icon

Opustiť ho?

kik84
2. sep 2017

Ahojte, neviem co ocakavam od reakcii na moj prispevok. Mozno iba podporu, pochopenie od zien, co riesili rovnaky zivotny problem. Ci odist od muza.. Ked sme sa spoznali, bol uzasny. A v niektorych ohladoch aj dnes je. Je starostlivy, mame krasneho syna. Ale co sa mna tyka.. Ku mne zmenil uplne pristup, co sa asi odvija aj od mojej choroby, pred troma rokmi som ochorela na depresiu. Dnes som uz uplne inde, myslim, ze som z tych stavov vonku.. Ale odvtedy jeho prejavy voci mne vnimam omnoho citlivejsie. Poviem to tak od huby, vpodstate mi prejavuje naklonnost tak 1:10, pricom desat su veci, co podla neho robim zle a to je takmer vsetko. Nie som dobra matka. Nestaram sa dostatocne o domacnost. Malo zarabam. Vela minam. Atd. Milion veci. On vie vsetko najlepsie, on vie, co je najlepsie pre syna, on vie, co potrebujem ja, pricom moje poziadavky uplne neguje, ignoruje pripadne ma(dnes uz to viem pomenovat) zmanipuluje, aby som spravila, co si praje. Dospelo to do stadia, ze tu pisem na nejake forum ako nejaka zufala zena, ktora je uplne neschpna pomoct si sama.......

1anonym9
2. sep 2017

@kik84 Mna by zaujimala aj druha strana pretoze tvoj pohlad na vec moze byt skreslený. Skus sa pozriet na seba, ci vam to klape v posteli, ci sama nie si na neho zla a venujes sa mu. Kazdopadne uz to ma zarazilo ked ti muz povie ze sa dostatocne nestaras o domacnost, pretoze ked to povie to vidi uz aj chlap tak nieco na tom bude... Ked sa sama chovas ako chovas tak co cakas ze aky bude na teba?🙂

11mirka22
2. sep 2017

Predoslí príspevok je dosť negatívny, to asi nie je to čo tu hľadáš. Vieš ja si myslím, že to čo ti tvoj muž predkladá, je len to čo si ty sama myslíš o sebe. Je to tvoje zrkadlo. Ľudia nás zvyknú vnímať tak, ako sa vnímame my sami. Máš depresiu, myslím že svojím spôsobom stále a takto sa cítiš ( som zlá matka, zanedbavam domácnosť atď.) a takto to prenasas aj na svoje okolie. Len ty to môžeš zmeniť, možno potrebuješ pomôcť, ale len ty môžeš znovu začať vnímať seba pozitívne, potom aj ostatní ťa tak budú vnímať, a dockas sa aj pochvaly. Pochval v prvom rade sama seba. Nech si akákoľvek, robíš všetko najlepšie ako vieš. Držím palce!!!

lucka492
3. sep 2017

Asi hláda pomoc a radu to tak byva to umne se vela ludi pyta poradíš stím to a stím to otoho som tu aby sem pomáhala a čo ty od čoho si tu ty 11Mirka22?

miadi
Autor odpoveď zmazal
marina24
4. sep 2017

Taki su chalpi.moj bol tiez uzasny,na zac akzdy je a ptm si vytre rit ked tak musim anpisat,toto mam na tanieri aj ja,co ty...za vsetko kritika,vse je zle co urobim a to ani nie sme vzati.

pasikavamacka
5. sep 2017

@kik84 pri takom muzovi by kazda dostala depresiu 🤐

kik84
autor
6. sep 2017

@1anonym9 domacnost mam upratabu, kazdy kto k nam pride, mi vravi, ze nechape, kedy to stiham. V tom to asi nie je. Jedna sa tu o drobnosti, z ktorych spravi bordel.
@pasikavamacka
@marina24 dostala som sa do slepej ulicky. Ked poviem, ze chcem odist, obrati cele svoje chovanie na par dni, tyzdnov, je zrazu uplne iny-ako na zaciatku, pozorny, mily. Potom sa ale vsetko vrati..

krissmac
6. sep 2017

Je si tebou moc isty 🙂 pomaha ti v domacnosti? Niekedy je lepsie si taketo "kecy" nebrat prilis k srdcu.. niekedy to chlapy v hneve vypustia z ust, aj ked to tak nemyslia.. ty sama najlepsie vies, ci mas dostatocne postarane o domacnost, ci sa dostatocne venujes vasmu dietatu atd.. ked sama vies, ze mozes na niektorych miestach este pridat, popracovat, tak to urob.. ak si nie si vedoma nedostatkov, co sa tohto tyka, chyba bude niekde inde.. mozno mu ani ty neprejavujes dostatocne svoju lasku, naklonnost atd.. ja si myslim, ze vasim hlavnym problemom je nedostatok komunikacie 🙂 sadnite si, porozpravajte sa o tom vsetkom.. mozno povies, ze si to uz skusala a nepomohlo, ale nebolo to asi dostatocne 🙂 kazdopadne drzim palce 👍