icon

Ordinácia v ružovej záhrade. Nadšené fanynky

marse
17. sep 2008

Ahojte!
Hladam nadsene fanynky tohoto suproveho serialu. Uz je tu tema Panelak aj Krehke vztahy a tak zakladam pre tie co maju tento serial radi ako ja.

Jednoznacne moj favorit je dr. Mažar, ktoreho hra Jozko Vajda ( a nie len preto ze byva u nas v dedine 😀 )

Tak babulky hura sem 😉

helenkasabinka
11. sep 2009

magimary presne si to opisala a este ma dojal David ked sa chudak na tom vozicku rozbehol za nou do saly a nepustili ho tam a vypadol aj z vozika chudak a Laura ako odpadla 😒

titkovamiriam
11. sep 2009

fuu baby ja teda tento serial nepozeram no vcera som prepla cez reklamu a az mi zle doslo a potom som samozrejme revala,lebo som si spomenula ako som videla ozivovanie mojho syna po porode/narodil sa s pravym uzlom na pupocniku/ako mu davali adrenalin,elektrosoky a nakoniec ho z modreho,,spravili ,,ruzoveho no strasne chvile ☹

helenkasabinka
11. sep 2009

titkovamiriam co to si take cosi videla aj ty ????? juj ha tak to musim mat v pamati na cely zivot.....och joj no nemam slov ....

minkak
11. sep 2009

helenka ja som nepredychavala....ja som revaaaalaaaaaaaa ☹
asi som to ani pozerat nemala ☹

magimary
11. sep 2009

veru... 😔

helenkasabinka
11. sep 2009

kocky a teraz som si na archive pozrela zasa len ten koniec-no je to strasne vam poviem len aspon jedno je ok ze teraz uz druhy krat sa to lepsie pozeralo,nebol to taky sok ako prvy krat ☹

helenkasabinka
11. sep 2009

minkak vitim ze budete stastna rodinka lebo cakate dvojicky-je to krasny dar od boha...tak vam moc drzim palceky a ako sa kocky budu volat? 😵 😵

helenkasabinka
11. sep 2009

minkak a pozeral som si aj tvoj album a mas krasne brusinko 😵

minkak
11. sep 2009

helenka dakujeeeeem 😵
na menach sme sa stale nedohodli 😅

helenkasabinka
11. sep 2009

minkak juj ha aj ti tisko zavidim ale v dobrom.....budes mat krasne princeznicky 😵

helenkasabinka
11. sep 2009

idem ja kocky spat.....a v utorok sa k vam budem snad aj ja hlasit 😉

minkak
11. sep 2009

dakujeeeeeem 😵 dobru nocku 🙂

magimary
11. sep 2009

minka,aj ja som nakukla do Tvojho albumiku a som uchvátená...najlepšia je tá tretia fotka!!! 😵 a tiež sa pripájam k "závistlivcom" v dobrom... 😅 ,mať tak tri babulky doma! čo by som za to dala?!? 😵 😀 🙂

penelope2066
11. sep 2009

baby ja som teraz pozerala v archive poslednu cast a reveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 😢 😢 😢

sasiki
13. sep 2009

fúúúha titkovamiriam, 😕 no som rada, že to skončilo dobre 😉

minkak
13. sep 2009

magimary dakujeeeeem 😵
aj Ty mas krasne deturence 🙂

helenkasabinka
14. sep 2009

co nas zajtra caka v ordinacii??????????????? 😕

kotenko
15. sep 2009

dnes nikto neordinuje?

k.a.t.k.a.
15. sep 2009

mna minule napadlo, ze Laura uz pomaly rodit bude, pretieklo vela vody a malý Vlk je stale mimino 😅 nejak na jeho postavu zabudli 😀

majcik
15. sep 2009

Ale ano, pozerala som ... dnes to bolo menej dramaticke ako vo stvrtok

sasiki
15. sep 2009

katka to máš pravdu, vĺčatko malo byť väčšie asi 😅

helenkasabinka
15. sep 2009

kocky no veru dnes sa to pri pozerani dalo zvladnut aj ked toho davida lutujem 😔

danasek
16. sep 2009

Ahojte kočky, neviete prečo sa rozišli Michal a Lucia? Ja si už nepamätám.

helenkasabinka
16. sep 2009

danasek mne sa zda ze lucia ho nechala lebo isla niekam do cudziny pracovat ci ako to bolo 😕

mirela
16. sep 2009

nie, ona bola na nejakom vysetreni a Mazar jej povedal, ze zrejme nebude mat nikdy deti. Bola nastvana na Michala, ze jej daval nadej, brala to tak, ze ju oklamal, atd ... mala nervy, tak sa s nim rozisla 😝

sasiki
16. sep 2009

a ja som si myslela, že skončí s riaditeľom 😔 😒

silvia123
16. sep 2009

magimary vy ste akože náhradní rodičia? -pokedy sa deťom nenájde nový domov? Keď v tvojom pase čítam bol u nás... bol u nás... to musí byť ale potom asi dosť ťažké odovzdať ďalej dieťa, ktoré ti už prirastie k srdcu... fakt obidvuhodné, že toľko detí u vás našlo svoj domov.

danasek
17. sep 2009

Mirela asi to bolo tak. Keď išla do cudziny tak vtedy ešte chodila s tým Romanom, čo jej ho potom prebrala Fialka.