 😉

cikyta
autor
31. aug 2008

Niečo na ranajky:TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😀 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😀 TTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😀 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTT 😀 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTT 😀 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😀 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😀 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😀 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😀 -papinkajte kočky!(Ja idem do obchodu kúpiť čosi na papanie Silvii,lebo si zmyslela v noci jesť nanuky!)

melisska
31. aug 2008

tak babulky vlozila som vam vcerajsi vecerny testik 😉 Ciky mrkni

lauritka
31. aug 2008

melisska je to tam 😉

dicinka1
31. aug 2008

meliska..gratulujem.....z celeho srdiecka...

melisska
31. aug 2008

Babulky dakujem 😵

kuspitka
31. aug 2008

Ahoj dicinka.
uz som zacala......

cikyta
autor
31. aug 2008

Meliska.Nech o tom nikto nepochybuje!Si tehotná len taký lusk!Utorok chod hned na krv.Nečakaj.Ešte stále dovolenkujú v CAR?

endzi30
31. aug 2008

no melisska, tu uz fakt nie je co riesit, uz si zacni vybavovat ku komu pojdes rodit 😀 😀 😀

ciky, takze tvoja mala eskimacka dostala chut na studene? 😀 😀 skoro mi zabehla zubna pasta, ze NANUKY 😀

cikyta
autor
31. aug 2008

No enzi,ešte keby bola Silvia z KETU,tak by som to pochopila,ale takto...Minule nanuková torta o pol 1 a teraz o pol noci nanuk.Proste nezaspím,dokial to nezjem. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

endzi30
31. aug 2008

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

endzi30
31. aug 2008

no na tvojom mieste by som uz pomaly zacala aj s prestavbou bytu/domu na IGLUU 😀

cikyta
autor
31. aug 2008

No enzi.A v zime budem v noci lízať parapety,ked si už všetky nanuky pojem.

endzi30
31. aug 2008

neboj neboj........snad ked bude tuha zima, mozem papat predsa SNIEZIK 😎

endzi30
31. aug 2008

mozeS.....nie mozeM.....uuups preklep

cikyta
autor
31. aug 2008

No ved práve zato budem lízať vonkajšie parapety.No,už musím ísť zase venčiť.Chlapa mám v práci,tak musím ísť ja s tým mojím trdlom jedovatým von. 🙂

melisska
31. aug 2008

Dakujem ste zlate, ze rodit 😀 Ciky maju dovolenku do 8.9. a velmisa mi do SNV nechce, ved mi pobabrali vsetko, a neverim ked su tie testy pozitivne ze v krvi nic nieje.

cikyta
autor
31. aug 2008

Meliska-A inde sa ti nedá ísť na krv?

melisska
31. aug 2008

Ciky da do KE ale to je daleko, a este k tomu je zaciatok sk. roka, ale ja sa tam s mojim bruskom nechystam 😀

cikyta
autor
31. aug 2008

Kde sa nechystáš?Do školy?

melisska
31. aug 2008

Ciky ved somucitelka-zastupkyna 😅 a v utorok je zaciatok sk. roka, nie a my nemame hotovy ani rozvrh lebo prisiel novy riaditel, naspominas si 😀

cikyta
autor
31. aug 2008

Ja viem,meliska.Toto náhodou viem.Len som sa pýtala,či sa nechystáš do školy.Ci si PN atd................Nejako ma láme.Idem spať.

melisska
31. aug 2008

Dobre sa vybuvkaj s malickym babetkom 😵 Ahaaaa tak som rozmyslala, ze ked budem mat stale taketo brusko dam sa v utorok na PN 😉

cikyta
autor
31. aug 2008

Ahoj Meliska.Jaj ja by furt spala.Aj hrdlo ma bolí a lieky teraz nesmiem.Nadájam sa čajom.....Veru,chod na PN-teraz je najdôležitejší čas na PN.Skola,neškola....bábätko a zdravie je teraz najdôležitejšie. 😉

melisska
31. aug 2008

Ciky ked mne je to take zvlastne, dufam, ze testy neklamu 😉

mimo27
31. aug 2008

ahojte som tu nova 🙂

melisska
31. aug 2008

Ahoj mimo a vitaj medzi nami hvietdami 😀

mimo27
31. aug 2008

dakujem casto si vas citam ties sa nam nedari ☹ uz som stoho 😠

mariettka27
31. aug 2008

ahoj cikytka,gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem,až teraz som si prečítala,dlho som tu nebola....Nech všetko dobre dopadne,dávaj si na seba pozor a skoré uzdravenie..... 😀 😀 😀

cikyta
autor
31. aug 2008

Meliska,testy neklamú. 😉 Mimo ahoj.Ako dlho čakáte a čo na to robíte?